Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s, 18.07.2023 13:18 tarihinde dedi ki:

motor güzel ya ben çok istiyorum çok da korkuyorum, bir yandan da gerçekten ıvır zıvır zaten sıcaktan mahmut tuncer gibi gezen insanım... 

Az önce de haber okudum bostancı'da yılların bisikletçisini ezmiş bir araba, arabada da alkol ve uyuşturucu varmış. Bu topraklarda hiçbir şey yapılmaz maalesef 

Bir açıdan evet anlıyorum. Bisiklet ve motosiklet üzerindeyken daha korunmasızsın. Ama daha geçen ay makas atan arabadan kaçarken takla atıp hayatını kaybeden aile de vardı... Barzo çok, apaçi daha çok. En azından motor üzerindeyken bu apaçilerle daha az süre haşır neşir oluyorsun. 

Yaşam kalitesi artırıyor yemin ederim. Ofistekiler kendilerini sağa sola (özellikle Kadıköy'e) bıraktırabilmek için para birleştirip ortak kask almaya karar verdiler. 

@miyaw33monkey çoh güzel lan 😄

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Kalbim sıkışıyor, 38 yaşıma geldim böyle sıkıntılı bir hafta yaşadığımı hatırlamıyorum.

Dertsiz tasasız takılırken aldığım riske bak. Yaşadığım ülkede kalabilmek için işverenin sponsor olması gerekiyor. Sen git lokal bir firma daha iyi para veriyor diye koskaca kurumsal firmadan ayrıl, oturum/vizeler iptal olsun, 2 haftadır yeni firmanın sponsorluğunu bekle (işsiz), ay sonuna kadar yetişmezse DEPORT! Eylül'de çocuğun okulu açılacak!

Of, daraldım günlük.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...