Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xiaomi mi 8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Bende de 1.5 senedir mi6 var, daha memnun olduğum bir telefonum olmamıştı.

Abi ben de onaylıyorum, hem ben hem hanım 1 seneyi geçti mi6 ile. Telefon değil mutluluğu satın almışız resmen.

Sapıtmayı bırak, bir an bile mükemmelen çalışmaktan vazgeçmedi.
Mesaj tarihi:
Roccoyu bende kullaniyorum 1 aydir , mi 8 e gore en buyuk dezavantaji amoled ekran olmamasi. Acik alanda ekrani can sikabiliyor. Onun disinda 4000 mah batarya , jack girisi , yalandan da olsa sivi sogutmasi , kamera falan baya iyi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şimdi iki modelini çok karşılaştırdım.
mi 8 pro vs pocophone f1
zaten mi 8 pro'nun normal modelinden hiç farkı yok gerçi. ama pocophone mu yoksa 8 pro mu alınır orasını kestiremedim.
Mesaj tarihi:
redmi note 7 pro çıkmış 147 dolara:D

türkiyeye gelir mi bu sizce? yada yurtdışından alsak burda kırdırtılır mı?

iphone 4s kullanıyorum yıllardır değiştirmek zorundayım ve kesinlikle samsung ve iphone almıycam.

önerir misiniz?
Mesaj tarihi:
türkiyeye gelir redmi serisi geliyor hep.

onun ayarında mi8 lite var zaten. 1700 1900 lira civarında sanırım

redmi note 7 kamera olarak mi8lite dan daha iyi herhalde reklamını o kadar yaptıklarına göre. gelsin görelim bende merak ediyorum
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 26.01.2019 at 15:46, adamýnbiri söyledi:

redmi note 7 pro çıkmış 147 dolara:D

türkiyeye gelir mi bu sizce? yada yurtdışından alsak burda kırdırtılır mı?

iphone 4s kullanıyorum yıllardır değiştirmek zorundayım ve kesinlikle samsung ve iphone almıycam.

önerir misiniz?

oha ben de iphone 4s kullanıyorum ve samsung ve iphone al(a)mıycam. pocophone düşünüyodum

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 20.03.2019 at 16:27, samaella dedi ki:

son 1 haftadır şarjda bir hızlı gidiş var sanki. Bir şey mi update oldu?

bende de şarjın büyük bölümünü android system götürüyor gibi duruyor. daha kısa gidiyor şarj. miui forumlarında da konuşulmuş ama hala fix yok sanırım 

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ben de fakir telefonu segmentinde red mi note 7 almayı düşünüyorum max 2k bütçeyle. specleri ve performans kıyasları güzel duruyor. zaten telefondan tek beklentim ram ve pil performansı o kadar, kamerası olmasa bile olur sdf

xiaomi kullanıcıları, redmi note 7 kullanmış olan veya genel olarak xiaomi için memnun olmadığınız noktalar neler? uzun süredir samsung s3 kullanıyorum, telefon camiasından uzağım görüldüğü üzere sdf

allahless tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...