-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Çok üzüldüm be çok. Büyük adamdı. Eğlence sektörünü bambaşka yerlere taşıdı. Huzur içinde uyu güzel insan. Excelsior! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 RIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 yazık adamın yarattığı evreni ve karakterleri ne hale getirdiler. bari bunları görmeden gitseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 fakir fukara, çizgiroman piyasasının daralarak ölmekte olduğu zamanda mı ölseydi daha iyi olurdu yoksa yarattığı karakterlerin popüler kültürdeki en popüler anlarına mı şahit olduktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 ikisinin orta noktası var, orası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 rip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aquilus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 :( RIP Excelsior! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 https://image.ibb.co/h3UbfA/2018-11-13-083504.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 adamcağızın başlığı varmış buraya da ekleyeyim :( yıllarca direndim, marvelmiş dcymiş meh diyordum en son dayanamayıp marveli en baştan izlemeye karar veridk hanımla. cuma akşam captain america izledik fena değilmiş ya diyerekten dün akşam saat 9 gibi iron man açtık. aynı saatlerde adamcağız hakkın rahmetine kavuşmuş. ARE stan lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 topragi bol olsun bu arada, neden topragi bol olsun diyoruz bilmiyorum ice cream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Abi 95 yasindaymis adam. Vay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 allah rahmet eğlesin. sevenlerine sabırlar versin mevlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Bu arada şu yazıyı da okumanızı tavsiye ederim, Stan Lee hakkında gerçekleri ve bilinmeyenleri kronolojik bir sıra ile yazmışlar. https://www.looper.com/31532/untold-truth-stan-lee/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 rip. 95 yasta masallah. Bana hep 80 lerinde gibi geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=61moFSk9YvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 ps1'deki spiderman oyunlarında true believers deyişi hala aklımda ya. hatta ondan sonra okuduğum tüm eski (60'lar 70'ler) çizgiromanlarda "*as seen in amazing spiderman issue 79. but we didn't need to remind you of that, right?" falan gibi notları hep onun sesiyle okuyordum kafamda. bi de en sevdiğim cameo'ları her zaman spiderman'in çizgi filminde paralel evrenlerden birinde (bizim düz bayık evren :P) spiderman'e kendini ziyaret ettirmesi ve çizgi romanların holywood'u domine ettiği şu dönemde avengers'ın sonunda "superheroes in new york? gimme a break!" demesi olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ea4Tq7HB7kU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Cokomantis said: ps1'deki spiderman oyunlarında true believers deyişi hala aklımda ya. hatta ondan sonra okuduğum tüm eski (60'lar 70'ler) çizgiromanlarda "*as seen in amazing spiderman issue 79. but we didn't need to remind you of that, right?" falan gibi notları hep onun sesiyle okuyordum kafamda. bi de en sevdiğim cameo'ları her zaman spiderman'in çizgi filminde paralel evrenlerden birinde (bizim düz bayık evren :P) spiderman'e kendini ziyaret ettirmesi ve çizgi romanların holywood'u domine ettiği şu dönemde avengers'ın sonunda "superheroes in new york? gimme a break!" demesi olacak sanırım. https://youtu.be/j4Hsa4ftnMM?t=75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Kafa zehir gibi olunca uzun yaşamak biraz daha kolaylaşıyor demekki.. Ben de ortaokul yıllarında hep Conan çizerlerini merak ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 dasaaa said: neden topragi bol olsun diyoruz bilmiyorum said: "ilk çağ inançlarına göre, insanlar öldükleri vakit birtakım eşyalarıyla birlikte gömülürlerdi. tanrılarına sunmak ve öte dünyada kullanmak üzere mezarlara birlikte götürdükleri bu eşyalar genellikle kıymetli maden ve taşlardan mamul kap kaçak ile takılardan oluşurdu. türk beyleri de islâmiyet’ten önceki zamanlarda korugan dedikleri mezarlarına altın, gümüş ve mücevherleriyle birlikte gömülürler, sonra da üzerine toprak yığdırtarak höyük yapılmasını vasiyet ederlerdi. eski medeniyetlerin beşiği olan ortadoğu ve anadolu'da, pek çok ünlü hükümdarlara ait bu tür mezar ve höyükler hâlâ bulunmaktadır. altın ve hazine her zaman insanoğlunun ihtiraslarını kamçılamış, nerede ve ne kadar kutsal olursa olsun elde edilmek için insanı kanunsuz yollara sevk etmiştir. höyüklerdeki hazineler de zamanla yağmalanmaya başlanınca ölenin ruhunun muazzep edildiği düşüncesiyle üzerine toprak yığılır ve gittikçe daha büyük höyükler yapılır olmuş. o kadar ki ölenin yakınları ve cenaze merasimine katılanların birer küfe toprak getirip mezarın üstüne atmaları, gelenek hâlini almış. öyle ya, mezarın üzerinde toprak ne kadar bol olursa, düşmanlar ve art niyetliler tarafından açılması ve hazinenin yağmalanması, o kadar engellenmiş olurdu. bu durumda toprağı bol olan kişi de öte dünyada rahat edecek, en azından kullanmaya eşyası ve tanrılarına sunmaya hediyesi bulunacaktır. bugün dilimizde yaşayan "toprağı bol olmak" deyimi, aslında ölen kişi hakkında bir iyi dilek ifade eder. türklerin islâm dairesine girdikten sonra yavaş yavaş terk ettikleri höyük geleneği, "toprağı bol olmak" deyiminin de gayrimüslimler hakkında kullanılmasına yol açmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 aydinlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Yalniz ben de aydinlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 https://i.redd.it/7fi0ftiiq5y11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar