nuwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 merhaba. nienna nuwa. senelerdir pati üyesiyim sessiz sakin. bir sıkıntım var ciddi. hukuki destek ve bilgi bekliyorum. taşak geçmeyiniz mümkün olduğunca. geçme kotasını da hesaba kattım. olay şu. ben bir ailenin çocuğuyum. 32 yaşındayım. kardeşim var. annem babam kavgalı ve aylardır ortada yoklar. aramıyor sormuyorlar. evin anası babası velisi her şeyiyim ve 15-16 saat kadar çalışıyorum günde. evi bok götürüyor. ne işime ne kendime ne eve bakabiliyorum artık. şu an hukuken bu evi satmam mümkün mü? ya da ne gibi bi başvuru yapabilirim yardım alabilirim? içiyor musun yiyor musun hayatta mısın diye aramıyorlar. 1600 liraya survive ediyorum. evi satışa çıkarabilir miyim, triplex gereksiz bi evde yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Satamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 günlük/haftalık kiraya verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Evet ama eve gelen para vermezse, çıkmazsa tek yaptırım gücün tehdit ve kaba kuvvet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 vakit bulabilirim dersen airbnb yapabilirsin triblex demissin, tum evi kullanmiyorsundur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Nasil hayatlar var yav , anne baba sizi birakip birlikte kacmis olmasin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Ortada yoklar derken hiç haber alamıyor musunuz? Polise bildirin eğer öyleyse. Başka mülkleriniz var mı? Nereye gitmiş olabilirler mesela? Daha önce de böyle şeyler oluyor muydu? Mal mülkten önce sağlıkları hakkında bilgi edinin derim. Durum zor farkındayım ama odaları airbnb kafası kiraya vermek haricinde hiç bir şey yapamazsınız şu anda. Aylık kiraya vereyim deseniz, bayağı başınız ağrır, girenler çıkmazsa polise de gidemezsiniz denildiği gibi. Onun haricinde benim şahsi fikrim, satabiliyor olsan dahi geçici bir zorluk nedeniyle satma. Malınız çar çur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 ortadogu shitskinleriyle ugrasirsan evin lokasyonu da cok sikko bi yer degilse airbnb iyi para getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Kardeşin kaç yaşında? Erkek mi kız mi? Oradan birseyler olabilir. Annenden değil de babanin yeri yurdu belli mi? İkisine de resmi olarak ulasilabilir durumda mi? Hukuki olarak degilse de sosyal olarak airbnb gibi şeyler olabilir. Hukuki olarak birseyler cikarabilmek icin ustteki soruların cevabına göre bir öneri var aklimda. Nafaka fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Esra erol vakası tam. Aile hakkinda genel bilgi olmadan yorum yapamayacağım fjfj. Ama kardeşin de senin yaşlara yakınsa anne baba napsın. En azından kira ödemiyorsunuz kendi evinizdesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 kardeşinin de okulu bittiyse welcome to life espirisi yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 hakikaten hiç arayıp sormuyorlarsa bi avukat aracılığı ile gaiplik mi ne öyle bi dava açabilirsin. ana babayı ölmüş gibi treat edip mirasa hak kazanırsın. zaten dava açsan çıkarlar ortaya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 ne anne babalar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 gaiplik için 5 sene geçmesi lazım o zor biraz. ölüm tehlikesi içinde kayboldularsa 1 seneye düşüyor. hiç mi akrabanız yok sorup soruşturabileceğiniz size sahip çıkabilecek. bu nasıl durum yav türkiye şartlarında çok zor görülür böyle şeyler. en temizi villanın bir kısmını günlük falan kiraya vermek olur. ama kardeş küçükse ve evde yalnızsa o da sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Yapabileceğin yok. Kiraya da veremezsin. Kardeşin küçükse vasisi olmadığın için o açıdan da sorun yaşayabilirsin mahkemeye gidersen. Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Kontratsız kira ya da airbnb olur, güvenilir birini bulman gerekir tabi. Gerçi daha kötü ne olabilir ki pozisyonuna gelmişsin zaten, karart gözünü ver kiraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Yakın arkadaşların varsa evi toparlamak için yardım istemekten çekinme. Böyle durumlarda kendi çevrem için konuşuyorum yardım talebi gelmese bile psikolojini ve evini toplaması için yardımcı olduk arkadaşımıza. Online oyun / oyun dünyasından az uzak kalıp önce yaşam alanını toparlaman da sana yardımcı olacaktır. Sen 32 isen kardeşin 12 değildir herhalde. Biraz sorumluluk yüklenmesinin zamanı gelmiş. Uzaktan söylemek kolay diye düşünebilirsin, ama herkes yaşadığı zorluklar ile şekil alır. Hukuki konular için direk bir avukat ile yüz yüze görüşme ayarlaman daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar