Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) biz niye alamıyoz =/ kaça geliyormuş tr'ye yemi suyu dahil? Şubat 2, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 650 euro. Bir kısmını da geri yatırır muhtemelen amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 5600 yapıyor, daha eline geçmeden 7'ye müşteri bulursun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Disk konusunu da değerlendirmek lazım. Feza PS5 oyunları için takas başına 50 TL alıyor. Yeni oyunu ilk çıktığında almak istediğinde 599'dan kapı açıyorlar. Sendeki oyun biraz eskimiş olsa, en az 100 TL civarı oradan fark binecek. Bilemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 ay sonunda ps5 dijital versiyon 5999'a satışa sunulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) disk'li lazim ya, ayni disc oyunla 5 account acmak benim baya isime yariyor. ea oyunlarinda ozellikle Şubat 2, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Dijitalde de o hesabı ana hesap yapıp istediğin kadar hesap üzerinden oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 "ana hesap" 1 tane olabiliyor dijitalde. disc'lide 10 falandı 5'e düşürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Ana hesap 1 tane olabiliyor ne demek biz 5-6 kişi temcit pilavı gibi değiştire değiştire oynuyoruz. Senin dediğin ile benim dediğim arasında bir fark yok bence. İkisi de aynı şekilde oynanabiliyor. Sen disk takıp 50 hesap açarak oynuyorsun ben tek hesapta ana hesap yapıp sonra 50 hesap açarak o konsolda dilediğim hesapta oynayabiliyorum aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Benim dediğim o değil, en azından fifa NBA vs EA oyunlarında öyle işlemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 nereye yazacağımı bilemedim buraya basayım dedim. aldım ps5, şimdi fifa 22 alacağım ama ea play ile alayım dedim. direkt gelmiyormuş onu öğrendim o yüzden normal almıyorum. şimdi atıyorum standart edition 500 tl, ea play ile 450 tl mi ne oluyor. Bana ea play üyeliği de veriyor ama aylık olarak ekstra para yatırmaya devam etmem gerekiyor ilk ay için bile değil mi? yoksa aktif üyelik yoksa zaten alınmıyor mu o fiyatla. yani üyelik açma + 1 aylık fiyat mı bana sunduğu fiyat fifa 22 + ea play diye sattığı şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Ea play üyeliğin devam ederken, %10 indirimle alıyorsun oyunu.önce ea play üyeliği alıp, sonra oyunu alman lazım indirim için.1 aylık üyelik 25 tl olmalı. ea play üyelerine 22 Eylül’de 10 saatlik erken erişim hakkı verecekler.ultimate team oynuyorsan, 10 saat çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 (düzenlendi) @Natanyal fifa 21 yükleyip ingame alıyorsun (ps5 demişsin) öyle indirim iyi Eylül 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 21 dijital olarak var benim hesapta aslında iyi fiyata geliyorsa yapabilirim asdhjfsd bir de ea play'e düşmeyecek değil mi bu direkt benim araştırdığım kadarıyla öyleymiş. 10 günlük erişim tek farkı değildir o fiyatın, indirimin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Ea play %10 + oyun içinden siparişle %10 ekstra indirimle alabilirsin.ben öyle aldım.10 gün değil, 10 saat erişim hakkı veriyor.ea play’e seneye sezon biterken eklenir fifa 22. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 iyi iyi bu sırayla devam edeyim ben de, belki ultimate alırım. değmez gerçi o eklere ama %20 iyi indirim. arkadaş buddy girelim bu işe diyordu da zorlaşmış o işler sanırım. sadece 2. kişi için yedek hesap vs. olayı vardı sanırım da olmaz değil mi o ea play olayı yüzünden yoksa kurabilir mi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 (düzenlendi) xbox'da normal ile ultimate arasi 10 lira mi ne fark var %20'den dolayi kurar ama ultimate bonus'u alamaz Eylül 17, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 o bonusu ben alacğaım zaten ya jkasdhfsd o sadece oynamak istiyor asdfasd neyse yatıya gidiyorum dönüşte çözeyim şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 psn plus neden aylık oyunları verirken ps4-ps5 kayırması yapıyo, 3 tane oyun veriyo, ama ps4 sahipleri 2 oyun alabiliyo, ps5 sahipleri 3, yokmu bi ps5 emulator falan ordan giriş yapalım kütüphaneye oyun toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 2050 gibi çıkar herhalde ps5 emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 ps5 exclusive diye çıkardıkları oyunlarda ps4 de çalışan oyunlar, bu ay overcooked complete edition verdi mesela, aynısı zaten var ps4 markette de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 yedim bu boku ve aldım fifa'yı ultimate kjashd yine cinnetler yine ben olacak. yeni kartları gördüm zaten saçma sapan işler peşindeler yine ronaldo'nun kart falan rezalet ama nyse bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 (düzenlendi) such ssd, much speed neyse tam anlamadım nasıl bi terane dönüyor da, şu tamamen gerizekalılık: https://www.ign.com/articles/horizon-forbidden-west-fast-load-times-slowed-down lan hızlı yükleniyorsa hızlı yüklensin tip koyacak başka yer mi bulamıyosun. Şubat 18, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 işte modern oyun tasarımcılarının aptallıkları no 367. neyse gene options'a anında yükleme seçeneği koymuşlar yorumlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Sony buys Jade Raymond s Haven Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar