goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 pizza lazza karadenizli akp milletvekili ürünü lan. SALOON BURGER denen kepazelikle aynı holding (reisburger, kadim dostum burger diye ürünler var reisin kalitesine layık, yalakalıkla isimlendirilmiş sanırım sdf). hatta LAZZONI mobilya da aynı adamın. LAZ olmak marifet ya, her işine laz ismi katacak hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 napalım abi pizzası güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 2 büyük sucuksever gömüyorum arada bişi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 kolon kanseri olup foruma 35kg "bugün daha iyiyim inşallah bu illeti yeneceğiz" diye fake thumbs up yapan fotolarını koyarken konuşalım bunu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 olm gece gece hamur yoğurttunuz lan, 15k dinlensin. üstüne sucuk biber soğan ne varsa koycam mk gfdgdf, yanınada pattes kızartcam hmfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 gece çok uğraşmamak için en iyisi milföy hamuru. buzluktan çıkarıp üzerine diziyorsun sosis zeytin beyaz peynir veriyorsun fırına kısa sürede hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 o zaman çok katmanlı kabarık olmuyor mu? fazla çıtır çıtır olmaz mı? hani pizzanın olayı hamurun pofudukluğu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 pizza hamurunun pofuduk olması için dinlendirmek lazım zaten öyle yoğurayım 30 dakka sonra yapayım deyince pofuduk olmuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 goldbären said: kolon kanseri olup foruma 35kg "bugün daha iyiyim inşallah bu illeti yeneceğiz" diye fake thumbs up yapan fotolarını koyarken konuşalım bunu...... pizza kanser mi ypıomuş eksdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 goldbären said: LAZ olmak marifet ya, her işine laz ismi katacak hehehe. lazrak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 gideyim de ketçap mayanozli makarna yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 goldbären said: zincir pizzacılarda bütün sosis ve salaam kanatlı eti artık. (et de değildir o mekanik kıymadır sdf) pastırma gibi de baharatlıyolar hepsini. zorda kalmadıkça yemeyin, yerseniz de az yiyin. köpüklü ishal garantili. allah belanı vermesin senin ya. normal ishal yazsan olmuyo di mi. adam betimliyor bir de. bu arada ishal olmuyorum ama baya bozulmaya yaklaşıyor sistem evet. pizza için geçerli değil dediğim, her türlü kalitesiz/fast food mal için geçerli. mcdonalds, burgerking, pizza. farketmiyor. ayrıca çoğunun sitesinde yazıyor pepperoni, salam, sosis, sucuklarımız piliç/kanatlı etidir diye. altlara bir yerlere koyuyorlar. yazmayan varsa da bence onlar da öyle kullanıyordur. pizza hut'un "dana kaburgalı" bir ürünü var mesela, onda dana kullanıyorlar işte. he dana kaburga dedikleri şey de dananın neresidir allah bilir. kısacası evet yemeyin fast food zincir pizzası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 _Rave said: escape said: ben evde pizza yapıyorum artık. hamur da aynı onların yaptığı gibi. muazzam. içine istediğin malzemeyi at. hem temiz ne yaptığımı biliyorum hem de daha az parayla bir sürü pizza çıkıyor. https://preview.ibb.co/g5DWvz/IMG_20180820_WA0013.jpg bunu dün yaptım. bunun boyutunda 2 tane daha çıktı dilimleyip buzluğa gömdüm. ısıtıp ısıtıp yerim. boşverin bu dominosu falan yalan işler. isteyen olursa tarif de veririm.(bayanlar öncelikli) helal lan sana. müthiş gözüküyor. şunun tarifini istiyorum senden abi. Ben bir kaç ay önce bu kadından almıştım tarifi. İlk yaptıklarım amatörce oldu. Hamuru dinlendirmedim falan. Ama artık daha iyi yapıyorum. Uğraştırıyor ama sonunda kendi emeğin çıkıyor ortaya. Biri demiş "daha pahalıya geliyor", saçmalamayın büyük boy pizza 40 lira şuan. Ben 40 liraya 3 tane büyük boy pizza yaparım evde. Ne pahalısı? Hem de temiz. Dışarıda bu tarz şeylere para vermek normal iş değil. Ben çalıştım çünkü bu sektörde bir süre....... Oturun evde pilav yapıp yiyin daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 µh said: evde yapmaya kalkınca dışardan söylemekten pahalıya geliyor zaten. adamlar dananın dandik yerinden yapılmış işlenmiş et bile kullanmıyor muhtemelen tavuk xd eskiden pizza işine çok girişiyordum da fırın iyice mallaştı, bi köşeyi yakıyor diğerini hiç pişirmiyor falan o yüzden full demirdöküm tava aldım bi tane, hamburger işine giriştim https://www.youtube.com/watch?v=eptHYB1IxVQ bu tarif baya imba. tek sorun güzel ekmek bulmak, onu da multicookerda yapmayı denicem. Dokum tavanin tabani duzse onda da yapabilirsin pizza, inanilmaz lezzetli oluyor. Tavayi iyice yagl zeytinyagiyla, hamuru yay, uzerine malzemeyi koy alti iyice pissin, sonra pizzayi tavayla beraber yalnica ustu yanan firina ver gg. Odun atesinde yapilmis pizzaya yakin oluyor bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 deadwoll said: Yazın kanatlı eti içeren hiç bir şey yemeyeceksiniz. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 escape said: ben evde pizza yapıyorum artık. hamur da aynı onların yaptığı gibi. muazzam. içine istediğin malzemeyi at. hem temiz ne yaptığımı biliyorum hem de daha az parayla bir sürü pizza çıkıyor. https://preview.ibb.co/g5DWvz/IMG_20180820_WA0013.jpg bunu dün yaptım. bunun boyutunda 2 tane daha çıktı dilimleyip buzluğa gömdüm. ısıtıp ısıtıp yerim. boşverin bu dominosu falan yalan işler. isteyen olursa tarif de veririm.(bayanlar öncelikli) Aa nasil icine kattigin seyleri biliyorsun? Sucugu kendin mi yapiyorsun? WHO sucugu sigarayla ayni kategoriye aldi, o peynirlerin icindeki kimyasallari biliyor musun? insanlik bigun en iyi besinin peynir alti suyu oldugunu anlayacak, kilosu 500 dolar olsa herkes pesinden kosar ama ucuz diye yuzune bakilmiyor. Nam-i diyar protein tozu. Pizza mukemmel gorunuyor da supermarketten aldiginiz hicbisey iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 deadwoll said: µh said: evde yapmaya kalkınca dışardan söylemekten pahalıya geliyor zaten. adamlar dananın dandik yerinden yapılmış işlenmiş et bile kullanmıyor muhtemelen tavuk xd eskiden pizza işine çok girişiyordum da fırın iyice mallaştı, bi köşeyi yakıyor diğerini hiç pişirmiyor falan o yüzden full demirdöküm tava aldım bi tane, hamburger işine giriştim https://www.youtube.com/watch?v=eptHYB1IxVQ bu tarif baya imba. tek sorun güzel ekmek bulmak, onu da multicookerda yapmayı denicem. Dokum tavanin tabani duzse onda da yapabilirsin pizza, inanilmaz lezzetli oluyor. Tavayi iyice yagl zeytinyagiyla, hamuru yay, uzerine malzemeyi koy alti iyice pissin, sonra pizzayi tavayla beraber yalnica ustu yanan firina ver gg. Odun atesinde yapilmis pizzaya yakin oluyor bayagi. iyimiş o. lezzetli ve güzel pişer ama uzun sürer. hep teflon kullandım hiç döküm kullanmadım. gerçekten o kadar farkediyor mu ya bu döküm malzemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 @sardalya kardeşim bu mantıkla hiçbir şey almamak lazım ve sadece sebze ve otla beslenmek lazım. "etteki protein ile mercimekteki protein" muhabbeti yapıp konuyu vegan beslenmeye mi bağlayacağız :FF:F:F:F: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 islenmis et problem tamam da peynirin ne sorunu var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 deadwoll said: µh said: evde yapmaya kalkınca dışardan söylemekten pahalıya geliyor zaten. adamlar dananın dandik yerinden yapılmış işlenmiş et bile kullanmıyor muhtemelen tavuk xd eskiden pizza işine çok girişiyordum da fırın iyice mallaştı, bi köşeyi yakıyor diğerini hiç pişirmiyor falan o yüzden full demirdöküm tava aldım bi tane, hamburger işine giriştim https://www.youtube.com/watch?v=eptHYB1IxVQ bu tarif baya imba. tek sorun güzel ekmek bulmak, onu da multicookerda yapmayı denicem. Dokum tavanin tabani duzse onda da yapabilirsin pizza, inanilmaz lezzetli oluyor. Tavayi iyice yagl zeytinyagiyla, hamuru yay, uzerine malzemeyi koy alti iyice pissin, sonra pizzayi tavayla beraber yalnica ustu yanan firina ver gg. Odun atesinde yapilmis pizzaya yakin oluyor bayagi. fikir naysu ama benim tava kanalli malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 escape said: ben evde pizza yapıyorum artık. hamur da aynı onların yaptığı gibi. muazzam. içine istediğin malzemeyi at. hem temiz ne yaptığımı biliyorum hem de daha az parayla bir sürü pizza çıkıyor. https://preview.ibb.co/g5DWvz/IMG_20180820_WA0013.jpg bunu dün yaptım. bunun boyutunda 2 tane daha çıktı dilimleyip buzluğa gömdüm. ısıtıp ısıtıp yerim. boşverin bu dominosu falan yalan işler. isteyen olursa tarif de veririm.(bayanlar öncelikli) valla çok güzel görünüyor. tarifi verir misin, hamur falan nasıl napılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 benim sıkıntım evde yemek yapmakla ve temizlemekle kaybedeceğim vakti daha fazla goygoya harcayabilmek :( 10dkda yenecek şey için 40dk uğraşmak çok zararına geliyor :( oysa 30dk daha fazla oyun oynayabiliris... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 kinjo, bir kaç ay önce bu hanımdan almıştm tarifi. diğer sayfalarda da yazdım da linki koymayı unutmuşum :d https://www.youtube.com/watch?v=IeduJCHZ8SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 ben de yabacam domates sosuna sarimsak koysan sanki cok daha guzel olur sonradan eklemek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 goldbären said: benim sıkıntım evde yemek yapmakla ve temizlemekle kaybedeceğim vakti daha fazla goygoya harcayabilmek :( 10dkda yenecek şey için 40dk uğraşmak çok zararına geliyor :( oysa 30dk daha fazla oyun oynayabiliris... Benim de bu sanirim 10 dakika da yiyecegin sey senden 45 dak goturuyor hazirlamasi temizlemesi derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar