pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 gruptan neden ciktin peki goldi ? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 birisi kazayla doğalgaz faturamı ödemiş galiba sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Reis ödemiş olabilir kazayla değil de korkuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2023 yok ya bankada gözükmüyor otomatik ödemedeydi nisanın ilk haftası kesilmiş 2 aylık 1700 lira filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Öğle uykusu çok fena bağımlılık yapıyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 bu siesta muhabbetini izmir'deki arkadaşlarımdan duymuştum ilk. çok saçma gelmişti. adamlar baya yemek yemek banyo yapmak falan gibi uyumaya gidiyolardı. kafede oturuyoruz sohbet ediyoruz, kalkıyor "ben siestaya gidiyorum 3-4 saate gelirim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 bu köylülerden gelen bir şey ya güneş doğarken tarlaya gidiyorlar öğlen sıcağında çalışılamayacağı için yemek extra uyku hallediyorlar ikindiye doğru namaz filan davarları toparlayıp köye dönüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Xenocide, 1.05.2023 15:40 tarihinde dedi ki: bu siesta muhabbetini izmir'deki arkadaşlarımdan duymuştum ilk. çok saçma gelmişti. adamlar baya yemek yemek banyo yapmak falan gibi uyumaya gidiyolardı. kafede oturuyoruz sohbet ediyoruz, kalkıyor "ben siestaya gidiyorum 3-4 saate gelirim" diyor. her öğleden sonra olmasa da haftanın 5 günü 1.5-2 saat uyurum akdenizde sadece 2 ülkede siesta kültürü yok, biri biz diğeri israil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 kendi tarlamizi eksek yapicaz biz de siesta emme, iste var bir hayalimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Ben de tembelliğimden uyuyorum sanıyordum. Bahçe için 3-5 domates biber fidesi aldık ondan demek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 ilaci biraktigimdan beri sakir sukur balgam cikariyorum baya rahatladim birkac gune birseyim kalmaz diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 baskentin en tehlikeli havalari basladi sabah titretiyor oglen terletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 aynen. bi kaç gün önce Gölbaşı İncek'te saat 6 da sıfır dereceyi gördüm. öğleden sonra +20 dereceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 ben direkt hasta oldum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 kesbis olsun @Marl0_on qnqs okyanuslari asip gelen kulakligim sirket araciligiyla alindigindan sirket yetkilisinin imzasi lazimmis esi diyor ben atayim yok olmaz ulan kadin hastanede 2 aylik bebesiylen nasil gelsin oclari sacma bi imza icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2023 Ders olmus iste, bi dahakine iki kurus fazladan verir amazondan falan alirsin dhsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Yillar sonra uçağa bineyim dedim, kalite düşmüş. Önceden ilik gibi hostesler olurdu. Şimdi her yer sap olmuş. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 hostesin amacini sen yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Telefon tutmaktan bileklerim ağrımaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Marl0_on, 03.05.2023 19:35 tarihinde dedi ki: ben direkt hasta oldum ahah Geçmiş olsun aga. Hafta sonu İzmir'e gittim geldim (nişanlandım lan) hem yolculuk hem koşturmaca hem hava değişikliği derken bu hafta içi hasta olmakla olmamak arasında gittim geldim, kurtardım gibi duruyor ama polenler çıktı meydana, alerji çok nalet bi şey mk pascalnouman, 04.05.2023 10:10 tarihinde dedi ki: kesbis olsun @Marl0_on qnqs okyanuslari asip gelen kulakligim sirket araciligiyla alindigindan sirket yetkilisinin imzasi lazimmis esi diyor ben atayim yok olmaz ulan kadin hastanede 2 aylik bebesiylen nasil gelsin oclari sacma bi imza icin Niye şirket adına aldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 vardir bir uc kagitcilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 ben almadim la ark sirket kurmustu esinin ustune e-ticaret icin amazonla calisiyor ben alayim bana kargo daha ucuz dedi okey dedim ben de ne biliym boyle birsey olacagini aminum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 ya iste bak gordun mu? kargo ucuz uc kagitciligi... bu adamlar yuzunden avrupaya ne kadar yil zeytinyagi satamadik. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2023 pascalnouman, 05.05.2023 10:20 tarihinde dedi ki: ben almadim la ark sirket kurmustu esinin ustune e-ticaret icin amazonla calisiyor ben alayim bana kargo daha ucuz dedi okey dedim ben de ne biliym boyle birsey olacagini aminum masraf gösterip vergiden de düşüyor ama sana kargo demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar