pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 ben sadece gotler icin konustum moruq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Merak uyandırmıyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2023 bende de bir seyler uyandirdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Bir aralar uyku felcinin süresini uzatarak astral boyutta sonsuza kadar yaşama hedefim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 pascalnouman, 29.09.2023 09:58 tarihinde dedi ki: cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek off 2023'te batıl inanç da ne bileyim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 pascalnouman, 29.09.2023 09:58 tarihinde dedi ki: cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek peki hiç düşündün mü; böyle acaip rüyalar görmeye başladığın için değil de evrene yaydığın "benin ya da çok sevdiğim birinin başına bir şeyler gelecek" düşüncesiyle senin veya sevdiğinin birinin başına kötü bir şey gelirse? @Saeros 2023 de new age spiritual shit olsun bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Duygucuk, 29.09.2023 12:02 tarihinde dedi ki: Bir aralar uyku felcinin süresini uzatarak astral boyutta sonsuza kadar yaşama hedefim vardı. pascalnouman, 29.09.2023 10:58 tarihinde dedi ki: cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek bu baslikta 15 yasindaymis gibi yaziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 15 çok Spoiler bak bime elsa bebek gelmiş hem de aksesuarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 pascalnouman, 29.09.2023 08:58 tarihinde dedi ki: cok acaip ruyalar gormeye basladim ya benim ya da cok sevdigim birinin basina bisey gelecek Anksiyetende artis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Çernobil patladığında rüzgar buralara mı esiyordu veya binlerce yıldır aklı başında adamlar savaşta ölüp diğerleri ürediği için midir nedir her yer sapık dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 baktım mikrofon çalışmıyor. canım sıkıldı kulaklık razer blackshark v2 bi kaç saat sonra kulaklık üstünde ki sesle oynarken elim küçük bi tuşa geldi. la bu ne ki derken o anda kendi sesimi duyup hunharca gülmeye başladım. discord ses testi arkada açık kalmış mikrofon sesini komple açıp kapamak için sol arka tarafa tuş koymuşlar. aldığımdan beri hiç kullanmadığımdan unutmuşum P RI HJ U9*F V< KJGHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Bankam ile gün boyu süren mail/telefon trafiği sonunda benim ben olduğuma ikna oldular. İkna olmasalardı ne olurdu acaba diye düşününce yastık altı mantıklı gelmeye başladı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Sebebi bulunamayan üşüme krizleri yaşıyorum. Polar yorganın içinde titreyerek uyandım. Üşümekten geri uyuyamıyorum. Haftada en az bir kez donarak ölmeyi deneyimliyorum arkadaş yok böyle bir soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 tatile gittiğimde iki kedimi arkadaşa bıraktım. geçici olarak kalıyorlardı bende. 3 gün sonra arkadaş aradı bunlara bir haller oldu deli gibi koşuyorlar her yeri parçaladılar bir kaç kez de çiftleşmeye çalıştılar, gece uyutmadılar şimdi alıp bunları kuğulu parka bırakcam haa dedi. ben de 'he la bırak ehehe' dedim. tatilden geldim kediler yok. parka bırakmış manyak. aradık yoklar. bi de diyor ki yarım saat yanlarında durmuş kediler çok mutlu olmuş parka girince. aradım durumu anlattım sahibine. o da iyi oldu zaten ben de bırakacaktım dedi. bi daha apartmandayken kedi alanın ... 1 3 2 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2023 abi bu nası hikaye hsdhf kediler iyidir inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Wtf sdfsfg tam @pascalnoumanin yapacagi hareket olmus 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 iyi bok yediniz, kuğulu göt kadar yer, deli gibi trafik var filan. büyük ihtimalle ezilmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 ne okudum ya ben, bir paragrafta 3-5 kere wtf tepkisini verdirdi. tebrikler, aklınızı öpim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 aKDAmsakSasdmksd cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Marl0_on, 19.10.2023 08:45 tarihinde dedi ki: iyi bok yediniz, kuğulu göt kadar yer, deli gibi trafik var filan. büyük ihtimalle ezilmişlerdir. ev kedileriyse birileri almıştır onları. kendilerini belli ediyorlar kucaklara çıkıyorlar falan insanlar kayıtsız kalamıyor. yola çıkmamışlardır inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 garanti yola cikmislardir abi. kediler aptal hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Yola çıkmasalar bile seğmenlerde sürekli köpek var, insanlar köpeğini gezdirmeye geliyorlar bunun dışında da sürekli orayı mesken tutan köpekler de var. Çok zor bir yer hayatta kalmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2023 Segmenler nerden cikti kugulu demis adam. Gerci kopegin olmadigi yer mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar