axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Aynısını düşünüyorum şu anda, 30 liraya bile yazık olacak. Bide anlamsız bi durum var ortada, hani oyunun gidişatını beğenmiyorlarsa Creative Director ın atılmasını bi nebze anlarım da Mitsoda narrative leaddi ve işini yaptı bitirdi artık, yalnızca pazarlama vs. eventlere katılıp diğer yazarların işini değerlendirecekti bu saatten sonra. Oyunun yaşadığı sıkıntılarla ertelenmesiyle falan alakası olacak bir pozisyonda değil. İşini beğenmediysen bunu bunu değiştir dersin zaten oyun ertelenmiş, çok anlaşmazlığın varsa da böyle yangından mal kaçırır gibi kovmaz, karşılıklı anlaşır PR statementlarını hazırlar öyle çıkarırsın. Net bit yeniği var ama daha kimse çözemedi. Ben tabii ki seattle SJWlerine Brian (ve cluney) nin yeterince WOKE olamadığını düşünüyorum. Avellone un safsata #metoo olayı sonrasında TÜM YAPTIĞI İŞİ oyundan silmişlerdi, büyük ihtimalle bu kararları alan snowflakelere ters gelecek bişey yaptı. Yok işte mali durum kötüydü paradox bütçe hedefi koydu o yüzden atıldılar vs. normal bi yapımcı için bunu anlarım da, Mitsoda gibi bi "markayı" öyle sırf ayak oyunları yüzünden atmazsın bi projeden. Ha tabi bide bu var : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 ben preorder etmiştimde hayatımda ilk refund yaptıracağım oyun olabilir. Zaten 1 sene sonra çıkıyor yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 bu kovulanlari Obsidian kapar belki awoved icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 30 lirayi bile cok gordum mitsoda sjw'lik yapacak diye. fakat simdi mitsoda'yi kovdular diye almiyorum diyecegim. eldeki bilgi sinirli fakat hain kalkisma ile oyuncularin iradesi ayaklar altina alinmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 https://www.change.org/p/bloodlines-1-fans-bring-brian-mitsoda-back-on-vampire-the-masquerade-bloodlines-2?redirect=false Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 ben de geri döndürdü hayran baskısı sandım bir an, neyse imzaladım ama düşük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2020 bastim imzayi. elvidenli prensi geri istiyoruz. paradox'da email'im var. ozurlerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2020 ilk refund ım , mutluyum gururluyum .2021 de yeni delaylere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2020 bastım refund ı bende.. cıksın indirimle gömeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 eldivenli'yle beraber ka'ai cluney de kovulmuş, creative director'müş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Geçen aya hoşgeldin çuku. Gel otur sosyal anksiyeteyle mücadele eldivenlerimizden giy Hala net bi açıklama yok, mitsoda sessizliğini koruyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Oyun cikana kadar sessizlik anlasmasi mi yaptilar naptilarsa. Ben de refund aldim bu arada. Geldigimiz yere bak himisini. Kim derdi ki Bloodlines 2 yapilacak, ekipte Avellone ve Mitsoda olunca preorder edeceksin, Avellone'un ayagi sexual assault yuzunden kayacak, Mitsoda durduk yere atilacak ve sen preorder'i iptal edeceksin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 delayleri unuttun preorder-2019 mart, release 2021 belli değil , 2 sene pre-order... EA yapsalardı bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 benim öne çıkan mesajım ironik şekilde haklılığını gösterdi ehu. neyse daha iptal etmedim, nasılsa zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 5 saat önce, axedice dedi ki: Geçen aya hoşgeldin çuku. Gel otur sosyal anksiyeteyle mücadele eldivenlerimizden giy Hala net bi açıklama yok, mitsoda sessizliğini koruyor gördüğüm kadarıyla. mitsoda'yı duydum tabi de kluney'i bilmiyodum. eldivenlerin gölgesinde kalmış bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 oh ben de refundımı aldım, cyberpunk alırken indirim gelmiş gibi kendimi kandırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 cyber ı hala almayan da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 ben o steam den gelen indirim kodunu ona kullanmıştım yine verir herhalde winter sale vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 önce cyber a hakkını verecek ekran kartını alıyım, sonra onu da alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Bloodlines 2 senior narrative designer Cara Ellison has left the project https://www.pcgamer.com/bloodlines-2-senior-narrative-designer-cara-ellison-has-left-the-project/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 alla alla nası patladı bu oyun ya. eve gidem de refundlayam bari napam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 giderayak mitsoda ve ekibi bayan olduğum için dışladılar falan yazsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Mitsodadan öğrendiğim tasarım dersleri vs. diye tivitler atmış , özetle iyi bi yazar olmak için infodump yapmayın demiş. Sanırım bu hardsuit e3te gösterdikleri demonun ötesinde oyun yapmayı becerebilecek bi firma değil ya, hani ilk vampirde mitsodanın arkasında tim cain ve jason anderson gibi efsane isimler vardı, şimdi amatör f2p shooter yapan firmayla bir değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 (düzenlendi) lead narrative olmus Samantha Ekim 27, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Alıntı Samantha Wallschlaeger @StillNotSam Narrative lead @HardsuitLabs ! Prev. Monolith, BioWare, ArenaNet. Also wrote Guncats. Boyfriend material. Probably a cryptid. She/her Views are mine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git