-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun home bois! https://www.youtube.com/watch?v=wscrNSqAHSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 victoria's secret oluyor mu tv'de artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 thumbnail'de avradı görünce aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 yeni yiliniz kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 yeni yiliniz kutlu olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 alkol alanlar yatmadan önce bol su için, sabaha 2 aspirin, güzel bir kahvaltı. kuru takılacaklar sabaha 1 joint ayırsınlar, birde akşamdan hazır pizza alsınlar uyanınca fırına atsınlar 10dk da pişiyo. hızlı takılacaklar içinde sabaha 1 adet joint ve multivitamin + kır pidesi + cola siparişi. iyi seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 iyi yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 İyi yıllar herkese. 2018 son şakasını da yaptı bana giderayak. Dün gece fena boğaz ağrısı çektim durup dururken. Gece yine korkunç boğaz ağrısı ve zangır zangır titremeyle uyandım. Üstüme kalın bir şey giymeye bile halim olmadan uyudum geri öyle, sabah öğlene kadar uyudum, şimdi de günlerdir alkol almamama rağmen sanki dün gece alkolün suyunu çıkartmış gibi kafam davul gibi, titriyorum ve boğaz felaket. Uyandıktan sonra bir - bir buçuk saat yataktan çıkamadım halsizlikten. Sözde bu akşam yılbaşı kutlayacaz. İlaç milaç alayım belki kurtarır biraz. İşin komiği daha 12 saat önce hiçbir şeyim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 seneye görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 GONDARCENGIZ said: alkol alanlar yatmadan önce bol su için, sabaha 2 aspirin, güzel bir kahvaltı. kuru takılacaklar sabaha 1 joint ayırsınlar, birde akşamdan hazır pizza alsınlar uyanınca fırına atsınlar 10dk da pişiyo. hızlı takılacaklar içinde sabaha 1 adet joint ve multivitamin + kır pidesi + cola siparişi. iyi seneler. alka seltzer i unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Güzel bir 2019 olsun herkes için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 İyi yıllar, yeni yılda her şey gönlünüzce olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Hepimize mutlu yillar gencler ve genc kalanlar. Geçmiş olsun rew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 2019 da evlenirim inşallah artık yeter yaş 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 sabaha bol meyve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 İyi yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Iyi yillar kizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Mutlu Yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 İyi yıllar paticik :) https://www.youtube.com/watch?v=3KK6sMo8NBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Llama said: 2019 da evlenirim inşallah artık yeter yaş 35 evlenip napacan portakal soyup jet sosyete mi izleyeceksin aksamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 sardalya said: evlenip napacan portakal soyup jet sosyete mi izleyeceksin aksamlari yoo sevişcem dizi izlerim sonra zirve planları yaparım yüksek irtifa dağcılığı ile ilgili bol bol dizi izleriz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Hepi nü yiır! Benim de evlenmem lazım, bi hatun bulayım bu sene bari hep şut gol nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 mutlu yıllar lolipoplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Herkse mutlu mutlu yıllar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 mm kucukken benim de ole bir arkadasim vardi..sonra leopar filan oldu tirmandi durdu.. mutlu yillar..saglikli yillar..huzurlu yillar..istediginiz gibi yillar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar