Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Önümüzdeki Perşembe'ye Akmerkez'den biletimi aldım akşama. Orada izleyecek varsa haber atabilir. 2D ve 4K salon 3. IMAX ya da düz 3D açmıyor beni, sevemedim. Akmerkez de olmasa ortada kalacağız. PS. Yerler azalıyor bu arada. Yarısı bitmişti. Salon 3 en iyi salonu zaten oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 film komple sızmış. yorumlar çok kötü. beklentiyi azaltın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 eskiden ne güzel Öm tuşuna basardık ilgili mesajdan öm atardık, o yok mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 neyi sızmış? öngösterim izleyen yorumlarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 taytli adamlar son tango mu simdi bu? bitiriyo muyuz 3d max ile yapilan filmleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 galası yapılmış. Twitter yorumları hep iyi. https://io9.gizmodo.com/the-spoiler-free-first-reactions-to-avengers-endgame-1834217337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 2 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: neyi sızmış? öngösterim izleyen yorumlarımı? filmi full izleyenler bütün filmi yazmışlar üşenmeden. hiç iyi yorum yok klasik marvel filmiymiş bu karanlık tema fragmanlara aldanmayın falan. bu twitterdaki yorumlarada hiç inanasım gelmiyor ya marvel zorla söylettiriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 (düzenlendi) ne olcaktı Nisan 23, 2019 deftonez tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Adamların iyi film çekmek için bi motivasyonu yok ki. Nasılsa enayiler koşarak sabah 6 matinesini bile dolduruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 random tusu gibi bisi var heralde, dost ve dusman karakterleri ortaya karisik atip, animasyonlari ayarlayip, dik$in dik$in yaptiriyo. renderi biraz uzun surdugu icin ve ayip olmasin diye iki film arasina 1-2 ay serpistiriyolar. film isimlerini bile generate ediyo olabilir. AI fuck yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 marveli düzeltmek için nasıl bir aktivism yapabiliris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 happy meal marvel menüsü almayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 lordlar kamarası yerini almış hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 e zor bir mevki tabi görevin ne zaman çıkacağı belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Goldbaren'in arka arkaya 5 seansa gideceği söylentileri doğrulanmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 marvel filmlerini bile anca anlıyorum ne yapayım başganım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) ekşide spolar patlıyomuş gibi bir duyum aldım haberiniz olsun. Nisan 24, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Yarın gidiyorum ben, gitmeden şikayetlere dahi bakmam. Bİr de Marvel filmleri kötü diyenleri anlamıyorum, çizgiromandan farksızlar işte, istediğim de bu benim. Film diye değil, oynak çizgiroman diye gidiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Abi çizgi roman sen ben okuyoruz, kaç kişi okuyarak gidiyordur allasen. Toplasan 15 kişiyizdir şurda düzenli çizgi roman okuyan. 5-6 kere aynı MCU filmini izleyip, Youtube'da videoları izledikten sonra arşiv yalayıp yutmuş edasında konuşan adamlar var tonla forumlarda ya da salonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Yani MCU'nun artık solo filmleri hep aynı reçetede çıkıyor, hep aynı filmlerde Infinity War için çıkıp aynıydı demek mesela kekoluk. End Game içinde bayağı iyi yorumları var gerçek kaynaklardan, farklı vs. diye bakalım. 28 Nisan, hatta 29 Nisan 00:04 Marmara Park gidiyoruz Catze ile O zamana kadar ben de bölümde şikayet falan bakmıyorum. Düzgün durun asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 1 saat önce, Black-ice dedi ki: ekşide spolar patlıyomuş gibi bir duyum aldım haberiniz olsun. dogru, sol frame'i okumamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Seriyi sevenler için 7-8 diğer izleyiciler için 6 civarı film hikaye olarak. Seviyosanız bile beklentiyi düşük tutun derim. gereksiz uzun bi de. after credits yok beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar