photographer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Bende LG v30+ var şimdi kırılsa bozulsa gider S10e alırım hiç düşünmeden... Uygun fiyata çok özellik alayım diyorsanız da LG v30+ öneririm hem wireless charge'dan NFC'ye kadar herşey var, Hem de ucuz fiyat. Tek sorun 2 sene önce çıkmış bir telefon olması Snapdragon 835 var bu da çekirdek 4 gb. 6 aydır falan kullanıyorum hiç bir performans sorunu yaşamadım. Pil dayanıklılığı da 6 saate yakın ekran kullanımı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 iphone 6'ım bel verdi. iphone xr 128 gb düşünüyorum. mantıklı mı ? 4 5 sene idare etsin en az yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 2 saat önce, Wishmaster dedi ki: Dikizleme mi yapacaktın selçuk napcan 30x zoomu Anna nin olga nin memelerine bakacigim tabii. Bu arada piyasa da 6.4" ten buyuk telefon yok sanirsam. S10+ ta note9 da 6.4 Az daha buyuk bisi olaydi iyiydi. Baya cok sey okuom ben telefondan makale vs, buyuk ekran iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Galaxy S10E aldım ben, top performans özellikleri bi tık altı fiyata iyi geldi. Tek sıkıntısı pili bir günü zor çıkarıyo gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 s10 ile s10e arasında 1.100 tl fark var. Ekran genişliği, 2k çözünürlüğü olması ve pil ömrü artıları bu farka değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Ben de aynı soruları soruyorum kendime 3-4 gündür apple. s10 plus ile de 2k fark var. Büyük ekran da güzel oluyor ya iphone 6plus kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Telefon değiştirecek arkadaşlar xiaomi mi 9t ye de bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Kamera dandik xiaomi lerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Dandik biraz ağır kaçar da s10+ a göre biraz daha başarısız denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/136486-143981/samsung-galaxy-s10_xiaomi-mi-9/ S10 ile karşılaştırmasına bakabilirsiniz. 48 mp diyor da, foto ve video processing yazılımları zayıf kalıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Oneplus gelmiyo mu ulkeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 €650ydu bizim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 S10e ile mi9(64GB) arasında kaldım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Xz2 compact gelse en alınacak telefon ama gelmiyor işte tr ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 mi9 veya mi9T en alınası gibi bu sıralar orta segment ucuz için samsung A50 alt segmenti bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 vaperon'un pozitif referanslarıyla mi9 128gb aldım. Baya şık gözüküyor mavisi. Fiyat olarak 5k verdim. Hepsiburada'da 4200 tl'ye samsung s10e var, ilgilenenlerin haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 android kasalari hala plastikten mi uretiliyor? dayanikli aluminyumdan uretilen bir android ariyorum, hepsi sikko plastik gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Bugün izledim. Kazıdığı yerlerin altı hep metal. Bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Sonyler de alüminyum ve metal kenarlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 oppo reno ya baktim dun vatan computerde muthis bisey/ kopekbaligi yuzgeci gibi cikiyo kamerasi falan baya smooth boyle akiyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2019 Birkaç günlük kullanımım sonucu S10E gözlemim: Henüz kesin yargı için çok çok erken ama şimdilik pil ömrü açısından tam benlik telefonmuş. Çok büyük ekran sevmiyorum zaten. Pil ömrü genelde bir günü götürüyor, ama yoğun kullanımda çıkarmayabilir. Pil dayanımı S8'e göre 2 gömlek daha zayıf. Onun dışında sevdim. Kenarların yuvarlatılmış olmaması büyük artı benim için. Tipi boyu benlik. Bir de A70 vardı alternatif olarak. Bana büyük geldi diye caydım biraz ama fiyat performans olarak inanılmaz bir telefon, bunu almayacak olsam onu alırdım sanırım. One Plus 4 bir arkadaşımda vardı, bayağı uzun zamandır kullanıyo. Baya memnun o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 pixel 3a alcam 400 dolares , o fiyata en mantiklisi o geldi. Kamera onemli benim icin ama benzer fiyata pixel 2 bulabiliyorum , wireless chargei waterproofu fln var suanki telefonum baya dandige baglamis 6s , her turlu upgrade olcak ama saatlerdir review fln okuyorum issiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2019 bende pixel 1 var, ilk serinin donanımsal hatalı olduğunu bile bile üretip dağıtmaya devam etmiş google. 2 sene olmadan ses çipinide hairline crack oluşuyor, ne zaman telefon gelse göçüyor alet. yurtdışından arkadaş vasıtasıyla alıp kendime kaydetmiştim, tekrar arkadaşa ulaştır tamir ettir geri al derken 4 ay geçti. refurbished bitane yolladılar bu sefer imei kaydında sorun çıktı. kendi üzerine kaydettiğin telefonun tamir görür imei değişirse btk'ya yalvaran dilekçe falan atman gerekiyor. TAMİRCİ FİRMA KAŞESİ YOK diye geri çevirdiler sen düşün. google tic. turizm petrol tekstil ltd şti diye 5 liraya kaşe yaptırıp basmak lazımdı trollüğüne... sonra ısrarla tekrar tekrar aynı başvuruyu yaptım onaylandı bir seferinde. saçmalık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Mi9 şu ana kadar canavar gibi maşallah. Pili bir günü çıkarıyor. Alet çok hızlı. Pubg yükledim, en kaliteli grafik seçeneğinde takılmadan oynayabiliyorum. Benim epey'de gördüğüm en yüksek AnTuTu puanı bundaydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Derken derken benim telefon da patladı. Ama artık telefona para vermek istemiyorum. 2k civarlarında 2 sene idare edebilecek bir şey tavsiye eden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar