goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 gerçek terminatör bu değil kardeşim. allah yar ve yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 fragmandan sonra sinemada izlememeye karar vermistim ama izlenebilirmis. force awakens recetesini uygulamislar seriye, ananem yasinda sarah connor cringe'leri disinda begendim. Arnold'da ustune krema olmus, cok sacmaydi ama inanilmaz guldum. tum fimleri dusunursek sanirim ortalara koyabilirim, 3<5<4<6<1<2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Madem oyle en baştan öldüreydiniz yyakafasiyla izlemeyince fena film değil. Kalisinin oynadigindan iyi yani en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Spoiler arnoldun doğru yolu bulması baya saçmaydı (gerçi AI değil mi ögreniyo falan ) onun haricinde aşırı kötü değildi yav bence. mevzuyu güzel genişletmişler skynet muabbetini sakız yapmadan farklı bir olaya geçerken sıçmamışlar - bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 2 saat önce, Red dedi ki: Madem oyle en baştan öldüreydiniz yyakafasiyla izlemeyince fena film değil. Kalisinin oynadigindan iyi yani en azından. spoiler nedir, neden verilmez paneli düzenlicem patiye en sonunda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 bence cameron schedule uymadı diye değil de, böyle skripte bakmış bakmış, "ulan bunun altına imza basmayayım şimdi alien covenant ridleyi gibi maskara olmayayım" demiş, kilitlemiş tim miller'a sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 hani otekiler kadar kotu degilde artik timeline mindfuck olmus ne yapsan duzelmiyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 esas devam filmi bu!!!11 diye geliyor hepsi. daha kötüsü bundan sonraki rebootlarda arnold falan bile olmaz fanservislik bi tarafı kalmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 14 saat önce, Norak dedi ki: hani otekiler kadar kotu degilde artik timeline mindfuck olmus ne yapsan duzelmiyor gibi geldi bana. Geçen filmde mi 2 film önce mi ne "herkes twist yapıyor biz de twistin allahını koymalıyız" diyip bok ettilerdi bence. İzlemedim ama T3 bile daha güzel bu yeni filmlerden ya, iyice beklenti düşürüp izliyim bakiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 t3 bence de daha çok saygı göstermişti hikayeye ve konsepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 T3'ün en kötü yanı John Connor'ın pısırık olması ve Arnold'un geyik malzemesi olarak kullanılmasıydı. Ya Arnold'da niye ısrarcı oluyorlar onu hiç anlamadım. Hikayenin konsepti John Connor ve annesidir. Sanki Arnold'un Terminator olmasıymış gibi yaşlansa da çevire çevire adamı kakalıyorlar bize. Hayır tamam ilk iki filmde sevdik, bağrımıza bastık da, Arnold dışında da bir sürü T-800 modeli var, aynı modelin yaşlanmış halini sunmaları bile Terminator 2 filmine aykırı. Terminator 2'den sonra, Terminator: SkyNET oyunu kafasında bir film yapıp bitireceklerdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Dark Fate i daha izlemedim, ama Salvation in dunyasi fena degildi. Oradan ilerlenebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 (düzenlendi) On 17.01.2020 at 14:20, Bone dedi ki: T3'ün en kötü yanı John Connor'ın pısırık olması ve Arnold'un geyik malzemesi olarak kullanılmasıydı. Ya Arnold'da niye ısrarcı oluyorlar onu hiç anlamadım. Hikayenin konsepti John Connor ve annesidir. Sanki Arnold'un Terminator olmasıymış gibi yaşlansa da çevire çevire adamı kakalıyorlar bize. Hayır tamam ilk iki filmde sevdik, bağrımıza bastık da, Arnold dışında da bir sürü T-800 modeli var, aynı modelin yaşlanmış halini sunmaları bile Terminator 2 filmine aykırı. Terminator 2'den sonra, Terminator: SkyNET oyunu kafasında bir film yapıp bitireceklerdi işte. Ben T-800'den onceki modelleri de cok begenmistim. Salvation'da cogu vardi hatta. Umarim o robotlari serpistiren arkadas yeniden ortamlara akar. Ozellikle etrafta dolanan T-600'ler cok sahaneydi. Ocak 18, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Model adini hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 T3 te arnoldun espirileri falan kötü degildi bence de ama evet john connor çok alakasız bi karakter olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 salvation iyiydi bence, hep merak edilen future war'a iyi başlangıç olmuştu ama kyle reese zayıftı, rahmetli oldu çocuk gerçi çok kötülemeyeyim şimdi. abuk sabuk off-beat mizah yoktu. self-parody yapmamaları gerektiğini anlayamadılar bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Tam beyni kapatip aksiyon & cgi izlemelik film. 2 saat falan suruyor ama ben 45 dakikada bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Dün izledim gayet güzel aksiyon filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2020 Fena olmamis. En azindan Khalesili Terminator gibi agir sacmalamamis. Spoiler Legion ne yahu, Skynet gibi karizmatik bir isim Legion la degistirilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Hani böyle eskiden yesilcam, ünlü amerikan filmlerinin mesela :6 milyon dolarlık adam, Cüneyt Arkın versiyonunu çekerdi ya. İşte bu film de Terminator Meksika versiyonu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Efsanelik mertebesinden bu kadar çorba hale getirilmiş başka bir film serisi var mı acaba? Düşündüm de tek rakibi starwars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 çok var. alien, predator, ghostbusters, die hard, rambo, matrix vs say say bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 9 dakika önce, Sam dedi ki: matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 (düzenlendi) Matrix'i şu an için diğerlerinden daha iyi bir yere koyarım. Birinci kadar iyi olmasalar da 2. ve 3. filmler de kötü değildi. Ocak 30, 2020 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar