samaella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 8 aldım, büyüklüğü dışında pek bir sorun yok. Yazın şort giyince ne bok yiyecem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 6 nın altı iyi ya. 5.80" falan olsa keşke şu Mi 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ay çok 8 alasım var kız. 6'ma da talip var arkadaşım. Ama hayır. Tasarruf, tasarruf, tasarruf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 sipeyskeyk said: Bende de 1.5 senedir mi6 var, daha memnun olduğum bir telefonum olmamıştı. Abi ben de onaylıyorum, hem ben hem hanım 1 seneyi geçti mi6 ile. Telefon değil mutluluğu satın almışız resmen. Sapıtmayı bırak, bir an bile mükemmelen çalışmaktan vazgeçmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Ben aldıktan sonra çevremde 4 kişi aldı abi, hepsi aynı mutluluk seviyesinde alskjfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Bi de biz alırken baya ucuzdu ya, hala şaşkınlığım geçmedi o fiyata satın aldığım cihazın kusursuzluğundan ve mükemmeliyetinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 2000 TL'ye almıştım Migros'tan 128 GB :) edit: he yanlış fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ooo ben seni dövdüm birini 1850 birini 1900den aldım, ikisi de 128gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 gözler yaşlı hakkaten https://snag.gy/X9YJjm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Sanırım poco alıyorum ben de. Ama yorumlarda dokunmatik sorunlu diye okudum. Var mı poco alma, mi8 al diyebileceğiniz bir kronik sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Ismi kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Poco al. 2 aydır kullanıyorum aşırı memnunum. Poco is love, Poco is life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Roccoyu bende kullaniyorum 1 aydir , mi 8 e gore en buyuk dezavantaji amoled ekran olmamasi. Acik alanda ekrani can sikabiliyor. Onun disinda 4000 mah batarya , jack girisi , yalandan da olsa sivi sogutmasi , kamera falan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Rocco iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 açık alanda amoled daha kötü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ya şimdi iki modelini çok karşılaştırdım. mi 8 pro vs pocophone f1 zaten mi 8 pro'nun normal modelinden hiç farkı yok gerçi. ama pocophone mu yoksa 8 pro mu alınır orasını kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 redmi note 7 pro çıkmış 147 dolara:D türkiyeye gelir mi bu sizce? yada yurtdışından alsak burda kırdırtılır mı? iphone 4s kullanıyorum yıllardır değiştirmek zorundayım ve kesinlikle samsung ve iphone almıycam. önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 türkiyeye gelir redmi serisi geliyor hep. onun ayarında mi8 lite var zaten. 1700 1900 lira civarında sanırım redmi note 7 kamera olarak mi8lite dan daha iyi herhalde reklamını o kadar yaptıklarına göre. gelsin görelim bende merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 On 26.01.2019 at 15:46, adamýnbiri söyledi: redmi note 7 pro çıkmış 147 dolara:D türkiyeye gelir mi bu sizce? yada yurtdışından alsak burda kırdırtılır mı? iphone 4s kullanıyorum yıllardır değiştirmek zorundayım ve kesinlikle samsung ve iphone almıycam. önerir misiniz? oha ben de iphone 4s kullanıyorum ve samsung ve iphone al(a)mıycam. pocophone düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 son 1 haftadır şarjda bir hızlı gidiş var sanki. Bir şey mi update oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 şarj konusu sürekli değişkenlik gösteriyor aynı şartlar altında olsa bile. garip bir durum da alıştım artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 xiaomi arayüzdeki reklamları yeni miui ile kaldıracakmış lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 On 20.03.2019 at 16:27, samaella dedi ki: son 1 haftadır şarjda bir hızlı gidiş var sanki. Bir şey mi update oldu? bende de şarjın büyük bölümünü android system götürüyor gibi duruyor. daha kısa gidiyor şarj. miui forumlarında da konuşulmuş ama hala fix yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 (düzenlendi) ben de fakir telefonu segmentinde red mi note 7 almayı düşünüyorum max 2k bütçeyle. specleri ve performans kıyasları güzel duruyor. zaten telefondan tek beklentim ram ve pil performansı o kadar, kamerası olmasa bile olur sdf xiaomi kullanıcıları, redmi note 7 kullanmış olan veya genel olarak xiaomi için memnun olmadığınız noktalar neler? uzun süredir samsung s3 kullanıyorum, telefon camiasından uzağım görüldüğü üzere sdf Mayıs 27, 2019 allahless tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar