pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 aynen moruq oroyin varmis bir cuval arabada ayrica paket paket de met helvasi bulmuslar galiba (minik bi poset ) keyif verici madde etkisinde direksiyon basina gecen herkes ruh hastasidir benim gozumde kaza yabsin yabmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 bilinçli fuhuşturucu valkol spotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 bLackcha0s, 18.07.2023 13:18 tarihinde dedi ki: motor güzel ya ben çok istiyorum çok da korkuyorum, bir yandan da gerçekten ıvır zıvır zaten sıcaktan mahmut tuncer gibi gezen insanım... Az önce de haber okudum bostancı'da yılların bisikletçisini ezmiş bir araba, arabada da alkol ve uyuşturucu varmış. Bu topraklarda hiçbir şey yapılmaz maalesef Bir açıdan evet anlıyorum. Bisiklet ve motosiklet üzerindeyken daha korunmasızsın. Ama daha geçen ay makas atan arabadan kaçarken takla atıp hayatını kaybeden aile de vardı... Barzo çok, apaçi daha çok. En azından motor üzerindeyken bu apaçilerle daha az süre haşır neşir oluyorsun. Yaşam kalitesi artırıyor yemin ederim. Ofistekiler kendilerini sağa sola (özellikle Kadıköy'e) bıraktırabilmek için para birleştirip ortak kask almaya karar verdiler. @miyaw33monkey çoh güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 uff be ne guzel esiyor baskent tatil yorelerinde orasi burasi pisik olanlara slmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Bağırış çağırışın olmadığı sorunsuz bir aile var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 var niye olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 ilan max reelde karsima cikma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Odaya kertenkele girmiş. Süpürgeyle çekip dışarı attık ama o iğrenç yaratık her yerde gezinmiştir. Hadi uyu şimdi uyuyabiliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 evlerin en şirin misafiri süleymancık'a sen nasıl iğrenç yaratık dersin 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 (düzenlendi) evde olması huzur verir aksine bir kertenkelenin, sinek,böcek haşere ne varsa avlar sana dokunmaz Ağustos 8, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Mis gibi hayvan lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Benim kertenkele figürü eksik olmazdı monitörümün üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 https://twitter.com/pedramturkoglu/status/1688930483303006209?s=46&t=m9pO5wAgJ0fUbtw6vRZfUw 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 link kırık ama çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Kertenkele bisi yapmaz, kendi kendine cikardi. Evdeki haserati da yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Yıllardır gördüğüm haşereyi öldürürüm ama hiç böyle saygı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 bir tarafta zevk icin oldurenlerin yaptigi katliam, zulum var. diger tarafta ise sadece karnini doyurmak isteyen bir emekci, bizden birisi, bir suleymancik. tarafinizi secin. zulumden yana olmak yerine, suleymanciki destekleyin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Adı bile süleyman nasıl daha bizden biri olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 TURK MILLETI KARARINI VERDI! MILLI IRADE KONUSTU! bocek soykirimi yapan duygucuk yerine SULEYMANCIK'i secti. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Salonlarda vals yapan moncher duygucuklar yerine emeğini alın teriyle kazanan emektar süleymancıklar kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Kalbim sıkışıyor, 38 yaşıma geldim böyle sıkıntılı bir hafta yaşadığımı hatırlamıyorum. Dertsiz tasasız takılırken aldığım riske bak. Yaşadığım ülkede kalabilmek için işverenin sponsor olması gerekiyor. Sen git lokal bir firma daha iyi para veriyor diye koskaca kurumsal firmadan ayrıl, oturum/vizeler iptal olsun, 2 haftadır yeni firmanın sponsorluğunu bekle (işsiz), ay sonuna kadar yetişmezse DEPORT! Eylül'de çocuğun okulu açılacak! Of, daraldım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Hallolur umarim, hangi ulke direkt deport ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 nerenin suriyelisisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar