Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni evli erkek hucresi yapıyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
µh said:

bu amerikali bebelerin konsol oynarken ayaklarink uzatip geri dogru kaykilarak oturduklari baba koltuklari daha uygun aslinda, insan omurgasi oturmak icin evrilmediginden dolayi yatar pozisyonda agirligin yayilmasi daha uygun saglik acisindan. pc oyle nasil kullanilir bilmem ama.

lazy boy'u diyosan. ise yaramaz. uyur kalirsin anca.
Mesaj tarihi:
evli deilken tüm ev benimdi, hiç böyle dertlerim yoktu. şimdi başlığı tararken derin dondurucuyu odaya almayın uyarısını gördüm. 3 gün önce kaybettim o savaşı. ayrıca "çocuk büyüyene kadar" gibi bir süre benim odam olacak. sonra o da gg

ben marangoza yaptıracam masayı, ama önce tasarlamam lazım. cable management yapsın istiyorum, sade olsun ama herşey elimin altında olsun istiyorum. dana boyutundaki kasayı hem gizlesin, hem hava akışına engel olmasın istiyorum.

neyse takipteyim, beğendiğim şeyleri çalarım.
Mesaj tarihi:
Şuanki gündemim tavana lambaya gerek var mı yok mu. Bence yok.

Zira DIY masasında lamba var.

Philipsin gold un dediği iris inden de alacağım, tavana spot düşünüyordum sanırım ondan vazgeçeceğim.
Mesaj tarihi:
Lamba olarak en basitinden e27 duylu rgb led isiklar var kumandali. 25 liraya. Al gec fantazi oluyo aksam oyun oynarken. Beyaz ya da gun isigi renkli isik kafa sikiyo
Mesaj tarihi:
Dragonfire said:

şu ikea nın room planneri kullanan oldu mu ya? tam böyle sipeysin orada kullanmalıkmış.

Çok iyiymiş la, autocadde uğraşmazdım şunu bilsem :)

https://i.imgyukle.com/2018/08/02/rH6d0.png
Mesaj tarihi:
Lan bi ton masraf ya. Mancave e laf etöeyin hiç. 3 adet mutfak dolabı aldım ikeadan. Olabilecek en ucuzları. 1400 lira tuttu. Sokayım mancave e sdf. Tek masa sandalye ve poang koyucam gecıcem ben
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Şunun bitmişini koyayım akşam. Tabii ki asla bitmedi de, olduğu kadarını diyeyim.

En azından henüz odayı kaybetmedim. Hala menkeyvim var. Arada girip 1 saat HOTS oynayıp çıkıyorum ama olsun, var mı var. 

• Yeni Oluştur...