Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 (düzenlendi) meh'miş ce ke Nisan 19, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 2 saat önce, Cokomantis dedi ki: fuking finally tam müslim kombat mı oluyor bu derken zayıf noktamızdan vurmuş şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2019 preload başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Skin falan filan icin butun bu tatava sanırım. Hiç bir bilgim yok oyunla alakalı bildigimiz mortal kombat bekliyorum. Sanki bir Star wars BF2 vakası gibi aglamis millet ama skin, efekt vs disinda balance bozacak birsey olmadigi surece np. Salı günü oynayabilecegiz heralde burda olanlarla döğüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 (düzenlendi) easy fatality token ne lan sdf mk11 den degildir inş bu ss evet mk10 da varmis bu ordan ss heralde. Ranked maclarda kullanılabiliyor muydu acaba Nisan 21, 2019 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 UK'de amazon falan erken dagitmis, su an baya oynayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 10 saat önce, Nekro dedi ki: easy fatality token ne lan sdf mk10'da da yok muydu o? online oynarken "pwnt" demek için işte. halbuki bedavaya teabag yapmak varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Hiç bilmiyorum ya en son oynadigim MK3 tü sanırım. Biraz baktım tek tuşla fatality cekiyormussun iste tus kombinasyonu yapmadan. Mk10 da falan nasildi simdi online kısmı. Matchmaking var mı mesela turnuvalar için falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 3 saat kaldi release'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 60gb decrypt ediyor baya yavas, aldiysaniz simdiden play'e basin. 20dk'dan uzun suruyor min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Ulan yayın açmıştım, bi de onu mu beklicem şimdi dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 (düzenlendi) viewer count:1 sdf Nisan 23, 2019 sacrolash tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 ps4 gamepad ile baya zor geldi. nasil oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 His smile and optimism, gone. dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 yorumlar çoh kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 noob saibotla cok fena dovuyorum milleti var mı kendine guvenen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 7 saat önce, eregorn dedi ki: yorumlar çoh kötü Yooo? Taş gibi Mortal Kombat olmuş gene, son derece keyifli. Story mode bol cutscene'li ama grafikleri epey beğendim. 5. chapter'da bıraktım saat geç oldu diye, 12 chapter'mış sanırım zaten. Biraz multi attım, win'im loss'umdan azdı lel. Spammer çok görmedim henüz ama hemen her karakterin ranged saldırısı olduğu için sinirlenip spam'e ufaktan da olsa saran tipler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Kötü gelen yorumlar genelde lootbox benzeri mekanik üstüne olmuş, bu gear mear falan nedir şimdi? Hiç öyle online competetive oynayayım bişi olsun modum yok benim, evde turnuva yapalım birbirimize fatality çekip hırsımızı atalımdan öteye oynamıyoruz zaten. Ne kaybediyoruz bu lootboxlardan almayınca kozmetik harici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 hiç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Bende anlamadım millet eksiyi basmis steamde. istedigim armor u giyemiyorum diye aglamis bebeler inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 single player towerların bazıları item olmadan imkansız diyorlar. Gereksiz grind var oyunda. Gerekli itemlar olmadan bazı single player content baya yapılamıyor. Itemlar için para harcamaya itiyo devamlı filan diye sinirlenmişler. Netherealm'de dengeliyecez, düzeltecez demiş. Onun dışında çok iyi oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar