Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 cdkeys.com'dan aldım ben 245TL Beta + Standard edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Closed beta keyleriyle istediğiniz platformu seçebiliyorsunuz, herhangi bir key olabilir o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Betaya katılanlar 3 arkadaşını davet edebilecek. İsteyen varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Oyuna klan sistemide getirdiklerine göre bi paticik klanı kurarız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ben isterim invite varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 invite varsa bende alabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Klanı kurarız da, ilk ay sonunda 3 kişi kalır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 ilki de iyi değildi.bu sefer hypelara gelmedim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 kalirsa bende bir davet alabilirim beta icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Gangren said: Betaya katılanlar 3 arkadaşını davet edebilecek. İsteyen varsa yazsın. Varsa davet alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 * The Private Beta download size will be 46 GB * Pre-load will be available starting February 6th at 9am GMT * Opening of servers on February 7th at 9am GMT * All Private Beta players will be able to invite up to 3 of their Uplay friends to join them in the Private Beta. Friends invites will be available on thedivisiongame.com/beta starting February 6th at 5pm GMT. Players joining the Private Beta through a friend invite will not have access to this feature. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Gangren said: Betaya katılanlar 3 arkadaşını davet edebilecek. İsteyen varsa yazsın. pc or ps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 nerden atıyoruz o invite ları acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 D2 Sitesi Beta sayfasında saat 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 download açıldı. saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 DareJedi said: Gangren said: Betaya katılanlar 3 arkadaşını davet edebilecek. İsteyen varsa yazsın. Varsa davet alabilirim. PC'den PS4'e invite atabiliyor muyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 arkadaş invite atacaktı ama sanırsam direk ubisoft beta access gondermiş bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 oyun yarın tsi 12.00da açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 private betadaki char larimizi release da kullanabilces mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Hayır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 arkadaşaını davet et kısmı preorder yapanlar için sanırım. Bana düz mail geldi onunla inv edemedim kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Xbox'ta 42.46 GB başladım indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 aynen Samaella, bana da geldi davet ama kimseyi ben davet edemiyorum. o bölüm kapali B)- indirmek sorun degil, 2 dakikadan uzun sürmez >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 samaella said: arkadaşaını davet et kısmı preorder yapanlar için sanırım. Bana düz mail geldi onunla inv edemedim kimseyi. Saat 20:00 yeniden bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 YabguNizamPasha nick ekleyin oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar