deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Gercekten yoran insanlara laf anlatmaya calismak. Yaz okulunda istatistik1-2/finans mat. derslerini veriyorum. Muhendislik dahil butun fakultelerden ogrenciler bende, hayatimda belki ilk kez aklimdaki konulari yetistiremiyorum. Adamlar net anlamiyor, boyle anlamamak icin caba harciyorlar hatta. Toplama carpma falan yapamiyorlar zaten de ne okuduklarini ne de anlattiklarimi anlayabiliyorlar Gece eve gelirken yol boyu ulke ortalamasi boyleyse gelecekte durumumuz ne olacak onu dusunuyorum. Gecen yillarda da kotuydu durum ama artik cigrindan cikti durum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Vax z kuşağı vax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Kusakla alakasi yok. Egitim seviyesi ve kultursuzluge ovguyle alakasi var durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 ben: kulaklık ne? ses kasan eleman: sennheiser ben: la benimki de ondan ama hangi modeli? buymuş: https://www.amazon.com.tr/Sennheiser-900-High-End-Kulak-Kulaklık/dp/B09MM45JW2 ananı arvadını sennheiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2024 Olm bu kulağın bir limiti yok mu göz gibi belli seslerden sonrası aynı gelmiyor mu bize niye sürekli daha pahalısı çıkıyor bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 eğitimli kulak farkı anlıyor da benim kulak için 7-8k sonrası anlamsız. o kadar hassas değil kulaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 marksman, 18.08.2024 01:18 tarihinde dedi ki: ben: kulaklık ne? ses kasan eleman: sennheiser ben: la benimki de ondan ama hangi modeli? buymuş: https://www.amazon.com.tr/Sennheiser-900-High-End-Kulak-Kulaklık/dp/B09MM45JW2 ananı arvadını sennheiser motor alınır o paraya be motor!! adsfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Aklın yolu bir. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 (düzenlendi) edit: böyle resimler paylaşmayalım kıraathane olmasın forumumuz /sae Ağustos 22, 2024 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2024 eski hakem selçuk dereli ile aynı mahallede yaşıyormuşuz. mahallede açtığı restoranda eşiyle tanışınca öğrendim, genelde eve sipariş edip, fena bulmuyorduk. son büyük depremde kahramanmaraşta ailesinden 20küsur kişiyi kaybetmiş. dün edindiğim gereksiz ama yer edici bilgi. kayıplarının ailelerine falan yardım etmeye çalışıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 kimmis bu yazin ortasinda salya sumuk hasta olan gerzo aaa ben misim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Benim müdür de covidimsi, şu an aynı odadayız eve gitmemek ve çalışmak konusunda inatçı. 3 güne serumlu selfieyi atarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2024 Bugün insta storylerde yine covid oldum gibi şeyler görünce noluyo lan demiştim, tekrar mı yayılıyor bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 yaz döneminin dominant viral enfeksiyonu covid. influenza falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 pandemide covid olmayan ben, baba olmama 2 gün kala covid oldum. çevremde salya sümük dolaşan bütün insanlara kafam girsin... çocuğumu maskeyle sevebiliyorum. babasını maskeli bir adam olarak tanıdı yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Liebe, 19.08.2024 11:20 tarihinde dedi ki: Benim müdür de covidimsi, şu an aynı odadayız eve gitmemek ve çalışmak konusunda inatçı. 3 güne serumlu selfieyi atarım buraya. Ya Allah kahretsin 3 güne kalmadı hakikaten dün öğlenden beri mahvoldum. Covid testi aldım eczaneden negatif çıktı ama hafif ateş var burnum boğazım felaket durumda. 1 günde ondan kapmış olabilir miyim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 eregorn, 21.08.2024 22:05 tarihinde dedi ki: pandemide covid olmayan ben, baba olmama 2 gün kala covid oldum. çevremde salya sümük dolaşan bütün insanlara kafam girsin... çocuğumu maskeyle sevebiliyorum. babasını maskeli bir adam olarak tanıdı yavrucak Musmutlu olsun huzurla büyüsün ileride anlatırsın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Liebe, 21.08.2024 22:24 tarihinde dedi ki: Ya Allah kahretsin 3 güne kalmadı hakikaten dün öğlenden beri mahvoldum. Covid testi aldım eczaneden negatif çıktı ama hafif ateş var burnum boğazım felaket durumda. 1 günde ondan kapmış olabilir miyim bilemiyorum. kesbis olsun kenks tavuksuyu corba gogogo bir de gereksiz miktarda Cvit yuklemesi oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 eregorn, 21.08.2024 21:05 tarihinde dedi ki: pandemide covid olmayan ben, baba olmama 2 gün kala covid oldum. çevremde salya sümük dolaşan bütün insanlara kafam girsin... çocuğumu maskeyle sevebiliyorum. babasını maskeli bir adam olarak tanıdı yavrucak bi bok hatirlamayacak. cocuk hastalanmadigi surece sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 (düzenlendi) Shadow, 18.08.2024 22:54 tarihinde dedi ki: edit: böyle resimler paylaşmayalım kıraathane olmasın forumumuz /sae yani... mantikli bi yerde. burada da ofis tasiyorum. zaten 07:00/23:00 calisiyorum bi taraftan mal evsahibi bi calisanimi esi hamile diye evinden cikartmaya calisiyor (uzun hikaye) bi tarafta ofis tasiyorum, yeni ekip kurmaya kasiyorum... bi de covid falan olursam yanarim sanirim. Ağustos 22, 2024 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 pascalnouman, 22.08.2024 10:23 tarihinde dedi ki: kesbis olsun kenks tavuksuyu corba gogogo bir de gereksiz miktarda Cvit yuklemesi oneririm Hanımla beyran dateine çıktık bol sirkeli sarımsaklı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 dasaaa, 22.08.2024 11:14 tarihinde dedi ki: yani... mantikli bi yerde. burada da ofis tasiyorum. zaten 07:00/23:00 calisiyorum bi taraftan mal evsahibi bi calisanimi esi hamile diye evinden cikartmaya calisiyor (uzun hikaye) bi tarafta ofis tasiyorum, yeni ekip kurmaya kasiyorum... bi de covid falan olursam yanarim sanirim. formumuza indirilen demir SANSUR yumrugunu kiniyoruz. Guzel bir hanim vardi resimde. oyle sizmis ki bu baskici, dinci zihniyet, guzel bir kadina dahi tahammulleri kalmamis, tum kadinlari pece ardinda, kapali kapilar arkasinda gormeye yemin etmis bir guruh ile karsi karsiyayiz! bu duruma karsi sesini cikartmayan dilsiz usaklardan olmak yerine sesimizi avazimiz ciktigi kadar yukseltip.... neyse canim sikildi goygoya devam edemeyecegim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 (düzenlendi) acaba istanbul'un il sınırları içinde tarihte ilk defa hangi insan bi ev dikti. mutlaka tek bi insan ya da ailedir, belki kalabalık bi grup olarak göç ettiler ve buraya yerleşelim dediler. medeniyet olarak megaralılar diyor google'da. anadolu'dan gelip kadıköy'e kadar varmışlar, biz burayı geçemeyiz diyip kıyıya kurulmuşlar. sadece şahıs mı yoksa toplu bir göç mü onu merak ediyorum. Eylül 2, 2024 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 dananin kuyrugu kopanzi bitte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 dil tost diyince literally içinde dil olduğu aklıma gelmemişti. kusmadan çöpe attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar