Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman, 29.09.2023 09:58 tarihinde dedi ki:

cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek 😕 

peki hiç düşündün mü; böyle acaip rüyalar görmeye başladığın için değil de evrene yaydığın "benin ya da çok sevdiğim birinin başına bir şeyler gelecek" düşüncesiyle senin veya sevdiğinin birinin başına kötü bir şey gelirse?
@Saeros 2023 de new age spiritual shit olsun bu da 

Sosyal ağlarda paylaş

Duygucuk, 29.09.2023 12:02 tarihinde dedi ki:

Bir aralar uyku felcinin süresini uzatarak astral boyutta sonsuza kadar yaşama hedefim vardı.

pascalnouman, 29.09.2023 10:58 tarihinde dedi ki:

cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek 😕 

bu baslikta 15 yasindaymis gibi yaziyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

baktım  mikrofon çalışmıyor.  canım sıkıldı

kulaklık razer blackshark v2

bi kaç saat  sonra  kulaklık  üstünde ki  sesle  oynarken   elim küçük bi  tuşa geldi. 

la bu  ne  ki derken o   anda  kendi sesimi   duyup hunharca  gülmeye başladım.  discord   ses testi arkada açık kalmış

mikrofon  sesini  komple  açıp kapamak  için sol  arka tarafa  tuş  koymuşlar.  aldığımdan beri hiç  kullanmadığımdan unutmuşum

P RI HJ U9*F V< KJGHH

Sosyal ağlarda paylaş

tatile  gittiğimde  iki  kedimi  arkadaşa bıraktım. geçici olarak  kalıyorlardı  bende.

3 gün   sonra arkadaş aradı bunlara bir haller oldu  deli  gibi   koşuyorlar  her  yeri  parçaladılar bir  kaç  kez  de  çiftleşmeye çalıştılar,  gece   uyutmadılar şimdi  alıp bunları   kuğulu parka bırakcam haa  dedi.  ben de  'he  la bırak ehehe'  dedim.  tatilden geldim  kediler yok. parka bırakmış manyak. aradık    yoklar. bi  de diyor ki   yarım  saat  yanlarında   durmuş  kediler  çok mutlu  olmuş  parka girince. aradım  durumu anlattım sahibine. o da iyi  oldu zaten ben de   bırakacaktım  dedi.  bi  daha apartmandayken kedi  alanın ...

• Like 1
  • Haha 3
  • Nasi yani? 2
  • Uzuldum 2
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on, 19.10.2023 08:45 tarihinde dedi ki:

iyi bok yediniz, kuğulu göt kadar yer, deli gibi trafik var filan. büyük ihtimalle ezilmişlerdir.

ev kedileriyse birileri almıştır onları. kendilerini belli ediyorlar kucaklara çıkıyorlar falan insanlar kayıtsız kalamıyor. yola çıkmamışlardır inş.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...