Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Gercekten yoran insanlara laf anlatmaya calismak. Yaz okulunda istatistik1-2/finans mat. derslerini veriyorum. Muhendislik dahil butun fakultelerden ogrenciler bende, hayatimda belki ilk kez aklimdaki konulari yetistiremiyorum.

Adamlar net anlamiyor, boyle anlamamak icin caba harciyorlar hatta. Toplama carpma falan yapamiyorlar zaten de ne okuduklarini ne de anlattiklarimi anlayabiliyorlar 😞 

Gece eve gelirken yol boyu ulke ortalamasi boyleyse gelecekte durumumuz ne olacak onu dusunuyorum.  Gecen yillarda da kotuydu durum ama artik cigrindan cikti durum.

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

eski hakem selçuk dereli ile aynı mahallede yaşıyormuşuz. mahallede açtığı restoranda eşiyle tanışınca öğrendim, genelde eve sipariş edip, fena bulmuyorduk. son büyük depremde kahramanmaraşta ailesinden 20küsur kişiyi kaybetmiş. dün edindiğim gereksiz ama yer edici bilgi. kayıplarının ailelerine falan yardım etmeye çalışıyorlarmış

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 19.08.2024 11:20 tarihinde dedi ki:

Benim müdür de covidimsi, şu an aynı odadayız eve gitmemek ve çalışmak konusunda inatçı. 3 güne serumlu selfieyi atarım buraya.

Ya Allah kahretsin 3 güne kalmadı hakikaten dün öğlenden beri mahvoldum. Covid testi aldım eczaneden negatif çıktı ama hafif ateş var burnum boğazım felaket durumda. 1 günde ondan kapmış olabilir miyim bilemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn, 21.08.2024 22:05 tarihinde dedi ki:

pandemide covid olmayan ben, baba olmama 2 gün kala covid oldum. çevremde salya sümük dolaşan bütün insanlara kafam girsin... çocuğumu maskeyle sevebiliyorum. babasını maskeli bir adam olarak tanıdı yavrucak

Musmutlu olsun huzurla büyüsün ileride anlatırsın 😃

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 21.08.2024 22:24 tarihinde dedi ki:

Ya Allah kahretsin 3 güne kalmadı hakikaten dün öğlenden beri mahvoldum. Covid testi aldım eczaneden negatif çıktı ama hafif ateş var burnum boğazım felaket durumda. 1 günde ondan kapmış olabilir miyim bilemiyorum.

kesbis olsun kenks tavuksuyu corba gogogo bir de gereksiz miktarda Cvit yuklemesi oneririm

Sosyal ağlarda paylaş

eregorn, 21.08.2024 21:05 tarihinde dedi ki:

pandemide covid olmayan ben, baba olmama 2 gün kala covid oldum. çevremde salya sümük dolaşan bütün insanlara kafam girsin... çocuğumu maskeyle sevebiliyorum. babasını maskeli bir adam olarak tanıdı yavrucak

bi bok hatirlamayacak.

cocuk hastalanmadigi surece sikinti yok.

Sosyal ağlarda paylaş

Shadow, 18.08.2024 22:54 tarihinde dedi ki:

edit: böyle resimler paylaşmayalım kıraathane olmasın forumumuz /sae

yani... mantikli bi yerde.

burada da ofis tasiyorum. zaten 07:00/23:00 calisiyorum

bi taraftan mal evsahibi bi calisanimi esi hamile diye evinden cikartmaya calisiyor (uzun hikaye)

bi tarafta ofis tasiyorum, yeni ekip kurmaya kasiyorum...

bi de covid falan olursam yanarim sanirim.

Saeros tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa, 22.08.2024 11:14 tarihinde dedi ki:

yani... mantikli bi yerde.

burada da ofis tasiyorum. zaten 07:00/23:00 calisiyorum

bi taraftan mal evsahibi bi calisanimi esi hamile diye evinden cikartmaya calisiyor (uzun hikaye)

bi tarafta ofis tasiyorum, yeni ekip kurmaya kasiyorum...

bi de covid falan olursam yanarim sanirim.

formumuza indirilen demir SANSUR yumrugunu kiniyoruz.

Guzel bir hanim vardi resimde. oyle sizmis ki bu baskici, dinci zihniyet, guzel bir kadina dahi tahammulleri kalmamis, tum kadinlari pece ardinda, kapali kapilar arkasinda gormeye yemin etmis bir guruh ile karsi karsiyayiz!

bu duruma karsi sesini cikartmayan dilsiz usaklardan olmak yerine sesimizi avazimiz ciktigi kadar yukseltip....

neyse canim sikildi goygoya devam edemeyecegim.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

acaba istanbul'un il sınırları içinde tarihte ilk defa hangi insan bi ev dikti. mutlaka tek bi insan ya da ailedir, belki kalabalık bi grup olarak göç ettiler ve buraya yerleşelim dediler.

medeniyet olarak megaralılar diyor google'da. anadolu'dan gelip kadıköy'e kadar varmışlar, biz burayı geçemeyiz diyip kıyıya kurulmuşlar. sadece şahıs mı yoksa toplu bir göç mü onu merak ediyorum.

sylvanas tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...