kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 The musical RPG from the former lead writer of Dragon Age finally gets a release date https://www.youtube.com/watch?v=xotF9G3TP2Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 ahah boltgun doom'dan daha doom olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Abi wh40k’nin olayi boltgun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2023 https://store.steampowered.com/app/754890/Firmament/ myst'i yapanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 (düzenlendi) Unrecord Nisan 24, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 ben de şimdi gördüm yapımcısının eski postunu hatırlıyorum daha önce baya geliştirmiş performansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 (düzenlendi) gerçek görüntü gibi vaybe motora bak, zamanında ilk maxpayne de böyle geldiydi Nisan 19, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Kenarlarda distortion çok, adami vurunca çıkan kan bulutu yapay bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2023 kizillelma, 19.04.2023 18:51 tarihinde dedi ki: Unrecord https://youtu.be/IK76q13Aqt0 Bu daha gelişmiş hali herhalde, çok iyi olmuş bu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Shadow, 20.04.2023 02:36 tarihinde dedi ki: gerçek görüntü gibi yok ya kanmayın. gerçek gibi değil body cam gibi. ama sorun şu ki body cam görüntü kalitesi zaten tırt oluyor. ama o tarz görüntülere alışkın olduğumuz için gerçekçi geliyor. illüzyon yani. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 yahu sonuçta adam yapmış birşey gerçek gibi lan dedirtmiş işte. biz de anlayabiliyoruz neden öyle geldiğini teşekkürler açıklaman için. yazılımcı çekememezliği asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 vr modda oynanıyor galba trailerda o da çok etkiliyor ya silah kamerayla hareket etmeyince falan. mouse klavyeyle böyle olmayacaktır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 olm ben kendim konuya onu koymaya geldim zaten baktım kizillelma koymuş, niye çekemiyim adam başarılı konsept ortaya koymuş lol. yani iyi iş yapmış ama full scan environment zaten, normalde de gerçek gibi görünüyor, bir de üzerine body cam adına filterlar da atınca yapaylık iyice yok olmuş gibi algılanıyor. ama dediğin gibi bence herkes farkında değil, yani ben gerçekçi derken gerçek hayatı referans alıyorum. gerçek böyle görünmüyor. bu olsa olsa gerçeğin 720p security cam videosu olur. bir başka örnek, buna da scan environment koy aynı seviyeye ulaşır. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 off raziel müzik dinlerken "vauv ne güzel solo" deyince "ne var abi atarım sana aynısını, pentatonik gamda geziyor herif" diyen gitarcılar gibisin. ADAM OLSAYDIN DA SEN YAPSAYDIN... QUDUR.... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 evet ya, bi tane türk yönetmen vardı youtube'da onu bunu eleştiriyo tarantino'ya falan laf atıyo ama kendi sadece reklam filmi çekmiş, o oldum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 (düzenlendi) sana daha iyisini sen yap demek de baya kötü bir argüman, sdfs. senin de ne demek isteidğini anlıyorum ama snob tondan söyledin. yani basit tricklerle, hayatın -zaten bir miktar digitalized olduğu için- kopyalanması daha mümkün çok niş bir kısmını (bodycam footage) standart oyuncuya gerçekçi dedirtebilecek kadar kopyalamış adam, bence başarı. yani texturelerin scanned environment olması veya fisheye fov look olması falan gerçekçilik hissini invalidate etmez ki. basit şarkılar da güzel oluyor : ( esas tamamen planlı her adımdaki camera-shake tek tek script edilmiş bir render mı izledik yoksa bunu motor içinde generate edebilmiş mi oradan şüphelenelim. terminolojiyi düzelt yanlış dediysem. Nisan 20, 2023 goldbären tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Hastayken izlemek çok mide bulandırıyor. Başım döndü kusacak gibiyim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 geşşmiş olsun duyghu : (( 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 ya benim dikkat çekmek istediğim nokta bunu body cam şeklinde yapmak normal yapmaktan çok daha kolay(ki yapamıyoruz da zaten), arada bir fark var bu fark es geçilmesin istiyorum. bi tık daha abartalım, 90'ların vhs görüntüsüyle gerçekten ayıramayacağımız grafik yapmak zor değil. bugünün herhangi bir iyi görünen modern oyununa patlamış renklerle ve düşük çözünürlükle vhs efekti çak, gerçek gibi görünür ve ayırt etmek zorlaşır. bi de scan olmasının çok büyük etkisi var, dediğim gibi scan zaten gerçek yani fotoğrafın 3d'si. ama scan olunca genelde detay ve boyut konusunda sıçıyor proje. şurda baya örnek var. adam da diyor zaten milleti kolayca grafiklerinizle etkilemek istiyosanız size anlatayım diye. kamera hareketleri için muhtemelen iyi animasyon seti var, kamerayı vücuda yapıştırdın mı zaten direkt gerçek body cam gibi tepki veriyor body animasyonların iyiyse. karakter lean edince kamera da ediyor falan. muhtemelen bi kaç yerine dokunmuştur kamerayı düzeltmek ve yavaşlatmak için. sonuç olarak adam gerçekten iyi iş çıkarmış yani, sadece texture ve modelden ibaret değil bunu başarmak. animasyonlar sesler falan bi indie oyun için çok iyi. ve performanslı da çalışıyorsa süper. şu ukrayna savaş videolarında yıkıntıların arasında gezenler vardı, gerçek body cam gibi hissediyorsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 valla ilk 1 dakika ayırt edemedim gerçek mi değil mi diye. hileyse hile ulan sanki oyun sektörünün tamamı hile değilmiş gibi. Lumen'e kadar oha gölgeler ne güzel dediğimizde İNANMAYIN OLM ÖNCEDEN YERLEŞTİRİYOLAR ONLARI ORALARA TEK TEK mi diyoduk haksızsın raziel ve sana laflar hazırladım: ah raziel, vah raziel çekemiyosan kendin yap da gel kıskanıyosan kremini sür de gel pü yazıklar olsun sana. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 goldbären, 20.04.2023 10:10 tarihinde dedi ki: daha iyisini sen yap demek de baya kötü bir argüman beğenmiyosan daha iyi argümanı sen bul. @razzRaziel https://tinyurl.com/razzrazz 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 heheheh güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Cokomantis, 20.04.2023 15:53 tarihinde dedi ki: beğenmiyosan daha iyi argümanı sen bul. var ama admin kızıyor :))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 https://store.steampowered.com/app/2388620/DORF_RealTime_Strategic_Conflict/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar