Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 1 saat önce, Silphatos dedi ki: combat inanılmaz eğlenceliymiş. oynamayarak çok şey kaçırıyormuşum. Diablo 4 de böyle olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 oynasanda cok sey kacirirdin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 pay 2 win yapardım, kaçmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 bi sağa yürüyo bi sola yürüyor cd doldukça skill basıyor. pek eğlenceli gözükmedi bana combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 (düzenlendi) bunun pvpsi zaten dandik üstüne bu shadow war pvp normal battleground pvpden bile daha dandik gidip onu beğenmiş boneçim ya. sadece adı gibi gerçekten immortal bi şeyle böyle çapulcuları sinek gibi ezmek zevkli biraz yalan yok, gerçi burada amaç daha fazla adam indirmek değil diğer tarafın immortalından erken ölmeyip daha fazla dayanmak o yüzden full aggro girmedim sürekli vurkaç. Haziran 17, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 shadow war için neden hatırlatıcı yok ya? unuttum ben bildirim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Dün 65 e 14 shadow wari kaybettik. Clan lideri olmadigi için kaybettik. Böyle saçma sistem olmaz. Clan lider olmadığında maçı kazanmak imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 puahhah öyle tırrık liderin olursa 100e 1de kaybedersin yalnız bi officer sub seçeneği falan getirmeleri lazım hakakten o olaya, adam öldü belki IRL, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 2 saat önce, Silphatos dedi ki: bunun pvpsi zaten dandik üstüne bu shadow war pvp normal battleground pvpden bile daha dandik gidip onu beğenmiş boneçim ya. videoyu senin çekmen yeter be silph. dandik de olsa like atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2022 adamsın karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 akşam 8de yeni maç var, online olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 MrLevie#2407 lvl30 oldum anca asdf oblivion knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 (düzenlendi) sen biraz daha büyüyünce gel, 42 veya 43 altı olmuyordu galiba shadow faction Haziran 18, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 patiden olup da nispeten aktif oynayıp da warbande alamadığımız kimse var mı? warband raid yapmak istiyoruz da birazcık aktif insan lazım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 gençler 5 dakika sonra savaş başlıyor klandaysanız kopup gelin sayı eksiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Davet almadık ki mübarek nerden gelcez #ustoo2754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 (düzenlendi) lvl41mişin, 43 olman lazım min. invite için bu maçı da aldık az kişiyle ama playoffda ggnormklayacaklar gibi Haziran 18, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 meh bu akşam oynayayım biraz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Gece yardırayım ben de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 43 olursanız bile faydanız dokunur, zira pvp maçlarında 1 main battle, 2 tane de support battle var. support'lara low level'ları koyabiliyoruz. orada öldürdükleriniz, main battle'a damage bonus olarak geliyor anlık. en azından 43 olun, ondan sonra ağır da takılsanız support maçlardan destek atarsınız misler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 İnv plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 aynen 43 olun gelin yeter, bi sonraki maça support battlea koymalık villagerlar gerekecek asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 14 saat önce, Xenocide dedi ki: 43 olursanız bile faydanız dokunur, zira pvp maçlarında 1 main battle, 2 tane de support battle var. support'lara low level'ları koyabiliyoruz. orada öldürdükleriniz, main battle'a damage bonus olarak geliyor anlık. en azından 43 olun, ondan sonra ağır da takılsanız support maçlardan destek atarsınız misler gibi. dun seni riftte gordum xeno'da bir sey yazamadim razer kishiyle telefonda oynuyorum mesaj yazmak zulum oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 sdasdf tahmin ettim abi. iyi denk geldi ama random riftte hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 1 bestiary 3 leg düştü, rift girsem bu şansla crestsiz 5 star düşecekti herhalde ama tüm şansı buraya kullandım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar