Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo Immortal

eregorn

Öne çıkan mesajlar

star citizenin şu anki politikasında benim de çok rahatsız olduğum konular var, ama olur da oyun çıkarsa "abi durmaplayden bilmemne kodunu girip vpn ile ugandaya ayarlayınca oyun 40 dolara geliyor öyle alıcaz artık napalım :(" dediğiniz günler olacak gençler. o yüzden fazla iddialı konuşmayın. ha o güne kadar 1 dolar 10 tl olmuş olur bi de o var.

sonra ben de gelip "dolar 2 tl iken squadron 42 ve star citizeni beraber 25 dolara almıştım sorry" dicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şu da olabiliyor, misal 500tl vererek Cem Yılmaz izleyince gülmekten kıçın patlıyor, ama şirkete gelen davetiye bilet ile izleyince "Cem eski Cem değil ya" diyebiliyorsun.

Bu arada oyunu düz makul bir fiyata pre alanlara lafım yok, ama bilinmeyen bir tarihte "japon kılıç balığı gemisi coming. only 250 dolares" şeklinde harcama yapanlar yüzünden oyun dünyası bu şekilde dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

star citizenin şu anki politikasında benim de çok rahatsız olduğum konular var, ama olur da oyun çıkarsa "abi durmaplayden bilmemne kodunu girip vpn ile ugandaya ayarlayınca oyun 40 dolara geliyor öyle alıcaz artık napalım :(" dediğiniz günler olacak gençler. o yüzden fazla iddialı konuşmayın. ha o güne kadar 1 dolar 10 tl olmuş olur bi de o var.

sonra ben de gelip "dolar 2 tl iken squadron 42 ve star citizeni beraber 25 dolara almıştım sorry" dicem.

abi fçaösmdöaçsd

hangi oyuna öyle dedik. çok büyük if. oyun çıkınca da kimse aa çıktı lan hasktir demez bence.
en azından bende öyle bir algı oluştu fasdasdsd
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

5fps'den 6fps'ye çıktı mı oyun son güncellemeler ile

PU'da multi-crew ship vs. multi-crew ship. combatında(7 kişilik gemiler) 45-60 fps, oynanabilirlikte bir sıkıntı yok. Daha ufak gemilerle daha yüksek oluyor combatta fps. Sadece SSD, 16 GB RAM, düzgün işlemci ve ekran kartı gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu adamlar grafikleri yeniliyor mu ?

kaç sene oldu bu proje başlayalı, çoktan outdated olmuştur grafikleri. bahsettiğin fps değerleri için şu saydıklarına ihtiyaç duymayan oyunlar çıktı iyi grafikli çünkü.

şuan içerik mi güncelliyorlar yoksa grafiklere de cila çekiliyor mu.

bir de çıkınca almadığınza pişman olcaksınız konusuna bir şey diyeyim.
dayz gibi olacak, çıkışı bir şey değiştirmeyecek, oynayan oynadı sıkılan sıkıldı bile şu oyunun çıkması ekstra bir hype yaratmaz

konu tek oyuna kaydı da, belirtmek istediğim şeyi tekrar edeceğim.
Suçlu belli, şikayet etmek yersiz. Bu canavarı biz oyuncular yarattık, şimdi şikayet ediyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...