Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 yatırım diye aldık, ÇIKARSA kardayım. Celtics said: bu forumda onlarca kişi para yatırdı o oyuna. daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Citizen bank'a doğru gidiyor. çiftlikten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 en son arsa falan satiyorlardi galiba gezegenlerde? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 şöyle tosun bank gibi bir şey lazım ama ya oyun dünyasına. Bu pre-order çılgınlığına, bitmemiş oyunları çıkarmaya çalışmalara ibretlik tokat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 star citizenin şu anki politikasında benim de çok rahatsız olduğum konular var, ama olur da oyun çıkarsa "abi durmaplayden bilmemne kodunu girip vpn ile ugandaya ayarlayınca oyun 40 dolara geliyor öyle alıcaz artık napalım :(" dediğiniz günler olacak gençler. o yüzden fazla iddialı konuşmayın. ha o güne kadar 1 dolar 10 tl olmuş olur bi de o var. sonra ben de gelip "dolar 2 tl iken squadron 42 ve star citizeni beraber 25 dolara almıştım sorry" dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 uzayda iş bulup, çalışıp, para kazanıp, uzay gemisi alıp, gezip, tüm gününü geçireceğin oyun. Hangimizin bu kadar vakti olacak ki pişman olalım. ayrıca dolar 2 tl iken o dolarları basmak yerine, dolar 10tl olduğunda elinde tutsaydın baya bir gemi edinirdim ya da diyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 olur da oyun çıkarsa..... dan sonrasını yazmaya üşenmedin mi, ben okumaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Xenocide said: dolar 2 tl iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 SC'nin çıkmamış halini bin küsür saat oynayıp yüzlerce dolar verdim, gram pişmanlık yok açıkçası. Harcanan paranın karşılığını çoktan çıkardı. Oynamadığınız oyunlar üzerine atıp tutmaya bayılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Şimdi şu da olabiliyor, misal 500tl vererek Cem Yılmaz izleyince gülmekten kıçın patlıyor, ama şirkete gelen davetiye bilet ile izleyince "Cem eski Cem değil ya" diyebiliyorsun. Bu arada oyunu düz makul bir fiyata pre alanlara lafım yok, ama bilinmeyen bir tarihte "japon kılıç balığı gemisi coming. only 250 dolares" şeklinde harcama yapanlar yüzünden oyun dünyası bu şekilde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 25 sene oyun oynadıktan sonra bazılarımız hangi tarz oyunları sevdiklerini biliyorlar. Çok saçma söylediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Aşağı yukarı 130 geminin 80'i oyunda, oynayabiliyorsun şu an bu gemilerle. Neden bahsettiğini anlamadım? Oyunda olmayan gemi için de ona en yakın, oyunda olan gemi loaner olarak veriliyor satın alana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 alan memnunsa sorun yok. SC olayı değil sadece bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 5fps'den 6fps'ye çıktı mı oyun son güncellemeler ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 1080ti varsa 25-30 fps alıyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Xenocide said: star citizenin şu anki politikasında benim de çok rahatsız olduğum konular var, ama olur da oyun çıkarsa "abi durmaplayden bilmemne kodunu girip vpn ile ugandaya ayarlayınca oyun 40 dolara geliyor öyle alıcaz artık napalım :(" dediğiniz günler olacak gençler. o yüzden fazla iddialı konuşmayın. ha o güne kadar 1 dolar 10 tl olmuş olur bi de o var. sonra ben de gelip "dolar 2 tl iken squadron 42 ve star citizeni beraber 25 dolara almıştım sorry" dicem. abi fçaösmdöaçsd hangi oyuna öyle dedik. çok büyük if. oyun çıkınca da kimse aa çıktı lan hasktir demez bence. en azından bende öyle bir algı oluştu fasdasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 applev0dka said: 5fps'den 6fps'ye çıktı mı oyun son güncellemeler ile PU'da multi-crew ship vs. multi-crew ship. combatında(7 kişilik gemiler) 45-60 fps, oynanabilirlikte bir sıkıntı yok. Daha ufak gemilerle daha yüksek oluyor combatta fps. Sadece SSD, 16 GB RAM, düzgün işlemci ve ekran kartı gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Celtics said: 1080ti varsa 25-30 fps alıyorsun ya. Takip etmediğiniz oyunlar hakkında atıp tutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 peki bu adamlar grafikleri yeniliyor mu ? kaç sene oldu bu proje başlayalı, çoktan outdated olmuştur grafikleri. bahsettiğin fps değerleri için şu saydıklarına ihtiyaç duymayan oyunlar çıktı iyi grafikli çünkü. şuan içerik mi güncelliyorlar yoksa grafiklere de cila çekiliyor mu. bir de çıkınca almadığınza pişman olcaksınız konusuna bir şey diyeyim. dayz gibi olacak, çıkışı bir şey değiştirmeyecek, oynayan oynadı sıkılan sıkıldı bile şu oyunun çıkması ekstra bir hype yaratmaz konu tek oyuna kaydı da, belirtmek istediğim şeyi tekrar edeceğim. Suçlu belli, şikayet etmek yersiz. Bu canavarı biz oyuncular yarattık, şimdi şikayet ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Grafikleri hiçbir zaman outdated değildi, sürekli olarak yenilenmeye devam ediyor. SC'yi yeterince oynadıktan sonra her oyunun grafiği kötü geliyor zaten gözüne Battlefield vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Xenocide said: o yüzden fazla iddialı konuşmayın. ha o güne kadar 1 dolar 10 tl olmuş olur bi de o var. sonra ben de gelip "dolar 2 tl iken squadron 42 ve star citizeni beraber 25 dolara almıştım sorry" dicem. Xenocide said: olur da oyun çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 dolar 1.5 iken falan daoc remake aldık, oyun hala cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Star citizenin cikma ihtimali ile damadin ekonomiyi duzeltip dolari 3tlye indirme ihtimali ayni o yuzden cok takmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 tek fark, sc aktif olarak oynanabiliyo su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar