Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Selam ahali, Bugün Google'da bu küçük kardeşimizin sohbeti geçti. Kendince videolar çekip yayınlıyormuş herhalde. Çok da tatlı geldi bana. En azından aptal aptal challenge gibi yapmayıp oyun oynadığı için de kızamadım :D Her ufak çocuk gibi like gelmeyince üzülüyormuş. Eğer sizin için problem olmayacaksa bir iki like atarsanız, abone felan olursanız çok memnun olurum. https://www.youtube.com/watch?v=LS0CtMS_Yw0&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Like ona kurban olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 (:D tabi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Teşekkür ettim ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=jVSj1WUZ7Zk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Bu yaşta like gelmiyor diye üzülmesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Harhangi bi yasta like gelmiyo diye uzulmesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Normal. Küçükken şirinlere yıllarca mektup göndermiştim yayınlamıyolar diye üzülüyodum. Kendi çocukken piyasada çocuk dergisi fln olmayanlar da böyle diyordu bana. Ben de onlara sadece o koca kıçlarını kaldırıp kendi işlerine bakmalarını söylüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Like'ın ülkeye girdi ancak basmam altı ay falan sürer Rotçuğum. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Ayıların yavaş olduğunu biliyorum, sen basmasan da olur. Çocuğun üzülmesi bana göre de normal değil ama işte zamanında biz taso için ağlıyorduk, onlar da like için ağlıyor. Etik kasmaya gerek yok. Basmasanız da canınız sağolsun, üç beş tane basılsa yeter zaten sevinmesine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Reddit'de böyle bi çocuk baya viral olmuştu like basmışlardı bir kaç videosuna daha sonra yeni like'lar gelmeyince çocuk yeni video çekmişti ne hata yaptım neden artık beğenmiyorsunuz vs diye. Like'lasan bir dert like'lamasan bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 bence de çocuğun beklentilerini popülarite üzerinde kurması olumlu birşey değil. likeladılar artık normal hayata dönebilirim demek yerine anelor’un yazdığı gibi olması daha muhtemel. likeın önemli birşey olmadığını anlaması kişilik gelişimi için daha doğru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 şu mevzularda bir türlü net bir görüşüm oluşmadı lan, likelamak çocuk için iyi mi kötü mü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Ne iyi ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Selam, Gelir için çocuğuna video çektirip koyan aileler var! Like'ı bastım Rotweiler'in hatırına ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 1 like 1 view da benden. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 goldbären said: Like'ın ülkeye girdi ancak basmam altı ay falan sürer Rotçuğum. >:D< tısısısısı konu ile ilgili olarak ben bu like dilenciliği yapılan çocuklara istediğinin verilmesinin düşünülen kadar iyi olmadığını düşünüyorum. çocuk başarılı olduğunu düşünüp beklentiye gireceğine üzülsün bi kez ve unutsun daha iyi benim fikrime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Yeter zaten bu kadar. Hevesi geçsin yeter =) Herkese çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 1 dislike’ı da ben bastım hayatta kötü insanların da olduğunu öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 aferin iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 AFFERİM LEN KERATA :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 fistanlandı kızcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Ben de bastım dislike ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar