GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 bizim mahallede herkesde vardı, tekken oynardık paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Tek tük değil de çıktığı hafta alıp oynadığı ilk birkaç ayı söylüyorsa olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 ps2 alamayıp ps1 le devam ettiyse fakirdir bence, ilk çıkınca alamamıştır. bayburtta zordur ayrıca bulmak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 lol adam kendini zengin zannetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 kanki türkiyede yoktu ozaman be zaten tr de çıkınca direk bizim kuzen aldı onla yardırmaya devam ettik winning eleven diablo2 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 tamam yoktu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Çevremdeki 3 kuzen 5-6 arkadaş ile oynardık her köşede korsan oyunları olurdu nerede yokmuş TRde? Gerçi biz kolej bebesi idik demek zenginlikten mütevellit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Benim yoktu ama TR'de de çevremde de gayet yaygındı. Konsolu kapan Tahtakale'ye çip taktırmaya götürüyodu korsan oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 teeeee o zaman buraları kavun tarlasıydı, biz de zengindik ps1'im vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 sega mega drive vardı bizde 99 yılında falan, sonra dayıoğlu playstation aldırınca öğrenmiştik ne olduğunu bir sonraki konsol 2002 yılında falan direkt ps 2 oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 sundan vardi bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 96'da sega saturn vardı arkadaşta oynuyoduk. 99'da ps1'den bahsetmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 95te jvardı türkiye de ps1 benim babamın arkları da japonyadan çalıştığından getirmişti orda çıkınca, yılbaşında fln alan bile vardı (95 senesinde arkadaşa hediye geldiğini net hatırlıom onun babası da bridgestone'da çalışıyordu) 96 da avrupa da amerika da satılınca diğer zengin bebelerde de oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 RDR2 yi gördükten sonra bence şu an gerek yok daha PS5 e ya. PS - 1994 PS One - 2000 PS 2 - 2000 PS 2 Slim - 2004 PS 3- 2006 PS 3 Slim - 2009 PS 3 Super Slim - 2012 PS 4 - 2013 PS 4 Slim - 2016 PS 4 Pro - 2016 2020 Kasım falan iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Bu takvime göre ilk versiyon ve sonraki nesil arası hep 6 sene olmuş bu durumda 2019-2020 Ps3 7 sene olmuş sadece. 2019 da release oyunlar gözüktüğüne göre 2020 olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 2021 demedi mi zaten CEO çıkıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 X86 olucak mimari zaten, upgrade edip gecer millet. PS5 demelerine bile gerek yok artik. Her 5 senede bir donanim guncelleyip gecmek en mantikli is olur gimmick kasmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 şimdiki mimarisi de x86-64 amd jaguarların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Gidip 3'ten 4'e geçişte yaptıkları gibi Ps4 oyunları çalışmayacak derlerse büyük küfrederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 senko said: Ben anlamiom 30 60 ayrimini Cevremde hardcore gamerlar disinda da anlayan yok Iki ekrani yan yana koymadikca cogu gamer da anlayamaz aslinda 30 mu 60 mi diye :) senko said: bu kadar laf ettiniz diye yutup videosu fln baktım kac tane abi yok valla ben anlayamıyorum aradaki farkı. Benim beyin 30fps'nin bile altında process ediyor demekki. Bi bomba daha veriyim, ben 720p/1080p arasındaki farkı da anlayamıyorum. Oyun aç 720p'de bu 1080 de çok rahat yedirirsiniz bana. 480/720 anlaşılıyor ama. Rewendor said: Valla ne yalan söyleyeyim ben de ancak karşılaştırmalı video izleyince anlıyorum, ama 30 fps oyun açıp başına oturunca direkt dikkatimi çeken bir fark olmuyo. Gerçi FPS falan oynamayalı yıllar oldu, bi tek PS'te Destiny oynuyorum, o da sayılmaz. FPS'de belki fark edebilirim bilemedim. Insufficient data. oha ben buna nasıl yorum yapmayıp dalga geçmemişim, hayret. senkocuğum, youtube'da video açıp izleyerek anlayamazsın zaten 30 fps ile 60 fps arasındaki farkı. youtube'da veya televizyonlarda 24 fps - 30 fps izlenir videolar. insan gözü için yeterince akıcı görüntülerdir bunlar. hatta youtube'da 30 fps'de izlediğin bir videoyu 60 fps'ye getirdiğinde, normalden daha hızlı ilerliyormuş gibi hissettirebiliyor ve bu da biraz rahatsız edebiliyor. ama oyunlarda 30 fps - 60 fps mevzusu bambaşka bir şey. öncelikle oyunlarda, filmlere kıyasla çok daha hızlı ve çok daha aksiyon içerikli sahneler olur. filmlerde bir sahne içerisinde çok fazla hızlı cisim içermekten uzak dururlar. çünkü sıkıştırma tekniklerinin yetersizliği durumunda o sahneleri kare kare izlemek zorunda kalırsın (bir örnek olarak Batman Begins'te mağarada Batman'in etrafını yarasaların sardığı kısım verebilirim) şu şekilde gözükür o tip sahneler: oyunlarda özellikle fps oyunlarında buna benzer bol objeli bol aksiyonlu sahneler bolca yer alır. bu durumda nasıl filmlerde codeclerin yetmediği durumlar gibi, düşük fps de yetmemeye başlar. sahne geçişleri yeterince hızlı olmazsa, sanki karakter takılıyor gibi hissedersin. oyun verdiğin komutları daha geç algılar, ve bu kesik kesik oynamak baş ağrısına da sebep olabilir. sonuçta oyunlarda oyuncunun interaction'ı var, ama filmlerde böyle bir şey mümkün değil. bu yüzden de youtube'da 24-30 fps video izlemekle, 24-30 fps bir oyunu oynamak aynı anlama gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kendini boşuna yormuşsun abi. 30-60 fps farkını hissedemeyen adam video oyun oynamasın. ağır oldu kusura bakmasınlar ama cidden böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kendini boşuna yormuşsun abi. sizden baska kimsenin umrunda degil su fps olayi. zirt pirt gelip yazmasaniz hic konusulmiycak. ağır oldu kusura bakmasınlar ama cidden böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 girin 2 el cs atın. anlarsınız farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 30fps god of war ve last of us oynayan adam anlamaz farkı abi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar