Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Xenocide, 1.05.2023 15:40 tarihinde dedi ki:

bu siesta muhabbetini izmir'deki arkadaşlarımdan duymuştum ilk. çok saçma gelmişti. adamlar baya yemek yemek banyo yapmak falan gibi uyumaya gidiyolardı. kafede oturuyoruz sohbet ediyoruz, kalkıyor "ben siestaya gidiyorum 3-4 saate gelirim" diyor.

her öğleden sonra olmasa da haftanın 5 günü 1.5-2 saat uyurum 😄 akdenizde  sadece 2 ülkede siesta kültürü yok, biri biz diğeri israil

Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on, 03.05.2023 19:35 tarihinde dedi ki:

ben direkt hasta oldum ahah

Geçmiş olsun aga. Hafta sonu İzmir'e gittim geldim (nişanlandım lan) hem yolculuk hem koşturmaca hem hava değişikliği derken bu hafta içi hasta olmakla olmamak arasında gittim geldim, kurtardım gibi duruyor ama polenler çıktı meydana, alerji çok nalet bi şey mk

pascalnouman, 04.05.2023 10:10 tarihinde dedi ki:

kesbis olsun @Marl0_on qnqs

okyanuslari asip gelen kulakligim sirket araciligiyla alindigindan sirket yetkilisinin imzasi lazimmis esi diyor ben atayim yok olmaz ulan kadin hastanede 2 aylik bebesiylen nasil gelsin oclari sacma bi imza icin 😕 

Niye şirket adına aldın ki?

Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman, 05.05.2023 10:20 tarihinde dedi ki:

ben almadim la ark sirket kurmustu esinin ustune e-ticaret icin amazonla calisiyor ben alayim bana kargo daha ucuz dedi okey dedim ben de ne biliym boyle birsey olacagini aminum

masraf gösterip vergiden de düşüyor 🙂 ama sana kargo demiş

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...