Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Protector - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi benim yorumlar baya subjektif.
Jesse'nin ilk sezonuyla diğer sezonlar arası çok farkı var.

Çağatay iyi bi oyuncu değil genelde yan rollerdekiler topluyor onu. Yine içerdekine benzer bi karakteri oynuyor.
Belki ilerler, kenan ilerledi epey buda ilerler oynaya oynaya.
Cokomantis said:

Suark said:

Çağatay girememiş role de düzelir, jesse de ilk sezon çok kötüydü

jesse ilk sezon o kadar iyiydi ki karakteri öldürmekten vazgeçtiler abi.
Mesaj tarihi:
klişeleri vs geçtim hadi onlar normal ama yönetmenlik facia gibi ya.

yakın çekimlerde amatör amatör el titretmeler, inanılmaz saçma sahne değişimleri falan çok kötü.

yoksa senaryo halihazırda netflix tier, çekirdeklik dizi.

bir de oyunculuklar facia. yalabık iyi gerisi bitse de gitsek gibi çekmiş diziyi. hakan için falan daha düzgün birini bulabilirlerdi.

ps: dizinin başında hakan'ın öldürülen üvey babası neşet mi ne acayip malum kişiye (f**ö) benzemiyor mu lan. :D
Mesaj tarihi:
Hatunların birbiriyle ağız dalaşına girdiği, oğlanın gülerek izlediği sahne aklıma aynı bizim lise zamanlarıni getirdi.Belkide biz yaşlandığımiz için Bize kötü geliyor, gençlerin hoşuna gidebilir dizi
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

bir de oyunculuklar facia. yalabık iyi gerisi bitse de gitsek gibi çekmiş diziyi. hakan için falan daha düzgün birini bulabilirlerdi.

Yalabık nasıl koymuş farkını değil mi ama yaa. Deneyim mi desek, yetenek mi desek bişey var farklı adamda.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:
ps: dizinin başında hakan'ın öldürülen üvey babası neşet mi ne acayip malum kişiye (f**ö) benzemiyor mu lan. :D

Bu adam kim bu adam kim diye kendimi yiyordum, çiçek pasajında çocukları basınca bir anda aklıma O LAFI ETME HALİL repliği canlandı aha dedim tamam buldum.
Mesaj tarihi:
Ya türk dizilerine düzenli olarak maruz kalanlar için iyi bile ama netflix'te olunca insan tv'dekinden bir tık daha iyi bir şey bekliyor. Biraz daha ciddiyet bekliyor. Sonuçta bütün dünya görecek falan...
Mesaj tarihi:
dün ilk bölümü tamamladım

ya senaryo da sıkıntılar var, biraz acele edilmiş. Bide, önceden böyle şeyleri çok görüdüğümüz için batıyor. Klişe geliyor artık

Buffy tarzı izlerim ama ben bunu. Yemek yerken falan güzel gidio
Mesaj tarihi:
1 bölüm zor sabrettik, la casa daha iyiydi bundan resmen. Yönetmenliği hadi bi kenara bırakıyorum, bi metin yazarı da alamamışlar işe dialoglar çiğ ve yapay duruyor, oyuncu performansını dibe çeken büyük ihtimalle o.
Mesaj tarihi:

spo

ölümsüzün faysal olduğu çok belli ilk bölümden beri bi şekilde ters köşe yapmaları gerekiyordu ama olmamış senaryo hiçbir supriz şaşırtıcı bi hareket bi heyecan yok direk herşey tahmin ediliyor sıkıcı onun dışında konu güzel bence ama senaristin değişmesi şart.

Mesaj tarihi:
Bide ingilizce altyazıyı kapatmadan izledim, Faysal Bey dediği yeri Mr. Erdem diye çevirmiş. Arkadaş edebi metin çevirisi yapmıyorsun ki teknik olarak en doğrusunu hedefleyesin, arka planda herif Faysal diyor altyazı erdem yazıyor uyumsuz saçma sapan.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bide ingilizce altyazıyı kapatmadan izledim, Faysal Bey dediği yeri Mr. Erdem diye çevirmiş. Arkadaş edebi metin çevirisi yapmıyorsun ki teknik olarak en doğrusunu hedefleyesin, arka planda herif Faysal diyor altyazı erdem yazıyor uyumsuz saçma sapan.

Keşke ingilizce dublaj izleseydin, ben bazı sahneleri ingilizce dublaja alıp tekrar izledim. Çok zevkli oluyor.
Mesaj tarihi:
3 tane karakterle dizi çekersen kimin kim olduğu zaten belli. Çok acayip hatalar var dizide. Karakterler çiğ, çekimler rezalet, konu zaten yok. Çocuklar duymasın kafasıyla fantastik dizi çekersen daha iyisi de olmaz sanırım.
Mesaj tarihi:
yonetmenin diger filmlerini ve calismalarini biliyorum,
bu dizi olmamis.

asiri mantik hatalari disinda,
bu oyuncularin hic mi suratina bakmiyorsunuz?

en basitinden sahne gecislerinde insan kostum/makyaj/SIFAT korur.
bir sahne ful kan icinde surati, gidecekleri yere gidiyorlar herifin suratinda en ufak bir kan izi yok...

zaten 1 bolumden cok dayanamadim.
olmamis net.
  • Yeni Oluştur...