Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 30 bine aldığım goretzka 5bin olmuş yazıklar olsun fjdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Sane cikti 100k + fiyati varmis lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Pro club oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 @altınayıcık pes'e arcade, fifa'ya simulasyon deniyordu ya, adamlar şike yapmış oyuncusu rp'si eklemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Neyse sonunda çözdüm su oyunu. Rakiplerin %99 u aynı taktikle oynayınca artık otomatiğe bağladım. 433 pres yapio bütün mallar. Futbol adına hiçbir şey yok. Hepsinde aynı futbolcular. Solda hazard sağda o herkeste olan eleman ismini unuttum djdj. Bol pasli total futbolla 30 da 22 yaptım ödülümu bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 fifa da oyunu cozmek yoktur, az script vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Red said: Neyse sonunda çözdüm su oyunu. Rakiplerin %99 u aynı taktikle oynayınca artık otomatiğe bağladım. 433 pres yapio bütün mallar. Futbol adına hiçbir şey yok. Hepsinde aynı futbolcular. Solda hazard sağda o herkeste olan eleman ismini unuttum djdj. Bol pasli total futbolla 30 da 22 yaptım ödülümu bekliom dizilişin ve custom ayaralrın neler. press after heavy touch ve fast build up oynuyordum ben bir ara ama istediğim sonucu alamadım 4-3-3 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ben hiç o custom taktik olayına girmedim valla hiçbişi bilmiyorum o tarafla ilgili oyunda. guide falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 youtube'da var. akşam maç öncesi ayarlayalım, ayarlarken anlatırım. Eski senelere göre çooooook daha iyi olmuş custom ayarları. Etkisini direkt hissediyorsun. 0-100 arası saçma şekilde "bunu 73 yapın efsane oluyor" gibi kıçtan sallama öneriler vardı. Şimdi ise sen değişiklik yaptığında ön izleme ekranında gösteriyor zaten. savunmada sürekli press yaparsan 60da pili bitiyor oyuncuların mesela veya hucumda possesion ile fast build up arasındaki farkı gözle görüyorsun oyuncuların koşmasından veya pas beklemesinden. Bizm oyun tarzımıza göre bir custom taktik yapalım takıma ANY'ler çıldırtıyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 aynen eğer pro club'da varsa o ayar mutlaka yapalım dün oynadığımız bütün maçlarda milletin anyler barça gibi oynarken bizim anyler fenerbahçe gibiydi resmen. ztn anlamışsındır ne kadar uyuz olduğumu ağlamalarımdan ajdksadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 her maç acaba ANY ne zaman penaltı yapacak da beleş gol yedirecek diye bekledim valla sdasfa bir de pro club'da top bir miktar daha balon gibi hareket ediyor sanki diğer modlara göre (fifa topu değil de Pes topu gibi sdafas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 mokoko said: ben hiç o custom taktik olayına girmedim valla hiçbişi bilmiyorum o tarafla ilgili oyunda. guide falan var mı? Onu bunu bırakta atarlı atarlı konu açtın, rezil ettim falan diye yazılar yazdın bide utanmadan kazandım diye. 5 kuruşluk oyuna rezil olma. Ev adresimi yazayım özelden kargola oyunumu. Bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Fakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 applev0dka said: Red said: Neyse sonunda çözdüm su oyunu. Rakiplerin %99 u aynı taktikle oynayınca artık otomatiğe bağladım. 433 pres yapio bütün mallar. Futbol adına hiçbir şey yok. Hepsinde aynı futbolcular. Solda hazard sağda o herkeste olan eleman ismini unuttum djdj. Bol pasli total futbolla 30 da 22 yaptım ödülümu bekliom dizilişin ve custom ayaralrın neler. press after heavy touch ve fast build up oynuyordum ben bir ara ama istediğim sonucu alamadım 4-3-3 ile 451 oynuyorum. Defans ve hücum balanced. Çok aşırı press e maruz kalırsam 1 2 dk team press açıyorum. Onun dışında attackingim de press after lost hücum possesion Diğer taktikleri kullanmıyorum. 2 gol yesem bile sakin sakin oynuyorum. Karşıdaki kabul etsin oyunumu fjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 1-2 videoda da balanced ayarların iyi olduğunu duymuştum aslında ama topu çabuk geri almak hızlı çıkmak çekici geldiğinden kurcalıyordum sdasfas. peki takım genişliği, takım boyu, ceza sahasındaki kişi sayısı vb. şeyleri default mu tutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 fut tayfanın çoğu tam saha pres modunu açıp oynuyor zaten. bu tip adamlara karşı sakin kalıp ayağa pas yapabilirseniz parça pinçik ediyorsunuz. dün gece yine böyle sane, pogba, lucas, lukakulu birini 4-0'la yolladım evine. gidip forumlarda bilmem kaç milyon coinlik takımımla 200k'lık callejon, belotti, pellegrinili adama kaybettim diye zırlamıştır. savunma yaparken topun arkasında kalıp rakibin sonraki hamle yapacağı yeri tahmin edebilirseniz topları pıt pıt topluyorsunuz. bir de bu presçi tayfanın takımı 70'den sonra geberiyor. genelde hızlı bir kanat ve orta sahayı yedekten sokup çok rahat pozisyonlara giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 haftasonu liginde gelen rakipler neye göre belirleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Öyle maclar kaybediyorum ki sinirden gülüyorum artık fjdj Yedekte ds olsa camdan atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 up ben de red'in dediği moda bağladım o kadar acayip kaybediyorum ki sadece gülüyorum artık.. dk 80 3-1 öndeyim maç 4-3 bitiyor falan. illaki son dakikalarda bir gol yiyorum, olmayacak toplar olmayacak şekilde gol oluyor. 90+ adamlarla 750 metreden çektikleri şutları yemekten sıkıldım. ama böyle takımına miyonlar harcamış adamı pas oyunu ile yendiğimde çok büyük keyif alıyorum ya bir söz de pro clubs moduna, ya şu modun kendinden delayli olması sorunu ne olacak ya, düzgün lagsız oynansa 10 kat keyifli olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://twitter.com/sloukasbey/status/1067885994018525185?s=21 @apple pro club'ın bizle beraber oynarken extra delayli olması normal abi. bence benim ve diğer uzaktan oynayan arkadaşların etkisi olabilir o biraz. olmayadabilir tabi ama sanki tüm oynayanlar tr içinden olsa okadar delay olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Valla ben de böyle full pas oyunu oynayıp 10 dakika top gezdiren adamdan topu kaptığım anda kontradan yapıştırmaya bayılıyorum. Gereksiz pas içeren, 10 dakika sağdan sola topu aktaran bir oyun tarzının nesinden keyif alıyor oynayanlar asla anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 hala mı scripte şaşırıyorsunuz birader :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 10dk sağdan sola gezdirmek sıkıyor da. rakipler sadece L1+üçgen oynuyorlar ve piyasadaki en pahalı en hızlı adamları alıp kazanmak üstüne oynuyorlar, orta sahada biraz pas yapıp rakibi yorup dikine 2-3 pasla gole gidebiliyorsun. böyle kadrosunda 2 tane icon olan adamları falan yenince güzel oluyor sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Fut beni kanser etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ben hızlı kısa pas ile ortasahayı geçip hemen kanada atıyorum, orta kafa gol en önemli silahım. Dikine gidip iki pasla 25 metreden vurunca daha da keyifli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar