Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 3k dersen A70 var ideal gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) Konuyu okudum ama yine de bilemedim, Samsung Galaxy S10 ve Xiaomi Mi 9 arasında kaldım ben de, Samsung teknik olarak Xiaomiyi dövüyor resmen ama Xiaominin ekran ve kullanım detayları yıllardır kullandığım IOS'a benziyo diye gönlüm yine de ondan yana. Kullananlar az daha yorum yapsalar ne güzel olur bence. Ağustos 9, 2019 BlackRose tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) @BlackRose 1-1,5 aydır S10E var bende. Oyun falan oynamıyorum telefonla, günlük kullanımda tatminkar. Genel olarak gayet memnunum, kamerası şekli şemali boyutları falan güzel, Bixby'i iptal edince daha da güzel. Ama pil konusu sıkıntı. Gaming olmasa dahi yoğun kullanımlı günde ucu ucuna yetiyo, hiç yetmeme riski de olabilir. Öte yandan kendi şarjıyla doldurursan 1 - 1,5 saatte fulllüyo. Pil biraz hayal kırıklığı baştan uyarayım. Ağustos 9, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) s10 ve s10 plus'da mi aynı acaba ya. Ben de teli değiştiricem bunlardan birini alıyım diyordum ama pil kötü ise almam. Bir de samsung aptal saptal programları ile pil kullanımının agzına sıcıyordu. Dedilerki artık azaldı o uygulamalar ama sanıyorum değişen bir şey olmamış Ağustos 9, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 (düzenlendi) 52 dakika önce, BlackRose dedi ki: Konuyu okudum ama yine de bilemedim, Samsung Galaxy S10 ve Xiaomi Mi 9 arasında kaldım ben de, Samsung teknik olarak Xiaomiyi dövüyor resmen ama Xiaominin ekran ve kullanım detayları yıllardır kullandığım IOS'a benziyo diye gönlüm yine de ondan yana. Kullananlar az daha yorum yapsalar ne güzel olur bence. xiaomi'nin sar degerleri yukarılarda ya nedense. Sanki böyle hala ferrari motoru takılmış şahin modundan cıkamadilar. Bak huawei öyle degildi mesela ama onu da patlattılar trump sagolsun. Ağustos 9, 2019 Masticore tarafından düzenlendi essegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 10 ve 10+'da daha az olabilir sıkıntı. 10E'de biraz daha pilden kısmaca var. Standart bir gün kullanımında akşam %40 civarı kalmış oluyor. Yoğun whatsapp - discord - sosyal medya falan olursa %25 civarı. Eğer akşam iş çıkışı eve değil de plan programa gideceksem normal gün kullanımında geç saatlerde idare ediyor ama yoğun kullanımlı günlerde risk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Galaxy note 10 plus baya iyi gozukuyor. Cekimlerde p30 pro dan iyiyse buna kayarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 TR fiyatında bize kaymışlar ama bir de cok büyük hosuma gitmiyor telefon. Yanlız şu iyi fiyatmış https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-9-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HB00000ING4J Pili nasıl gidiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 21 dakika önce, senko dedi ki: Galaxy note 10 plus baya iyi gozukuyor. Cekimlerde p30 pro dan iyiyse buna kayarim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 baya fark varmis yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 (düzenlendi) google pixel 3xl ile oneplus 7 pro(12 lik) arasinda kaldim.Varmi bunlari kullanan acaba Ağustos 17, 2019 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 pixel alma durumun varsa her şekilde pixel. kamerası yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 (düzenlendi) mate 20 x aldım mutluluğu buldum. 30x zoom var. Ay özel modu var. 4350 tl ye aldım. Ağustos 18, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Huawei p30 pro 8gb lik olanı aldım, uygun fiyat denk geldi. 3720 TL sıfır. 8 ay sonra kendi eski telefonumun imeini caktiracagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 2 saat önce, miyaw33 dedi ki: Huawei p30 pro 8gb lik olanı aldım, uygun fiyat denk geldi. 3720 TL sıfır. 8 ay sonra kendi eski telefonumun imeini caktiracagim İyi günlerde kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 4 saat önce, miyaw33 dedi ki: Huawei p30 pro 8gb lik olanı aldım, uygun fiyat denk geldi. 3720 TL sıfır. 8 ay sonra kendi eski telefonumun imeini caktiracagim Nereden aldin ki? Fiyat muhtesemmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) Almanyadan gelen bir dostum iki tane getirdi sifir kutusunda,faturalardan anladigim kadariyla kontratla alinan teller.tanesine 600 euro verdim hanima ve bana.tesekkurler Eski telimden yaklasik 5 yildir memnundum ama yeni telefona gecince cag atlamis gibi hissettim.Baya guzelmis telefon Ağustos 19, 2019 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Sağlam ve ucuz bir telefon tavsiyesi arıyorum. Öyle masadan elden filan düşünce ağzı yüzü dağılmasın mesela. Samsung ve iphone bir aralar bayağı çürüktü, hala öyle mi bunlar? Bir de pili uzun süre gitsin. Şu sıralar en yaygın markalar Xiaomi ve Huawei sanırım ama ikisi de çin markası, Android Huawei'yi banlıyor, Xiaomi'yi de şutlarlar mı belli değil, o yüzden biraz mesafeliyim bunlara, ileride pişman olur muyum bunları alırsam? Android update, app filan ileriki versiyonlarda destek çekerler derdine düşmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 aradığın telefon bu o zaman https://www.catphones.com/en-gb/cat-s61-smartphone/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 On 17.08.2019 at 19:25, miyaw33 dedi ki: google pixel 3xl ile oneplus 7 pro(12 lik) arasinda kaldim.Varmi bunlari kullanan acaba 7pro kullanıyorum, çok iyi çok hızlı, pili nefis, kamera pixelden az daha kotu geri kalan herşey çok daha üstte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 On 19.08.2019 at 13:20, miyaw33 dedi ki: Huawei p30 pro 8gb lik olanı aldım, uygun fiyat denk geldi. 3720 TL sıfır. 8 ay sonra kendi eski telefonumun imeini caktiracagim s7 edge i patlattım bugün ben de. Çok para bayılmayacağım o yüzden galiba mi9t alacağım. Yalnız eski imei çaktırmak için root os bi şeyler gerekiyor sanırım ona baktın mı? eğer gerekmiyorsa ben de bi ay bekleyip ablama getirtebilirim p30 pro ya da oneplus 7pro. Bi de 4 aydı kayıtsız kullanım onu 8e mi çıkarmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 (düzenlendi) Çift sim kart olunca önce birine dört ay alıyorsun sonra diğerine takip dört ay da onun üstünden kullaniyorsun. Çin telefonlarında rahat imei atiliyormus, arkadaş 3 dk sürüyor, garantiden bile çıkmıyor dedi. Bilmiyorum nasıl olduğunu, götüreceğim benim eski telefon ile halledicek Ağustos 23, 2019 miyaw33 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 (düzenlendi) xiomi mi a3 cikmis android one olarak, 4 yildir cok memnun kaldigim icin android onedan ilgileniyordum da hem ekran 720p hem de fiyati 2300lira Ağustos 23, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Pocophone F1 kullanıyorum ben aylardır, mutluyum çok. iPhone da düşünebilirim çift sim desteği geldiği için ilerde belki ama Android'in programları daha iyi benim için. Nine olmadan hayat zorlaşacaktır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 Xiaomi telefonlara millet forumlarda tezgah açmış uzaktan bağlantı ile falan imei atıyor 50TL eskinin format 10 tl dükkan önü yazıları geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar