dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 170 eur verdim gidiyorum, mutlu musun!!!! agustos ayi sonuna kadar kedi mamasi ve ekmek yiyecegim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 (düzenlendi) Perezim aztecim çılgın atıyor antremanlarda @dasaaa video or didnt happen Haziran 10, 2022 vivavale tarafından düzenlendi ?️ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 2 saat önce, dasaaa dedi ki: 170 eur verdim gidiyorum, mutlu musun!!!! agustos ayi sonuna kadar kedi mamasi ve ekmek yiyecegim simdi. video atarsan buraya özel 5 avro atarım fdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 2 saat önce, vivavale dedi ki: Perezim aztecim çılgın atıyor antremanlarda @dasaaa video or didnt happen 2. antremanda leclerc koymuş ama yine de umutluyum checodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 pist çok kötü değil mi ya? çok fazla yunusluyor arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 pist en güzel cadde pisti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Bugun saat 15:00'e isten cikip P3'e gitmeye calisacagim. simdilik sunu koyayim. https://i.imgur.com/Uw8maBR.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Ahahah F2 i mi Cem fena başlamadı ama kötü bi kaza geçirdi. Etkisi bi kaç yarış sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Charles yine patladı. Banyo yapmadan mi çıkıyor yarışa. 2 sırada su an ensesinde Max var. Bi kaç tura geçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 @dasaaa nörün. Meanwhile pics bekliyoruz biz fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 (düzenlendi) ulan gözlük binotto büyük başarı ya Spoiler Haziran 12, 2022 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 resim gonderecegim. cok resim cekmedim gerci. organizasyon eh iste idi. onceki senelerdeki org'lar daha iyiydi acikcasi. ornegin imza seromonisi icin 60 kisi alacagiz dediler, yandan birilerini iceri aldilar. bayagi uzaktan sadece soforlerin sapkalarini gorebildik. gerci benim durumum yine iyi, 2 gunluk bilet almis gariban bir amele basiyim, toplantiyi yarida kesip gelmisim. yanimda metal VIP kartli yazin bile uzun kollu gomlek giyen bir adam ve padok gecis karti satin almis at gibi iki rus abla vardi. kadinlar bayagi tartistilar. gorevli adam, "mudurum ile konusun!" cekti regurgitation seklinde konusurken. kadinlari doldurusa getirip yan kapiya da cemkirmeye yonlendirdim. amca ile ben de gittim. amca uzun kollu ama terlemiyor. ben su gibi terliyorum o sirada. neyse arkalarina saklaniyorum ki iceri girerlerse ben de gireyim. ise yaramadi... (aglayan amele emojisi) uzaktan izledik, ablalar cok sovdu azeristan usulu olaylara. daha bu bir baslangic, yeni geldiginiz lan, diyemedim. az sonra gorduler zaten, simdi ikinci kapinin yanindan soforleri arabalar ile getiriyorlar. ileriden bir yerde donup standin arkasinda duruyor araba, arabadan inip imza alanina giriyorlar. bizim durdugumuz yolun yani araba giris yoluymus. gelen giden yok ama adamlar gunes altinda asker gibi 15 dakika bekletti bizi. ben f2 sprint race'i kaciricam diye daraliyorum falan. sonra baktilar ki millet iyice homurdanmaya basladi, "tamam gecin" dediler. sprint'in basina yetisemedim bu sacma sebepten dolayi. neyse gonderecegim 2-3 resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 bu pitlerde araba silmek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Off yağmur altında ne sıralama turuydu ya. Sonunda Sainz ilk pole aldı P1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Çok keyifliydi gerçekten, smooth operator güzel sürpriz yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 sainz'a laf ediyordum 8. ya da 6. sıradaydı, tam ağzımı açtım bu ne hal diye herif pol aldı tur atıyormuş fdas yalnız sainz'ın kalkışlar sezon başından beri berbat. umarım yarın başta vermez verstappen'e liderliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Büyük kaza var start ta. Zhou ekrana gelmiyor haber de vermiyorlar, görüntü de vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 (düzenlendi) abov yasiyor mu olm adam yasiyomus ok Temmuz 3, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 neden ikinci start sirasi yine boyle oldu adam gecmisti ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 En az 1 tur atılmadan red flag geldiği için durarak start ve sıralama turu dizilişi ile başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 (düzenlendi) Ahahah bu Serhan tam bir cakal ya. `Kırmızılar yürüyen şikan Tsunoda ya tur bindirdi.` Temmuz 3, 2022 vivavale tarafından düzenlendi ?️ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Drama devam, SC girdi yarışa. 10 turluk efsane yarış olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Neler oldu yahu öyle nefes kesti yarış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 yok ya ne nefes kesti, lec kanat kırık olmasa ferrari 1-2 geliyo, doğru düzgün geçiş olmadı son 10 turluk bölümde de hardla kaldı lec, kanatta kırık onu zorladılar sadece o kadar. serhanın gazına geliyonuz boş boş konuşuyo tam çöp adam ya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar