applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 @rew fernandes'in kırmızısı doğru, vicdanen yanlış gelse de kurala göre doğru, ha her hakem uygulamaz orası ayrı. daha önce benzer şeyden deli ibo kart görmemişti diye hatırlıyorum mesela (belki görmüştü ondan aklma kazınmış neyse :D) caner olayı da baştan sona saçmalıklar hatalar ve hukuksuzluk silsilesi. sürecin neresinden tutsan elinde kalıyor. çok konuşuldu üstüne daha da konuşmaya gerek yok. görüntülerden ceza gelecek mi yoksa 40 kişinin karıştığı kavgadan 3 kişi mi ceza alacak sadece onu TFF'nin bağımsız (!) kurulları söyleyecek artık. Bildiğiniz gibi TFF işine gerince emsal cezalar veren (ki bunu yaparken bokunu çıkaran) kimi zaman da hasır altı etmek için özel çaba gösteren bir yapı. Sevkler salı günleri oluyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 yav beşiktaşlılar bi salın burda fb-gs taraftarı ağlasın. her gördüğünüz yere caneri quaresmayı sokup ağlamaya başlıyosunuz. tamam en hatalı kararlar hep size çıktı tamam bi sakin olun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Caner olayı benim hatırladığım olaysa zaten baştan sona hatalıydı, o zamanlar görüntüden ceza vermek kurallar dahilinde yokken olaydan sonra kuralı değiştirip bir de eski olaya yeni kurala göre ceza vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 S-H said: yav beşiktaşlılar bi salın burda fb-gs taraftarı ağlasın. her gördüğünüz yere caneri quaresmayı sokup ağlamaya başlıyosunuz. tamam en hatalı kararlar hep size çıktı tamam bi sakin olun artık. Hay agzini opiyim senin. Ne datlu konustun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 S-H said: yav beşiktaşlılar bi salın burda fb-gs taraftarı ağlasın. her gördüğünüz yere caneri quaresmayı sokup ağlamaya başlıyosunuz. tamam en hatalı kararlar hep size çıktı tamam bi sakin olun artık. bak sevmem bu adamı ama bu doğru bir post doğru söylemiş herif her maç bir olay olsa "ACABA CANERLE Q7'ye olmuş mudur beşiktaşlılar bundan da saldırmasınlar oraya buraya" diye düşünmekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 ülkecek hakkını yedirmeye, kendini ezdirmeye alışmış olduğumuz için, böyle hak hukuk adalet eşitlik gibi kavramlar üstünden konuşan insanlar genelde tepki çekiyor. iş yerinde falan da benzerleri oluyor daha çok "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın" şeklinde. Burada ise "ağlama" şeklinde karşılık buluyor. Siz adaletsizlikten, hukuksuzluktan zevk alabilir, rahatsızlık duymayabilirsiniz ama benim renklerden bağımsız kanıma dokunuyor. Caner konusunda da 846347351239 kere söylediğim üzere olay Beşiktaş Fener GS değil. Caner başta takımda oynuyor olsa da aynı tepkiyi verirdim o gün. Bugün o yumrukları atanlar Beşiktaş futbolcusu olsa da cezalandırlamarını isterdim, emsalleri ile kıyaslamasını da yapardım. Konu GS-FB maçından fazlası ama işte anlayabilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 yoo konu gs-fb maçı, ortada anlaşılmayacak bir şey de yok topic de derbi topici. neymiş bu caner anlat anlat bitmedi. yada her topice caneri-q7'yi sokunca hakkınızı mı alacaksınız, canerin de bin tane olayı var hangisinden bahsediliyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Elmalı votka valeq tier adam abi niye laf anlatmaya çalışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Adamlar şiddeti savunmuş resmen ya inanamadım, herkes takım ruhu arkadaşını savunmaktan anladığı sen de ona saldır ise vay benim eğitimli insanlarımın haline, kimse bundan araya gir kendi adamını çek diğerini de blockla adamın da ceza almasın diye birşey anlamamış. Ben takım ruhu diyince mesela takımın yararına olan birşeyleri beraber başarma isteğiyle bir araya gelen, bu düşünce ile başlamasa da bu düşünceye evrilip başarmaya çalışan adamları anlarım. Benim arkadaşıma saldırdılarsa çekerim onu karşılık vermesin ki ceza almasın, 2-3 adam takımdan eksilmesin ki bana kaybetireceği puanlarla 2dk şekil yapacağım diye takımıma milyon dolarlar kaybettirmeyeyim diye düşünürüm. Hani atamızın sözü boşu boşuna söylemediği de net şekilde ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Defalarca yazıdan hala o anlam çıkıyorsa ben bir şey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Promenader said: Elmalı votka valeq tier adam abi niye laf anlatmaya çalışıyosunuz Üyeleri böyle sınıflandırmak ortamı germekten başka bir işe yaramıyor. Bundan kaçınalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Rewendor said: Defalarca yazıdan hala o anlam çıkıyorsa ben bir şey demiyorum :) ya sen hala ne uğraşıyorsun şuraya laf anlatmaya. evet birader biz böyleyiz. kötüyüz. vicdansızız. insanlık kalmamış bizde. şiddet yanlısıyız. kan istiyoruz falan filan bütün kötü şeyler... başka türlü anlamıyorsunuz. tamam oldu mu? beğenmiyorsanız maçlarımızda konuşmazsınız muhattap olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Oyle abartildigi kadar 40 kisinin de ceza alacagi bir durum yok ayrica. Belhanda Soldado Jailson ve Ndiaye'e saglam ceza verirsin, Hasan'i da 3-5 ay yollarsin disari olur biter. Hengamede kurunun yaninda yas da yanmasin herkes dalmiyordu orada birbirine. Bir de Caner olayiyla ilgili su gercek var: Insanlarin karnesi doldukca yaptiklari nispeten daha ufak seyler bile daha cok goze batar. Caner maalesef bu ulkedeki en itici, agresif ve hakemle ugrasan adamlardan biri oldugundan ve o goruntude cok goze battigindan asiri bir ceza verildi. Arda, Emre, Caner bu tarz CV'si kabarik adamlarin yaptiklari insanlara daha cok batiyor. Jailson burada 5 sene kalir bunu 3-5 defa daha yapar katlanarak gider zaten bu is. Engin Baytar muhabbeti de boyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 GALATASARAY A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu FATİH TERİM'in aynı müsabakadaki "hakareti ve tehdidi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu PAPA ALIOUNE NDIAYE'nin aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu RYAN HENK DONK'un aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 06.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu GARRY MENDES RODRIGUES'in aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 06.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu MARIANO FERREIRA FILHO'nun aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 95/2. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu ROBERTO SOLDADO RILLO'nun aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu JAILSON MARQUES SIQUEIRA'nın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü görevlisi BÜLENT ATAŞ'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Müsabakaları Statüsü'nün 5/9. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü görevlisi ALİ BOZAN'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Müsabakaları Statüsü'nün 5/9. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 kizillelma said: GALATASARAY A.Ş. Kulübü teknik sorumlusu FATİH TERİM'in aynı müsabakadaki "hakareti ve tehdidi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve müsabaka sonrası "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu PAPA ALIOUNE NDIAYE'nin aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 03.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu RYAN HENK DONK'un aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 06.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu GARRY MENDES RODRIGUES'in aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 06.11.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, GALATASARAY A.Ş. Kulübü futbolcusu MARIANO FERREIRA FILHO'nun aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 95/2. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, bizim takimi iyi temizlemisler is yapan kim varsa sevk belhanda'yi gondersenize kurtulalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 donk ve gary'nin gelmesi doğru karar belhanda eksik kalmış. olayları başlatan yumruğu atan adamı sevk etmemişler sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 belhanda nasıl gelmez anlamak güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 belhanda nasıl olmayabilir lol serdar aziz'i falan saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 44. maddenin alt sınırı 5 maç üst sınırı 10 maçmış terime 2-7 ilk günden beri eksik var dediğimiz isimler sevk edilmiş en azından TFF benim trol olduğumu düşünmüyor buradaki futbol ulemalarının aksine. ama hala eksik isimler var, bakalım gözaltına alınıp salınınca twitter duyarı ile tekrar gözaltına alınan suçlular gibi Belhanda'yı da paketleyecekler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 terime en azini verip ertelerler gene asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 tribunden de sampiyon yapti takimi versinler de borcumuz kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 gs tüm takım ceza almalıydı, bir dahaki maça paf takımla çıkmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 3 adam tedbirli 1 tedbirsiz maşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 5 maç ceza alırlar, 2-3 maça düşürülür hiç yapmamış bunlar iyi çocuklar diye. biri kupada yenir, bir maç ile yola devam ederler. cezalar göstermelik, biz boru değiliz burada mesajı. hep olan şey işte yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar