quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Varsan baksan o da sensindir lmao günlerdir aynı resmi atıyorsun her tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 8 saat önce, Xenus dedi ki: https://www.pcgamesn.com/counter-strike-global-offensive/csgo-steam-reviews ah steam ah Hımm.. CS:GO reviewlerini skinciler skip attı diye bütün Steam reviewlerini çöpe mi atıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Sene olmuş 2019 CS review ı okuyan olması da ayrı bir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 insan turu senin neslin ile son bulmuyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Review adventure capitalist icin, ama spam her yerde var. Bu review sisteminin gereksiz oldugu manasina gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 (düzenlendi) 7 saat önce, quixef dedi ki: Varsan baksan o da sensindir lmao günlerdir aynı resmi atıyorsun her tarafa ahaha yalana bak. evet kardeş, steam'e kurulmuş küresel komplo. Eylül 4, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 şu review sistemnide en ço ksen geziyorsun sanırım, açık aramak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 girdiğim her oyun sayfasında bakarım neredeyse, ilk burada gördüm. olur böyle vakalar, gaben başgan yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 14 dakika önce, goldbären dedi ki: şu review sistemnide en ço ksen geziyorsun sanırım, açık aramak için. hic kullanmiyorum. Kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Asdasda abi xenus tam olarak şu değil mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 xenus valla forumun jarjar binks'i gibisin sen de olmasan kime gülces sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Me haten steam and me haten gaben, me shu epic and epic loves mesa backen https://lingojam.com/JarJarBinks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2019 abi anlıyorum korkuyorsunuz ya sevgili steam'e bişiler olursa diye. merak etmeyin gaben hacıyatmaz gibi bişicik olmaz. alışın yeni düzene. gearbox'ın homeword fig'te 540k toplamış 4 günde. reddit'teki gabencılar kudurmuş. akşam akşam keyiflendim. epic ks'ı bitirdiydi amaaaaaaaaaaaa ://// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 steam batmaz sadece SaNa BaTaR .xdddddddddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 xenusa daha uzun cevap yazacaktım steam review sayfası ile ilgili ama sildim yazdıklarımı, nasılsa kabullenmeyecek steam kullananlar reviewlara en kötü göz gezdiriyor, ben baya okuyorum, olmasa eksikliğini hissedeceğim özelliklerden biri daha fazla da dil dökmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 gaben yok, steam yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 https://www.destructoid.com/tommy-refenes-calls-epic-games-store-exclusivity-deal-a-total-no-brainer--566097.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Yapımcıların işine gelmediğini kimse iddia etmiyor zaten, tüketiciler kazıklanıyor. Yazık bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 epic piyasaya can kattı. tşkler epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 ahah epicten beles alacagima steamden para veririmciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 yok ya butthurtler anca muh pirating yarr yarr derler. millette para bol, oyunu beğendiyse desteklemek istemiştir. işin komiği dev de senin dediğin gibi sanmış dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 "ya istiklal ya ölüm" demişler, hepsini cüzdanlarından öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar