Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Bana gore oyun oynamaya en uygun zaman sabahlayarak oynamak. O imkanı kaybedince oyum oynama süresi de çok azalıyor. Ben genelde rocket league oynuyorum fjdjddj. Witcher 3 mesela hala yarim kaldı. Üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ben tam tersi yaşlandıkça daha completionist daha zorda oynama fln kafasına girdim. bende ters işlemiş bütün bunlar galba ya. belki de 6-7 yıldır ciddi bi ilişkim olmadı ondan böyle oldum lan. kız lazım galba yontulmak için dota atarken arayacak fln çaktırmayacaksın böyle. of gençliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 blackice, senin bu aşaman 35te gelir. bide 7 senedir ciddi ilişki olmaması ne demek olm, 23ten bu yana saksı gibi mi yaşadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 güzel bir 7 yıldı. direk evlenirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 black ice otis abiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ps4 u aldigimdan beri artti Witcher3 u ilk 3 gun soyle 5 saat uyuyup geri kalan tum zamanda oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Black-ice said: güzel bir 7 yıldı. direk evlenirim artık. 20-30 arasına bir tane uzun ilişki sığdıramadıysan, geçmiş olsun karşim. sıkı sarıl bilgisayarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bilgisayat başına oturduktan 25 30 dk sonra uykum geliyor alt f4 yapıyorum bazen shuttfkup diyip direkt uzatmanın fişini de çekip vantilatör ü de alıp yatak odasına gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Grego said: Black-ice said: güzel bir 7 yıldı. direk evlenirim artık. 20-30 arasına bir tane uzun ilişki sığdıramadıysan, geçmiş olsun karşim. sıkı sarıl bilgisayarına nasıl bir saçmalama oğlum bu ne yazacağımı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 benim olm blackice senko diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 zaman zaman yorgunluktan stresten isteksizlik oluyor tabi ama genelde o “ne kadar boş vaktim varsa hepsini oyuna gömeyim” isteği devam ediyor bende hala şu an saatleri sayıyorum mesela eve gitsem de wow oynasam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 sp oyun bitiremiyorum artık ben, hep başlayıp bir şeye unutuyorum. ama comp online oyunlardan vazgeçmem elim ayağım tutmayana kadar Quake Champions 22.8 hrs last two weeks / 151 hrs on record Counter-Strike: Global Offensive 1.6 hrs last two weeks / 4,069 hrs on record Dirty Bomb 4.2 hrs last two weeks / 317 hrs on record Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ben de mp oynayamiom artik Sp olucak kendi pace imde oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 En son uzun zaman harcayabildiğim oyunlar: Frostpunk Subnautica(bunda da sona doğru öeaah yeter kim uğraşacak diye bıraktım) Witcher 3 Bol text olan yakın zamanda oynayabildiğim oyun da: Thimbleweed Park Bi de competitive: Speedrunners Neyse benzer durumda olanlar varmış içim rahatladı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bende dun medieval 2 yi mi yuklesem diyodum. son oynadigim total war, rome olan alsdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Beni yaş değil de ilişki bozdu ya, özellikle civ5i resmen bırakmam gerekti hanım saatlerce gömülüp "ilgilenmememe" tripleniyor diye. Sonuç olarak her uslu köri dolması gibi tercihi hanımdan yana kullanıp oyunlara aralıksız verdiğim süreleri azalttım multiyi falan bıraktım. Ha single hala oynuyorum özellikle rpgleri es geçmemeye çalışıyorum, şimdilerde rise&fallda harvest abuselemaya sardım falan. Ama 35 yaşında olmama rağmen vakit bulursam yine en keyif aldığım aktivite 16 saat boyunca bilgisayar başından kalkmadan köstürmek. Grego said: immuneyim Hahahaha immüneyim ne ya hırbo. ZUAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 sipeyskeyk said: Benzer problemler bende de var. Zaten 7.3- 8 de eve geliyorum, ne ara yemek yiyip, ne ara duş alıp, ne ara oyun oynayacağım. Spora bile vakit ayıramaz oldum. Vakit sıkıntısına ek olarak: mancave topiginde bunu anlatmaya calistik gerci ama olasilik heyecani yeter ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Durup düşünebildiğin oyunlarda hardest hala, aksiyon zorluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 1-2 saat max o da bekar zamanlarda normalde zaten cocuk var. Bide böle çok parasız ve havanın cok kotu olması lazım o yuzden ya hots atıom ya da sp bişiler bakıorm. yapılacak tonla aktivite var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 düşündüm de son zamanlarda en severek oynadığım oyun paper please olmuş https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/754/886/ea3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 star citizen çıkınca iş değişebilir ama biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 çıkmiycağı için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 from software olmasa ben de oynayamayacaktım bişeyler https://www.dailymotion.com/video/x547oli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 eski gamerlar sizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 cyberpunk cikinca 300 saat oynarsiniz gene np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar