Celtics Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=THzXHKHjV3Y 23 Nisan 2019 Steam'de önsiparişe açılmış, 102 TL. Premium edition 144 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 oha efsane trailer olmuş. oyunun bu trailerdaki gibi grafiklerle oynandığını düşünüyorum da acaba kaç sene var o seviye için. bi de inadına yine hiphop müzik koymuş olmaları trollükten başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ne kadar kötü bir müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 başka tabdan bi reklam fln bişeyden müzik geliyo sanıp videoyu durdurdum ya. bu nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 bayagi kotu bir muzik secimi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 cidden o müzik ne ya. sırf şu kötü müzik seçiminden dolayı almıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 steamden alasım var şu an. O 100 lira fiyat illa değişecek çıkmasına yakın. Playstationda 400 den başlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 100 diye aldım ben direk olmadı refundlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bir önceki ya da 2 önceki oyunun trailerında da iğrenç ötesi bir müzik vardı. Hatta yine konuşmuştuk trailer çok güzel ama müzik mahvetmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 MK X de böle rap şarkılıydı evet. http://www.youtube.com/watch?v=jSi2LDkyKmI aldım bende arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 gfdhjs inadına mı yapıyorlar hakkaten, filmdeki müziği koysunlar parası neyse verip ya yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA kendiniz ayarlayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 aklıma geliverdi bi anda ya. 90larda d&r'da mı ne mortal kombat soundtrack cd görmüştüm de kafayı yiyip aldırmıştım. hala duruyor bir yerlerde. şarkıların hepsi dün gibi aklımda. benden başka bu şerefe erişebilen var mıdır asdf ilkokulda herkesin bi karakteri vardı. ben coni keycdim. tehey. sonra ikinci film çıktı. gittik sinemaya ilk dakikada öldü amk. aylarca depresyona girmiştim. titanic theme song dinliyip efkarlanıyordum evde anasını satayım. https://www.youtube.com/watch?v=tibx2MfBjKA&index=1&list=PL577E545387C04A3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Oyun içinde dakka başı fatality yiyor cage filmde ölmesi mi koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 oyunda zenci karakter az da açığı müzikle mi kapatmaya çalışıyolar napıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 http://www.youtube.com/watch?v=Ve9k3IiFu88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 yine rezalet müzik. alla alla sen sabır töbe allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 said: Weapons are coming back in a new way Gear system from Injustice 2 is returning in a slightly different manner New Kharacter: Geras - Sands of Time themed guy Two meters instead of one shared like before: Weapon meter and Breaker meter Fatal Blow is a new attack that you get access to when your opponent is in extremely low health (looks like <15%) Revealed roster so far: Scorpion, Sub Zero, Baraka, Sonya, Scarlett, Raiden, Geras Kabal teased Environment interactions return, including environment weapons, from MKX Three-class system returns Classes can be customized with gear system. Perfect merger between MKX and Injustice 2. You can name your custom class 25 Kharacters + Shao Khan for an initial roster of 26 17 Stages Customization Options include Gear, Kosmetics, Abilities, and AI behavior for Single-Player matches Multiple fatalities per character as usual Bloodiest/Most Brutal MK yet http://www.youtube.com/watch?v=cRF6MA5Nlzk edit: bide Ronda Rousey öküzünü Sonya Blade yapmışlar. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 valla ben de aldım fiyatı baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 online oynamicaksam fayting almıyorum artık ya. smash'imle tekken 7'im var arada onlara giriyorum (arada dedim ama tekken'i açmayalı bi yıl olmuştur lel) yoksa severim mk da, hotseat oynayacak ortamım yok, campaign'ini bitirdikten sonra (konusu için oynuyorum :P) challange falan grind'layasım da çok olmuyor. yoksa bir liretto iyi fiyatmış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 valla 102tl wallet'ta vardi, zamaninda pubg oynarken birikmisti direkt aldim. arcade stick onerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 (düzenlendi) Spoiler bonus cosplay Mart 26, 2019 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Ahah trailer harika olmuş ya ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 oha trailer cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ciguli cek yoself, befo yo rek yoself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar