Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator: Dark Fate (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

fragmandan sonra sinemada izlememeye karar vermistim ama izlenebilirmis. force awakens recetesini uygulamislar seriye, ananem yasinda sarah connor cringe'leri disinda begendim. Arnold'da ustune krema olmus, cok sacmaydi ama inanilmaz guldum. 

tum fimleri dusunursek sanirim ortalara koyabilirim, 3<5<4<6<1<2

Mesaj tarihi:

Spoiler

arnoldun doğru yolu bulması baya saçmaydı (gerçi AI değil mi ögreniyo falan ) onun haricinde aşırı kötü değildi yav bence. mevzuyu güzel genişletmişler skynet muabbetini sakız yapmadan farklı bir olaya geçerken sıçmamışlar - bence

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Red dedi ki:

Madem oyle en baştan öldüreydiniz yyakafasiyla izlemeyince fena film değil. Kalisinin oynadigindan iyi yani en azından.

spoiler nedir, neden verilmez paneli düzenlicem patiye en sonunda sdf.

Mesaj tarihi:

bence cameron schedule uymadı diye değil de, böyle skripte bakmış bakmış, "ulan bunun altına imza basmayayım şimdi alien covenant ridleyi gibi maskara olmayayım" demiş, kilitlemiş tim miller'a sdf.

Mesaj tarihi:
14 saat önce, Norak dedi ki:

hani otekiler kadar kotu degilde artik timeline mindfuck olmus ne yapsan duzelmiyor gibi geldi bana.

Geçen filmde mi 2 film önce mi ne "herkes twist yapıyor biz de twistin allahını koymalıyız" diyip bok ettilerdi bence.

İzlemedim ama T3 bile daha güzel bu yeni filmlerden ya, iyice beklenti düşürüp izliyim bakiym.

Mesaj tarihi:

T3'ün en kötü yanı John Connor'ın pısırık olması ve Arnold'un geyik malzemesi olarak kullanılmasıydı.

Ya Arnold'da niye ısrarcı oluyorlar onu hiç anlamadım. Hikayenin konsepti John Connor ve annesidir. Sanki Arnold'un Terminator olmasıymış gibi yaşlansa da çevire çevire adamı kakalıyorlar bize. Hayır tamam ilk iki filmde sevdik, bağrımıza bastık da, Arnold dışında da bir sürü T-800 modeli var, aynı modelin yaşlanmış halini sunmaları bile Terminator 2 filmine aykırı.

Terminator 2'den sonra, Terminator: SkyNET oyunu kafasında bir film yapıp bitireceklerdi işte.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
On 17.01.2020 at 14:20, Bone dedi ki:

T3'ün en kötü yanı John Connor'ın pısırık olması ve Arnold'un geyik malzemesi olarak kullanılmasıydı.

Ya Arnold'da niye ısrarcı oluyorlar onu hiç anlamadım. Hikayenin konsepti John Connor ve annesidir. Sanki Arnold'un Terminator olmasıymış gibi yaşlansa da çevire çevire adamı kakalıyorlar bize. Hayır tamam ilk iki filmde sevdik, bağrımıza bastık da, Arnold dışında da bir sürü T-800 modeli var, aynı modelin yaşlanmış halini sunmaları bile Terminator 2 filmine aykırı.

Terminator 2'den sonra, Terminator: SkyNET oyunu kafasında bir film yapıp bitireceklerdi işte.

Ben T-800'den onceki modelleri de cok begenmistim. Salvation'da cogu vardi hatta. Umarim o robotlari serpistiren arkadas yeniden ortamlara akar. Ozellikle etrafta dolanan T-600'ler cok sahaneydi.

MaxDamage tarafından düzenlendi
Model adini hatirladim.
Mesaj tarihi:

salvation iyiydi bence, hep merak edilen future war'a iyi başlangıç olmuştu ama kyle reese zayıftı, rahmetli oldu çocuk gerçi çok kötülemeyeyim şimdi. abuk sabuk off-beat mizah yoktu. self-parody yapmamaları gerektiğini anlayamadılar bir türlü.

Mesaj tarihi:

Hani böyle eskiden yesilcam, ünlü amerikan filmlerinin mesela :6 milyon dolarlık adam, Cüneyt Arkın versiyonunu çekerdi ya. İşte bu film de  Terminator Meksika versiyonu olmuş. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Matrix'i şu an için diğerlerinden daha iyi bir yere koyarım. Birinci kadar iyi olmasalar da 2. ve 3. filmler de kötü değildi.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...