Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 abi benim yorumlar baya subjektif. Jesse'nin ilk sezonuyla diğer sezonlar arası çok farkı var. Çağatay iyi bi oyuncu değil genelde yan rollerdekiler topluyor onu. Yine içerdekine benzer bi karakteri oynuyor. Belki ilerler, kenan ilerledi epey buda ilerler oynaya oynaya. Cokomantis said: Suark said: Çağatay girememiş role de düzelir, jesse de ilk sezon çok kötüydü jesse ilk sezon o kadar iyiydi ki karakteri öldürmekten vazgeçtiler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 klişeleri vs geçtim hadi onlar normal ama yönetmenlik facia gibi ya. yakın çekimlerde amatör amatör el titretmeler, inanılmaz saçma sahne değişimleri falan çok kötü. yoksa senaryo halihazırda netflix tier, çekirdeklik dizi. bir de oyunculuklar facia. yalabık iyi gerisi bitse de gitsek gibi çekmiş diziyi. hakan için falan daha düzgün birini bulabilirlerdi. ps: dizinin başında hakan'ın öldürülen üvey babası neşet mi ne acayip malum kişiye (f**ö) benzemiyor mu lan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Hatunların birbiriyle ağız dalaşına girdiği, oğlanın gülerek izlediği sahne aklıma aynı bizim lise zamanlarıni getirdi.Belkide biz yaşlandığımiz için Bize kötü geliyor, gençlerin hoşuna gidebilir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 keske lale savascilari dizisi yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 la casa de papel gibi Suark’landınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 pattisliborek said: bir de oyunculuklar facia. yalabık iyi gerisi bitse de gitsek gibi çekmiş diziyi. hakan için falan daha düzgün birini bulabilirlerdi. Yalabık nasıl koymuş farkını değil mi ama yaa. Deneyim mi desek, yetenek mi desek bişey var farklı adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 abi saçmalama izliyonuz muhtesem yüzyıl falan hala di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 https://twitter.com/ApiDuman/status/1074589632443101184 sakfjslajdsfakljdf önün caaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 pattisliborek said: ps: dizinin başında hakan'ın öldürülen üvey babası neşet mi ne acayip malum kişiye (f**ö) benzemiyor mu lan. :D Bu adam kim bu adam kim diye kendimi yiyordum, çiçek pasajında çocukları basınca bir anda aklıma O LAFI ETME HALİL repliği canlandı aha dedim tamam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 şu halil? https://www.youtube.com/results?search_query=o+laf%C4%B1+etme+halil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Yok biraz daha kötülemem lazim diziyi. Öyle böyle degil. Dizi yönetmensiz mi cekildi acaba? Bi sebebi olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 5 bölüm izledim .bence abartıldıgı kadar da kötü değil. ha bazı sahneler tabi göze batıyor ama yoklukta gayet izlioz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Ya türk dizilerine düzenli olarak maruz kalanlar için iyi bile ama netflix'te olunca insan tv'dekinden bir tık daha iyi bir şey bekliyor. Biraz daha ciddiyet bekliyor. Sonuçta bütün dünya görecek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 mokoko said: https://twitter.com/ApiDuman/status/1074589632443101184 sakfjslajdsfakljdf önün caaam HAHAHDSKOJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Ahaha asagisinda da plastik top kapismasi var oda cogh iyi dhshajaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 dün ilk bölümü tamamladım ya senaryo da sıkıntılar var, biraz acele edilmiş. Bide, önceden böyle şeyleri çok görüdüğümüz için batıyor. Klişe geliyor artık Buffy tarzı izlerim ama ben bunu. Yemek yerken falan güzel gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 1 bölüm zor sabrettik, la casa daha iyiydi bundan resmen. Yönetmenliği hadi bi kenara bırakıyorum, bi metin yazarı da alamamışlar işe dialoglar çiğ ve yapay duruyor, oyuncu performansını dibe çeken büyük ihtimalle o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 spo ölümsüzün faysal olduğu çok belli ilk bölümden beri bi şekilde ters köşe yapmaları gerekiyordu ama olmamış senaryo hiçbir supriz şaşırtıcı bi hareket bi heyecan yok direk herşey tahmin ediliyor sıkıcı onun dışında konu güzel bence ama senaristin değişmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Bide ingilizce altyazıyı kapatmadan izledim, Faysal Bey dediği yeri Mr. Erdem diye çevirmiş. Arkadaş edebi metin çevirisi yapmıyorsun ki teknik olarak en doğrusunu hedefleyesin, arka planda herif Faysal diyor altyazı erdem yazıyor uyumsuz saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Asıl sorun senaryoda zaten, diyaloglar falan baya kötü. Yani onlar toparlasa, bide çağatay rolünü biraz daha benimsese olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 spo mu laskjflsdkajdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 axedice said: Bide ingilizce altyazıyı kapatmadan izledim, Faysal Bey dediği yeri Mr. Erdem diye çevirmiş. Arkadaş edebi metin çevirisi yapmıyorsun ki teknik olarak en doğrusunu hedefleyesin, arka planda herif Faysal diyor altyazı erdem yazıyor uyumsuz saçma sapan. Keşke ingilizce dublaj izleseydin, ben bazı sahneleri ingilizce dublaja alıp tekrar izledim. Çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Çok kötü değil ama iyi de değil... baya komik gelen yerleri de yok değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 3 tane karakterle dizi çekersen kimin kim olduğu zaten belli. Çok acayip hatalar var dizide. Karakterler çiğ, çekimler rezalet, konu zaten yok. Çocuklar duymasın kafasıyla fantastik dizi çekersen daha iyisi de olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 yonetmenin diger filmlerini ve calismalarini biliyorum, bu dizi olmamis. asiri mantik hatalari disinda, bu oyuncularin hic mi suratina bakmiyorsunuz? en basitinden sahne gecislerinde insan kostum/makyaj/SIFAT korur. bir sahne ful kan icinde surati, gidecekleri yere gidiyorlar herifin suratinda en ufak bir kan izi yok... zaten 1 bolumden cok dayanamadim. olmamis net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar