Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 beğendim ben genel olarak ama mj & flash ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK kötü hala. diversity saçmalığı sağolsun iki paralık aktörlere gidiyor kadro. mesele deri rengi filan değil kesinlikle. yancı eleman komikti mesela. mysterio bence çok başarılıydı, mandarin gibi mcu'nun en büyük hayalkırıklığı ile aynı paragrafta bile anılması bence yanlış. mysterio kim bilmeyerek izleyenler daha çok beğendi gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Mysterio yu çok beğendim ben. Hatta MCU'nun en iyi villian'ı ilan ettim . Adam Nick Fury ile billur geçti resmen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 1 saat önce, smyrnas dedi ki: Mysterio yu çok beğendim ben. Hatta MCU'nun en iyi villian'ı ilan ettim . Adam Nick Fury ile billur geçti resmen . Spoiler nick değildi ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Marvel filmleri ucuza mal ediyor aslında, diversity ayağına leş oyuncular, daha önce hiç superhero filmi çekmeyen yönetmenler vs. Başrollerin zaten belli, ekip zaten kadrolu memur gibi, bi' para onlara ve cgi'a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 kendi ekosisteminde öyle de dönen meblaları görünce bi gülme geliyo bana yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 White supremacist forumuna mı girdim bir an dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) nick füry ve into the spiderverse'e laf eden yok ama white süpremacist ok. nonwhite koydular diye otomatik beğenmemiz mi gerekiyor? Temmuz 17, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 ben halen gidemedim lan buna, okumuyorum hiçbir şeyi küfürleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 iyi ama cok iyi de degil. disclaimer; salonun aptalligi sonucu filmin end credits'ini ilk olarak izledim... end credits'i ilk izlemek sicti dogrusu. 7/10 alir. keyifli bir ara film olarak degerlendirmek lazim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 9 film çekmeyi planlıyorlar işte tom holland ile spider-man olarak. avengers'lar, topluluk filmleri, cameo'lar hariç. 2. filmi o dalganın öyle düşün. bayağı ara film yani asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 İyi bari istediğim dönemini de çekerler 9 film yapacaklarsa, Tom Holland'ın 40 yaşına kadar yolu var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) Spoiler ya bu kimlik olayına neden bu kadar takık anlamadım adamın kimliğini bilmeyen kalmadı ki zaten asşkfnjafl.ilk filmde ki kötü adamda kimliğini öğrenmişti biraz daha zorlasa tüm sınıf arkadaşları da öğrenecek.hiç saklama gibi derdi yok ki önüne gelene açıyor zaten maskesini.tony 2 video da çözmüştü kim olduğunu asljfhalsf 3. filmde bu kimlik olayının sıkıntılarını yaşayacak sanırım. 3. filmden sonra ergen muhabbetinin daha az olacağı filmler izleriz diye tahmin ediyorum.sonuçta adam hala liseli.Bir de bu "büyük güç, büyük sorumluluk blabla" muhabbeti de 3. filmden sonra olur gibi Temmuz 17, 2019 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) taa civil war'da yaptılar güç-responsib olayını ya, yalnız 5dk'lık sahnede 2 filmden daha güzel anlatmışlar spidey'i ya =( Temmuz 17, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 21 saat önce, eregorn dedi ki: İçeriği gizle nick değildi ki o Spoiler evet değilmiş skrull muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 17 saat önce, Esnaf dedi ki: İçeriği gizle ya bu kimlik olayına neden bu kadar takık anlamadım adamın kimliğini bilmeyen kalmadı ki zaten asşkfnjafl.ilk filmde ki kötü adamda kimliğini öğrenmişti biraz daha zorlasa tüm sınıf arkadaşları da öğrenecek.hiç saklama gibi derdi yok ki önüne gelene açıyor zaten maskesini.tony 2 video da çözmüştü kim olduğunu asljfhalsf 3. filmde bu kimlik olayının sıkıntılarını yaşayacak sanırım. 3. filmden sonra ergen muhabbetinin daha az olacağı filmler izleriz diye tahmin ediyorum.sonuçta adam hala liseli.Bir de bu "büyük güç, büyük sorumluluk blabla" muhabbeti de 3. filmden sonra olur gibi Bu serinin saçma başka bir noktası da o zaten, HERRRRRRRRRRKES biliyor ulan Spider Man'in kim olduğunu. Kimliğinin açığa çıkmamasına en çok uğraşan adam, eline geçen her fırsatta 'ben örümceğim bu arada :D' modunda. Anlamıyorum senaristlerin kafasını. Bu filmde içi distraction amaçlı full dolu otobüste arkadaşlarına dağ keçilerini gösterip sırf MJ'e rezil olmayayım diye Brad'in peşine yanlışlıkla taktığı killer drone'u web shootladı falan. Maskeyi zaten neredeyse kostümü tamamlasın diye taktırıyorlar çocuğa, paso bir suratını gösterme isteği var. Para veriyoruz o yüzden bu oyuncuyu oynattığımız görülsün tribindeler midir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar