df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 eşime de söylediğimde şok olmuştu. bilmiyormuş. şeklinden bile net aslında ne olduğu
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 (düzenlendi) softonic sitesini kuran kişiyi bulup yok etmek gerekiyor. artık google denen şeyin pençesinden kurtulmak istiyorum. windows ve google kullanmak istemiyorum ama çok fazla teknik detay var. Ekim 8, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2024 Uç, sert ve güçlü bir havanın estiği yere! Kaç yalnızlığına! Küçüklerin ve acınası insanların çok yakınında yaşadın. Kaç onların görünmez intikamlarından! Sana karşı intikamdan başka bir şey düşünmezler onlar. Kaldırma elini artık onlara! Sayılamaz kadar çoktur onlar ve sineklik olmak değildir senin yazgın. Sayısızdır bu küçükler, acınası insanlar; ve bazı yapıların çökmeleri için yağmur damlaları ve yabani otlar bile yeterlidir Sen taş değilsin, fakat bir yığın damladan oyulmuşsun bile. Kırılacak ve parçalanacaksın hatta bu bir yığın damladan. Tükenmiş görüyorum seni zehirli sineklerden, kan içinde tahriş olmuşsun yüzlerce yerinden; gururun ise öfkelenmek bile istemiyor. Kan istiyorlar senden tam bir masumiyet içinde, kan isterler onların kansız ruhları – ve sokarlar bu nedenle tam bir masumiyet içinde. Fakat sen ey derin kişi, küçük yaralarından bile derin ıstırap duyarsın; ve daha iyileşmeden aynı zehirli solucan gezinmeye başladı bile elinin üzerinde. Bence bu tatlı düşkünlerini öldüremeyecek kadar mağrursun sen, ancak dikkat et de felaketin olmasın onların tüm zehirli haksızlıklarını yüklenmek! Etrafında vızıldarlar övgüleriyle de: sırnaşıklıktır onların övmesi. Teninin ve kanının yakınında olmak isterler. Dalkavukluk ederler sana, Tanrı ya da şeytana yaptıkları gibi; Yaltaklanırlar sana, Tanrı ya da şeytana yaltaklandıkları gibi. Ne önemi var ki? Onlar dalkavuk ve yaltakçıdırlar ve başka da hiçbir şey değil. Çoğu kez sevilesi yaratıklar gibi gösterirler kendilerini sana. Fakat bu kurnazlığı olmuştur hep korkakların. Evet, kurnazdırlar korkaklar! Çok düşünürler dar gönülleriyle senin hakkında – sakıncalısındır onlar için hep! Çok düşünülen her şey sakıncalıdır. Cezalandırırlar seni tüm erdemlerinden dolayı. Yürekten affederler sadece – yanlışlarını. Yumuşak olduğun ve adil duygulara sahip olduğun için şöyle dersin: “Masumlar onlar küçük varlıklarıyla.” Fakat onların dar gönülleri şöyle düşünür: “Günahkârdır tüm büyük varlıklar.” Onlara karşı yumuşak bile olsan aşağılanmış hissederler kendilerini senin tarafından ve gizli acı veren eylemleriyle karşılık verirler senin iyiliğine. Senin bir şey demeyen gururun uymaz onların kişiliğine; hele bir de kibirli olacak kadar mütevazı isen sevinçle karşılarlar. Bir insanda gördüğümüz şeyi onda da uyandırırız derler. Yani koru kendini küçüklerden. Senin karşında küçük görürler kendilerini ve kendilerini alçaltmaları kor gibi yanar ve tutuşur sana karşı görünmez bir intikam ateşiyle. Fark etmedin mi nasıl da sessizleştiklerini onların yanına gittiğinde ve güçlerinin nasıl da kendilerinden uzaklaştığını, dumanın sönmekte olan ateşten uzaklaştığı gibi. Evet dostum, kötü vicdanısın sen çevrendekilerin: çünkü onlar seninle aynı değerde değildir. Bu nedenle nefret ederler senden ve zevkle emmek isterler kanını. Çevrendekiler zehirli sinekler olacaktır her zaman; sen de büyük olan şey – o bile onları hep daha zehirli ve sineksi yapacaktır. Kaç dostum, yalnızlığına, sert ve güçlü bir havanın olduğu yere. Sineklik olmak değil senin yazgın.- Böyle dedi Zerdüşt.
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 velayetim yok, çocuğumu göremiyorum. hukuki olarak uygun değilim. keşke üremeseydim. 1
Duygucuk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2025 parkta ağlamak daha güzelmiş ama soğuktan neye ağladığımı unuttum
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 sevgili günlük yeni aldığım cpu fanı 2 haftadır sehpada duruyodu, inanılmaz üşeniyodum takmaya bugün sonunda taktım ve mis gibi sessiz sessiz çalışıyor şimdi ohşs yalnız biraz egzersiz yapmam lazım, iki eğilip kalkınca bel koyveriyor hemen
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 “ Geri dön. Bir gölge olarak , bir düş olarak.. “ Euripides
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 13, 2025 Gençlik döneminde hayatıma ilham veren bir isim ben lisans yaparken doktora yapıyormuş. Yıllar sonra konuk olduğu bir video da anlatırken öğrendim. Bu kadar yolumuzun kesiştiğini bilsem kampüste yanına gidip deliler gibi darlardım
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Mesaj tarihi: Mart 15, 2025 Sayın hocam öpüşmek orucu bozar mı ? ..
Shadow Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 ağzından mı öbmüş? yiyişmek bozar ama onu diyim sana
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2025 Mart ayı iltihap, bel fıtığı ve alerji ile geçti. Aniden düzgün yürüyemez hale gelmiştim. Sağlıklı günler buraya kadarmış derken iyileştim. Alerji ve iltihaplar moral bozukluğundan oluyor. Moral gidince spor da azalıyor ve fıtık başlıyor. Yani ponçik bünyem üzülmeye hiç dayanamıyor.
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2025 Sevgili günlük Elini sallasan sex kaseti olan birine çarpıyor Benim bir tane bile yok diye dertleniyorum ..
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Sabah aracımla giderken yolun kenarında bekleyen tekinsiz bir adam aracına atlayıp beni takibe başladı. Sürekli çarpacak gibi yapıyordu. Şehre girer girmez gördüğüm ilk kalabalık yerde mecbur durdum. İnip dik dik bakarak sigara içmeye başladı. Bir yandan da araçtan inmeye yeltenen annemi durdurmakla uğraştım. Adamın aracından uzaklaştığını görünce gaza basıp gittim. Arabasına koştu ama sonra vazgeçti. Kimseyi görünüşüne göre yargılamak istemem ama 50 lira için adam bıçaklayacak bir tipi vardı. Bu tarz biri için de oldukça lüks bir aracı vardı. Parklarda filan çok tekinsiz tip türemişti zaten ama böyle lüks araçlısına hiç anlam veremedim.
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Çok adam bıçakladıysa demek bir sürü 50 lirası olmuştur araba almıştır
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Ya da gramını 100 dolardan sattığı bir iş yapıyodur
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2025 Gizli, 09.09.2025 20:08 tarihinde dedi ki: Çok adam bıçakladıysa demek bir sürü 50 lirası olmuştur araba almıştır günde 70 adam bıçaklasa ctesleri de çalışsa iyi para
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2025 Promenader, 09.09.2025 23:44 tarihinde dedi ki: günde 70 adam bıçaklasa ctesleri de çalışsa iyi para Cts çalışmak artık norm oldu zaten yaf
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2025 ağaçların altında bisiklet yolunun sağ şeridinde chill bir şekilde yavaş yavaş sürüyordum. biraz ilerde sol şeritte kendince jimnastik hareketleri yapan ve bu sebeple bisiklet yolunda durmaya karar vermiş biri vardı. o ara sağımdaki koşu yolunda köpekleriyle koşan biri gözüme takıldı. 2 adet border collie koştu ve hemen yanımda çılgın atıyordu. derinden bir iç çekerek ben ne zaman şartlar el verecek de sahiplenicem diye düşünürken kafamı yola çevirdiğim gibi 7-8m önümde benim şeritten en az 30-40km hızla gelen scooter'ı gördüm. hava kararmak üzere olmasına rağmen güneş gözlükleri gözünde bir tip hayvan gibi hızla direkt üstüme geliyordu. hardcore call of duty reflekslerim hala etkin olduğu için ve bebeklikten beri bisiklete de hakim olduğum için 0.5 saniyelik o çarpışma rotasında counter steering yapıp sola ani bir dönüş yaptım ve ani frenle durdum. baya 30-40 derece yatmışımdır o dönüş için. bu da cücük gibi bir sol yapıp yanımdan geçebildi allaah diye bağırarak. durup arkama baktım yoldan çıkmış mı diye. o da durdu baktı. tam üç saniye süren tepki bakışımı attım, sonra döndüm ve devam ettim. bu dangaloz bi 90kg vardır, altındaki de 40-50kg falandır heralde. 40km ile bana direkt kafalama çarpsaydı, ben direkt 180 dönerdim heralde olduğum yerde. ağzıma da sıçılırdı. bugün farklı ilerliyor olacaktı. teşekkürler cod.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 sahiplenme razz. ömürleri bitiyor, gidiyorlar acısı her yerini kaplıyor. Köpeğim ouzo hakkında 3-5 bir şey yazayım diye gelmiştim razz'ın mesajı okuyunca yine daha da depreşti. 10 gün oldu. 5 yıldır tüm hayatım o imiş aslında. Sabah akşam yürüyüşlerimiz, camdan mahalleye yargı dağıtışı. Hayatımın her yerindeymiş. 10 gündür eve gidemedim. Tatile gittim hiçbir tadı keyfi yoktu. Köpeği olan insanları kıskandım durdum. Neden benim canım gitti? İlk kez bir yakınımı kaybediyormuşum, çok ağır geldi. Petler konusunda kendimi daha soğukkanlı hissediyordum, değilmiş. Dağıldım resmen. Bir yandan suçluluk duygusu içimi kemiriyor ben mi sebep oldum bu kısa ömrüne bir yandan da onu götürmek istediğim yerlerin keşkeleri. Kamp yapamadık mesela, doya doya yüzdüremedim, hep dalgalı yerlerdeydik korkmuştu. Keşke kucağımda soksaydım. Daha çooook zamanımız var sanıyordum. nasıl alışacağımı bilmiyorum. Aklıma denize girilecek yerler geliyor ahh onu da götürseydim ya diyorum. her şey bombok ablam meme kanseri oldu, atlattı çok şükür ameliyat oldu. annemin yıllardır savaşı devam ediyor, şu an iyi ama doktorunun söylediğine göre ilerliyormuş. 5 yıldır beni eve bağlayan 2 aylıkken elime gelmiş olan köpeğimi de ansızın kaybettim. bilmiyorum. İstanbul'da yaşamaktan nefret ediyorum. 4 2
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 bLackcha0s, 11.09.2025 10:48 tarihinde dedi ki: sahiplenme razz. ömürleri bitiyor, gidiyorlar acısı her yerini kaplıyor. Köpeğim ouzo hakkında 3-5 bir şey yazayım diye gelmiştim razz'ın mesajı okuyunca yine daha da depreşti. 10 gün oldu. 5 yıldır tüm hayatım o imiş aslında. Sabah akşam yürüyüşlerimiz, camdan mahalleye yargı dağıtışı. Hayatımın her yerindeymiş. abi herşeyin bir ömrü var evrende. ben de bir kaç hayvanımı kaybettim. sen ne güzel ona güzel bir hayat vermişsin işte, onun için sevin. 1
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Erken kaybettiğinin değeri başka oluyor. Bugüne kadar 5 kedi sahiplendim. İlki 8 sene yaşadı, ikincisi 3 sene (çok yaşlıydı, sahiplenmeseydim 5-6 ay içinde ölürdü muhtemelen, son zamanlarını güzel yaşadı), üçüncüsü ise 1.5 sene. İşte o 1.5 sene yaşattığım Diablo'm benim için çok kıymetlidir. Bunları yazarken yine gözlerim doluyor, ne zaman aklıma gelse duygulanıyorum. 3 yavrunun son kalanıydı. Hastaydı, iyileştirdim, besledim büyüttüm, 1,5 sene dayanabildi kuzum. Ama 1.5 sene bile olsa ona bir hayat verdim. Güzel yaşadı. Çok zor topladım. Ama topladım. Şimdi 2 kedim daha var. Diablo'nun yeri her zaman ayrı olacak, şu anki 2 kedim -onun yerini doldursun- diye değiller. Onun yeri dolmaz. Dolsaydı zaten yazarken duygulanmazdım. Köpek için çok daha ayrı derler, inanırım. Nihayetinde kediler daha vurdumduymaz hayvanlardır, köpeklerle kurduğun bağ muhtemelen apayrıdır. Ama olur da bir gün başka bir köpek sahiplenirsen, sakın ola ki Ouzo'nun yerini doldurmak içinmiş gibi düşünme. O senin için özel olarak kalacak. Başın sağolsun.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 çevremdeki köpek sahipleri ileride alırsın başka yeni bir yuva olursun falan diyor da bana imkansız geliyor. Ben sadece onu geri istiyorum. Umarımtoparlar devam edebilirim elbet ederim de bilmiyorum. 1 1
Öne çıkan mesajlar