aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 İhtiyacı olan birine verilmesi gereken şeyler satmak yetmiyomuş gibi bir de dandik markaları markasıyla satmak nedir? "Zara gömlek" çok pahalı , çok değerli bi marka sanki. Gömlek de geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ama zara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Şaka olmalı bunlar amk. Gidin bi garibe verin sevinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bi de levis kotun üzerine ayran mı döktün? ne lekesi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Hadi forma dedin, klasiktir koleksiyonluktur falan dedin kakaladın insanları; hadi saat zenciden almaıdm, orcinal dedin kakaladın insanları. La para verecek insan ne yapsın kotunu, gömleğini, eşşortman altını... Kusura bakmada; kardeş mal mısın?! Malsan eğer, fiyatını koy bilelim. Konu dışı satıldı diye yazı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 aktiftablet said: İhtiyacı olan birine verilmesi gereken şeyler satmak yetmiyomuş gibi bir de dandik markaları markasıyla satmak nedir? "Zara gömlek" çok pahalı , çok değerli bi marka sanki. Gömlek de geç işte. Balta vuracaz diye saçmalamayın la. Bişi satarken ne marka olduğunu söylemek kadar doğal bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bedelli satışı herhalde bunlar. veya çok aşırı ihtiyacı var. ondan bir şey diyemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 eregorn said: Hadi forma dedin, klasiktir koleksiyonluktur falan dedin kakaladın insanları; hadi saat zenciden almaıdm, orcinal dedin kakaladın insanları. La para verecek insan ne yapsın kotunu, gömleğini, eşşortman altını... Kusura bakmada; kardeş mal mısın?! Malsan eğer, fiyatını koy bilelim. Konu dışı satıldı diye yazı bekliyorum. bu ne olm hakaret etmeden duramıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethagorf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Pazardan alınma gömlekle Zara gömleğin farkı yok mu? Sattığım ürünün markasını modelini belirtemez miyim bunu açmış olduğum ilanlarda,başlıklarda? İstediğimi satarım,istediğimi ihtiyaç sahibi birine veririm kimseyi ilgilendirmez,aynı şekilde kimsenin sattığı da birine hayır olsun diye verdiği de beni ilgilendirmez. Almayacak insanlar boşa kalabalık yapmasın başlık altında. @Esh ben kullanmıyorum,kendim için almadım. Arkadaşlarımın ve kendi kullanmadığım ürünleri satıyorum. @neutrino M beden yazdığı halde ısrarla kaç beden? diye soranlar için özellikle çektim. @aktiftablet Kotun üzerindeki lekeyi göremediyseniz : http://oi63.tinypic.com/ke6t1y.jpg @eregorn Ne kadar seviyesiz,terbiyesiz bir insansın. Kimsenin başına zorla silah dayayıp şunu al bunu al diye zorlamadım üstelemedim. Kakalamak vs. kullandığın kelimeler hiç hoş değil. Anca onun bunun sattığına laf atarsın, parazitin tekisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Pamukcuklari cikmis esofman altini 135 TL'ye satmaya calisirsan dalga gecilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Lan kotun uzerinde durdugu koltugu got sandim bi an, aman yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 adffsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 bi göt bi bacak değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 balonuyla gelmiş almayacaksanız kalabalık etmeyin diye posta koyuyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 o kadar canım sıkıldı ki. nasıl üzüldüm yazdığım yazılar sebebiyle. var ya aşırı umrumda oldu şu an. sayende bir başka kişiye bu şekilde yazı yazmayacam. sen harika bir balonsun... çok da tın, çok da fini fini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Dethagorf said: @aktiftablet Kotun üzerindeki lekeyi göremediyseniz : http://oi63.tinypic.com/ke6t1y.jpg görmemiştim walla, koca beyazlığı ayran sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 adama balonlu diye satasip mal demek ? ahah ilgilenmiyosaniz girmeyin bully olmaya calisirken sasirmayin kendinizi ayib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Sen mi söylüyorsun bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethagorf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Deathblade said: Pamukcuklari cikmis esofman altini 135 TL'ye satmaya calisirsan dalga gecilirsin. Güzel kardeşim eşofmanın modeli rengi bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 ginaly said: Lan kotun uzerinde durdugu koltugu got sandim bi an, aman yarabbi. Ben hazırım https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/3c825af9-3292-47ea-bbb2-b23ffd184908.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Dethagorf said: Deathblade said: Pamukcuklari cikmis esofman altini 135 TL'ye satmaya calisirsan dalga gecilirsin. Güzel kardeşim eşofmanın modeli rengi bu şekilde. sana gelişi ne kadar? pazarlık payı var mı? çok beğendiysek deneyebiliyor muyuz? koltuk ne kadar? resimlerde arada gözüken kol ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 güzel kardeşim diye hitap ettiğine göre baya sinirlendirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 goldbären said: Sen mi söylüyorsun bunu? QES LAN ŞİŞKO xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 https://i.ytimg.com/vi/gZ5JKaQLoiE/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethagorf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Jordan ayakkabılar satılmıştır. Boş yapacaklar başka konuya Yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar