Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 s2 kötüydü ama ya. s3 niye çıkıyo ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 bir iki tanesi fena değildi öyle deme. giant baya iyiydi hatta. anlıyana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 s02 hepsi kötüydü, s01'i animasyon sevmeyen köylüye bile izletiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 S3 cikti, cok iyi. Bitti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Bayıldım Özellikle Kötü Seyir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 s03 kotu degil. 2'den cok cok daha iyi. 2. bolum guzeldi. zaten david fincher goturmus. 7-8'de iyi. kalani genel olarak 6-7 puan civari oynar. 4-1-9 haric, bayagi, bayagi sevmedim. sonuncusu instagram renderlari + tiktok videosu kivaminda. kotu olmayan bir fikrim var, bunu size tum bolumlerin toplamindan daha fazla cut yaparak anlatacagim, oyle ki, yaptigim cgi'a yazik olmus diyeceksiniz. cpu time israfi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 demiştim 3.sezon ikiden iyi olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 beklentiler çok düşünce ne gelirse iyi diyoruz sanki ama... gene 1. sezon kalitesi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 bence güzeldi baya, özellikle tilt shiftli bölüm çok şekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Jibaro süper, digerleri pek iz bırakmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 1-2-4-9 digerlerinden onde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 bi fincher'ın bölümü izledim güzeldi. ben puana bakarak izliyorum hiç üzülmüyorum, bi de son bölümü çakarım ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 2. sezonu gömdünüz, son bölüm hariç güzeldi. Bu sezonu da gömüyorsunuz, size inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Son bölüm neydi öyle arkadaş aklım oynadı beynim ayrıldı.. vay vay vay müthiş ötesi müthiş Ama CGI değil miydi ya o nasıl gerçekçi harketler falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2022 bu sezonu izlemedim daha ama ilk sezondaki akila rift cok iyi idi cgi. Spoiler memeler bile real time hareket ediyordu gfjdıgujhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 ben swarm'ı çok sevdim, gittim kısa öyküsünü de okudum, sondaki dialog (monolog?) orada daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
goldbären tarafından paylaşıldı:
Ne akilli bir cocuk
Silphatos tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git