reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 dtw yorumlar zamaninda fln iyiydide, su son zamanlardaki tiplemeleri le$, bagcilar tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 DoGMeaT said: dasa said: bu arada vox earworm serisi hande yener-demet akalin vs serisinden cok daha basarilidir. en kisasi bile seda sayan+hande yener toplamindan 4 kat bilgilendirici ve eglencelidir. muzik tarihi konusunda da cok daha fazla bilgi verir. burda içerikten bahsetmişsin "başarılı" derken gibi geldi her halükarda memlekette enes baturlar deep turkish web'ler fln varken bu kadar gömecek 140 jounos u bulmanız, penis haritasında kötü il'den olmanızdan dolayı fln mı ? eski manitanız bunların ofisinde stajyer fln mı ? doğru söleyin canımı yiyin ben kıl kapıyorum bunlar çok beyaz türk fln deyin anlıcam Dasayi ciddiye alip cevapmi yazdin :D dasa bile dasayi ciddiye almiyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Laurelin said: Dasayi ciddiye alip cevapmi yazdin :D dasa bile dasayi ciddiye almiyor artik cok ekstrem ve marjinal bir ablamizsin ve de yazdigimda neresi hatali beni de aydinlatirsan sevinirim harbi, bazen kendini bi bok saniyorsun. ilginc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 clash of the shitposters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Adam unironically Vox daha basarılı dedi birşeyde. Wew lad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 sanssizsansli said: clash of the shitposters Burası is yapar, yerimizi alalim. Bakalım kim daha haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 ee yarım saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Mısırım bitti abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Ben bunların motorcu videosunu beğenip sub olduydum. Sonra hiç ilginç gelen bir konuyla gelmediler sub boş boş duruyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 dasaaa said: Laurelin said: Dasayi ciddiye alip cevapmi yazdin :D dasa bile dasayi ciddiye almiyor artik cok ekstrem ve marjinal bir ablamizsin ve de yazdigimda neresi hatali beni de aydinlatirsan sevinirim harbi, bazen kendini bi bok saniyorsun. ilginc oluyor. taunt attım, yedin o kadar basit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 dasaaa tam bir burhan altıntop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 burada sokopop'un maksadi yanlis anlasilmis olabilir. yalniz sokopop niye baskasinin kanalindan yayinliyor? kendi kanalina koymamis o videoyu. bu arada ben bu vox/vice tarzi great big story'yi takip ediyorum - youtube kanali. aslinda ayni tarz mi tartisilir. insan/mekan uzerine videolari paralel diyelim. bir arastirmaci gazetecilikleri yok. videolar tadimlik. konular, insanlar, mekanlar ilginc. dunyanin her yerinden kisa kisa bilgilendirip keyiflendiriyor. biraz sjw'lik orada da var fakat tam seker gibi kanal. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=jvuJqhb3k5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 belgesel cannes'ina mi oynuyorlar anlamadim ki bu da olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 tam comment shitstormuna dönecek bir video. youtube'daki yorumları tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 öff yine çöp yapmışlar izlemedim ama iğrençtir kesin vox varken lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Şaka lan şaka, yine döktürmüşler. Sabah sabah gözleri yaşlı bıraktılar namussuzlar. Batıda bir eli yağda bir eli balda yaşayıp, sıcak evinde bilgisayarının başından kürtler törörös kürtçe mi löl diye atıp tutan dallamalar geldi gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 iyi devlet her 30 kisilik koye ogretmen yollasin 5 tane cocuk okula gidecek diye. gene tek tarafli, lojistik vs. isin hicbir yonunu dusunmeyen, yuzbinlerce ogretmenin atanabilmesi gibi bir ihtimal varmis gibi bos beles bir video olmus. helal olsun heriflere saf demagojiyle iyi kitle topladilar, gazeteci degil siyasetci olmalilarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Nick TAŞINDI diye gösteriyordu, ama mesajdan sen olduğunu net anladım asasdaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 yollasin 30 kisilik koye cami + imam finanse edip lojistik ayarlayabiliyosa ogretmen okul cok daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 DIN ILE EGITIM BIR MI KARDESIM! SAYGISIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 devlet cami de yapmiyor ki oyle yerlere, oralarda yasayan kekolar disinden tirnagindan biriktirip kendi yapiyor, okul yap desen soverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Gittin konuştun mu o "kekolarla"? Irkçılık dışında bir motivasyonun var mı bu yorumları yaparken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 µh said: devlet cami de yapmiyor ki oyle yerlere, oralarda yasayan kekolar disinden tirnagindan biriktirip kendi yapiyor, okul yap desen soverler. öğretmen yollayın maaşını ödücez diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2019 Yok ödemeyecektir o kekolar, öğretmeni sikip geri yollayacaklardır. Kesin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar