Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Disk konusunu da değerlendirmek lazım.

Feza PS5 oyunları için takas başına 50 TL alıyor. Yeni oyunu ilk çıktığında almak istediğinde 599'dan kapı açıyorlar. Sendeki oyun biraz eskimiş olsa, en az 100 TL civarı oradan fark binecek.

Bilemedim..

Mesaj tarihi:

Ana hesap 1 tane olabiliyor ne demek biz 5-6 kişi temcit pilavı gibi değiştire değiştire oynuyoruz. Senin dediğin ile benim dediğim arasında bir fark yok bence. İkisi de aynı şekilde oynanabiliyor. Sen disk takıp 50 hesap açarak oynuyorsun ben tek hesapta ana hesap yapıp sonra 50 hesap açarak o konsolda dilediğim hesapta oynayabiliyorum aynı şey.

• 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

nereye yazacağımı bilemedim buraya basayım dedim.

aldım ps5, şimdi fifa 22 alacağım ama ea play ile alayım dedim. direkt gelmiyormuş onu öğrendim o yüzden normal almıyorum.

şimdi atıyorum standart edition 500 tl, ea play ile 450 tl mi ne oluyor. Bana ea play üyeliği de veriyor ama aylık olarak ekstra para yatırmaya devam etmem gerekiyor ilk ay için bile değil mi? 

yoksa aktif üyelik yoksa zaten alınmıyor mu o fiyatla. yani üyelik açma + 1 aylık fiyat mı bana sunduğu fiyat fifa 22 + ea play diye sattığı şey? 

Mesaj tarihi:

Ea play üyeliğin devam ederken, %10 indirimle alıyorsun oyunu.önce ea play üyeliği alıp, sonra oyunu alman lazım indirim için.1 aylık üyelik 25 tl olmalı.

ea play üyelerine 22 Eylül’de 10 saatlik erken erişim hakkı verecekler.ultimate team oynuyorsan, 10 saat çok önemli.

Mesaj tarihi:

21 dijital olarak var benim hesapta aslında iyi fiyata geliyorsa yapabilirim asdhjfsd 

bir de ea play'e düşmeyecek değil mi bu direkt benim araştırdığım kadarıyla öyleymiş. 10 günlük erişim tek farkı değildir o fiyatın, indirimin sanırım. 

Mesaj tarihi:

Ea play %10 + oyun içinden siparişle %10 ekstra indirimle alabilirsin.ben öyle aldım.10 gün değil, 10 saat erişim hakkı veriyor.ea play’e seneye sezon biterken eklenir fifa 22.

Mesaj tarihi:

iyi iyi bu sırayla devam edeyim ben de, belki ultimate alırım. değmez gerçi o eklere ama %20 iyi indirim.

arkadaş buddy girelim bu işe diyordu da zorlaşmış o işler sanırım. sadece 2. kişi için yedek hesap vs. olayı vardı sanırım da olmaz değil mi o ea play olayı yüzünden yoksa kurabilir mi yine 

Mesaj tarihi:

psn plus neden aylık oyunları verirken ps4-ps5 kayırması yapıyo, 3 tane oyun veriyo, ama ps4 sahipleri 2 oyun alabiliyo, ps5 sahipleri 3, yokmu bi ps5 emulator falan ordan giriş yapalım kütüphaneye oyun toplayalım.

Mesaj tarihi:

yedim bu boku ve aldım fifa'yı ultimate kjashd

yine cinnetler yine ben olacak. yeni kartları gördüm zaten saçma sapan işler peşindeler yine ronaldo'nun kart falan rezalet ama nyse bakalım.

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...