Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Gittim, güzeldi. Gerçek biyografi filmlerinde son kısımlarda yazıyla açıklama kısmı var nedense, halbuki bırak ben filmden sonra araştırayım bakayım yani. O kısımları sevmedim, onun dışında güzel. Gidilir. https://www.youtube.com/watch?v=3s87gCHsm6c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=DfMlyXMXOi0 https://www.youtube.com/watch?v=uxxccOINYZY bold pilot'a ilgisi başlayan yada merak edenler için şöyle güzel 2 bölümlük bir belgesel var 140journos'un. baya baya kaliteli. filmi merak ediyorum ama sinemada gidecek kadar değil açıkçası. internete düştüğünde izlemek üzere kenara yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 şampiyonu oynayana atta güzel oynamış ha atları ciddi ciddi koşturmaları falan o kas gruplarının gözükmesi valla eve döndüğümde at posteri asasım gelmişti odama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 "ve Sinem" de Alper'in Bold Pilot'un ölüm haberini aldığı anın scanini bulabilen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Hachiko gibiyse izlemeyelim hiç. At ölecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 at öldü abi zaten sucuk bile yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Jokey rolünde 1.90 boyunda kaslı adam mı oynatmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 yok bu rol için zaten bilmem kaç kilo zayıflıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 At biyografisi mi bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 AT için film yaptı resmen adamlar kaşesi yüksek oyuncularla bir de. üstüne şimdiye kadar 1m+ insan izledi. Cidden aklım almıyor hala. Yadırgamıyorum he sadece kafam basmıyor at, at yarışı vs sevgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 at yarışı çok keyifli bişey. atletizm koşuları gibi düşünerek yarışı izlersen bakış açın değişebilir. atın kendisi zaten çok asil ve sempatik bi hayvan. film konusu olan bold pilot gerçekten çok orjinal bi şampiyon ve rekortmen. ama esas olay halis'in hayatı. tam bir film malzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 abi güzel film, güzel filmde konu çokta önemli değil ya, akıyosa çekimler oyunculuk iyiyse bide bişiler anlatıosa karınca olsa izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Sadece at yarışı diyip geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 çünkü içinde at var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Bold Pilot'ı Gazi koşusunda Veliefendi'de izlemiştim. Tabi o zaman 10 yaşındaydık. Çok da neye şahit olduğumun farkında değildim. Ama şimdi düşününce tam fotofinişin önünde şahit olduğum şey baya baya efsane bir olaymış. Filme gitmedim ama geçen gün 140 journos'un Bold Pilot videolarında çok ciddi duygulandım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 CthuLhu said: AT için film yaptı resmen adamlar kaşesi yüksek oyuncularla bir de. üstüne şimdiye kadar 1m+ insan izledi. Cidden aklım almıyor hala. Yadırgamıyorum he sadece kafam basmıyor at, at yarışı vs sevgisine. ben basligin acilmasini bile anlamadim, at resmi gorup kapatmistim, 1m kisi mi izlemis? demek ki bi cevher var filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 valla boxoffice baktım yazmadan önce. 1.041.000 gibi bişeydi izleyen sayısı. düşsün torrente zeynepçiğim için izlerim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 ekini oyuncu olarak çok beğeniom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar