goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Red said: 7 bolum izledim. Son 3 bolumu meraktan izlerim. Mini dizi ve 40dklık bolumler olmasına rağmen bu kadar sıkıcı ve gereksiz sahne koymayı nasıl becermişler ilginç. 3. Bölümden sonra direkt 7 ye atlasaniz bir şey kaybetmiosunuz. oh günlük cehalet dozumu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Fjdjd sırf ayak. Kesin begenmemisindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Yakında izleyip kim haksız hüküm vericem bosuna toz kaldırmayın şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 eh... "derin olmaya calisan sigliklar"dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Jonah hill 2 boyuta düşmüş resmen . Dizi fena değildi izleyin demem ama pişman da değilim izlediğime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ilk bölüme baktım da içim şişti yani. Ne olmuş ne anlatır nasıl bir giriştir belli değil. İlk bölüm dediğin bir merak uyandırmalı, bir bağlayıcılığı olmalı ama bana etki etmedi. Gereksiz bulduğum 40 dakika sonrası ikinci bölüme geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 norvec dizisinden kismi uyarlamaymis https://www.youtube.com/watch?v=PmCEHQZ8qic ninja kamplumbaga sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 samaella said: ilk bölüme baktım da içim şişti yani. Ne olmuş ne anlatır nasıl bir giriştir belli değil. İlk bölüm dediğin bir merak uyandırmalı, bir bağlayıcılığı olmalı ama bana etki etmedi. Gereksiz bulduğum 40 dakika sonrası ikinci bölüme geçemedim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 İlk bölümü izledim, çoğunda Jonah Hill ne zaman gelecek lan dedim. Herife ne olmuş ya, o nasıl bir zayıflama. İdolüm oldu resmen asdkjfhs Dizi güzel bu arada bence, hoşuma gitti tarzı. Yraın devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 ilk defa bir diziyi bu kadar çabuk bıraktım. 10.dakikada bu ne lan diyip diziden koptum, izlediğim arkadaşlar da 2-3 bölüm dayanabildi. hayat kısa, dizi çok. kapadım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 2. bölümü izlemiştim sabah, bu arada ben de hemen baydım. İlk bölümde bir şey anlatmıyordu, yavaştı ama tarzı hoştu ve giriş bölümü diye buna katlanabiliyorsun ama ikinci bölümde de yine hiçbir şey yok. 3. bölümü de akşam izlerim. Eğer hikaye yine tatmin etmezse güle güle. Tarz çekimler, güzel ışık kullanımı vs. var diye boktan diyaloglu, konusuz bir şeye zaman harcayamam harbi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 3 tane hap içecekler 10 bölüm baydılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Bitirdim, dün 6. bölümü izlerken sonlarına doğru uyuya kalmışım ama kafayı kaldırdığımda sonradan 7. bölümün ortaları olduğunu anladığım şey dahil tamamen uyandığımda 8. bölümün sonuna geldiğimi fark ettim. Hiçbir şey kaçırdığıma inanmıyorum. Öyle bi dizi, bu şekilde izleyebilirsiniz fdssda Son bölüm güzeldi bu arada. Emma sen nasıl bir varlıksın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Bunu niye beğenmediniz la güzeldi baya. Bilinçaltı milinçaltı olayları hoşuma gitti benim. Fakat tarzı niye bi acaip retrofuturistik onu hiç anlamadım. Onu da beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 DarKRideR said: Bitirdim, dün 6. bölümü izlerken sonlarına doğru uyuya kalmışım ama kafayı kaldırdığımda sonradan 7. bölümün ortaları olduğunu anladığım şey dahil tamamen uyandığımda 8. bölümün sonuna geldiğimi fark ettim. Hiçbir şey kaçırdığıma inanmıyorum. Öyle bi dizi, bu şekilde izleyebilirsiniz fdssda Son bölüm güzeldi bu arada. Emma sen nasıl bir varlıksın <3 abi 3.bölümden sonra güle güle diyip 5 bölüm daha basman iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 true detective ile baslayan "yapay gorsel diziler"in son halkasi iste. gorsel olarak cekici. icerik olarak bos. ilerleyis olarak agir. ergeni eglendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 retrofuturistik olması diziyi katlanabilir kılıyor, bir de emma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Gayet guzel dizi. Iki gunde bitirdim mutluyum. Yer yer siktigi anlar oldu ama son bolumlerde toparladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Meh. Sirf 6 bolum ziyan olmasin diye sezonu kapaticam ama bi kaygisizlar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 memnun kaygısız'a ufaktan tek yaklaşan holivudlu frank gallagher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar