Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tube Thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bence de her ortama tc no ile veya edevlet ile onaylı girme durumu gelebilir yani anonimlik tamamen gidebilir buna rağmen, bakalım durumlar ne olacak ilerleyen günlerde.

ama ilk kez yumuşama gösterilmiş olmasına çok şaşırdım hele ki oyun gibi siyasilerin hiçte umurasamayacağı bir mevzuda.

Mesaj tarihi:

alyx dışında bi beatsaber güzeldi zaten. beatsaber ın re-skin hali gibi olmuş ama baya eğlenceli görünüyor. denerim bi ara tekrar gözlük geçerse elime.

Mesaj tarihi:

bi pirate era hype'ı başladı gene. yegane isteğim, sea of thieves gibi ama daha kapsamlı, progression ve living world hissi olan güzel bi online oyun yapsalar...

Skull & bones gibi değil tabi. kıt kafalarıyla utanmadan AAAA oyun dediler bi de ona. boktan boktan oyunlar yapıp suçu pirate era'ya atıyolar deliriyorum. bi tane mmo vardı seneler önce patide de bi hypelanmıştı Uncharted waters online mıydı neydi. Asian mmo floptu ama o bile eğlenceliydi be. Çok mu zor bi tane adam gibi yapmak 😞 hem de dünyasının %70 80'i sudan oluşacak zaten yap anasını satim oynayak işte. skillerimiz olsun, isteyen trader olsun, isteyen pirate olsun, isteyen superpowerlara pledgelesin, contested arealar olsun, ordan gidersen trade'ini 20 dk'da tamamlayabil, safe'ten gidersen 2 saat sürsün, risk & reward olsun, olsun da olsun.

Windrose eğlenceli ama generic survival in piracy theme işte, aman aman bi fazlası yok. Dertliyim bu konuda.

• Yeni Oluştur...