Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 geçen gün yeğene doğum günü hediyesi bakarken "ne çıkacağı belli değil, collect'em all!" şeyi gördüm bi tane. "aman abi lootbox'a alışmasın ehe mehe" derken kinder sürprizin hayatımıza giren ilk lootbox olduğunu fark ettim. dünya kupası albümü çıkartmalarını fark etmiştim de çukulata lan, ayıptır :( söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Taso var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 looney tunes tasoları be... döneni falan da çıkmıştı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Az mi mincikladik tombileri icinde birden fazla taso var mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kinder gene pahalıydı ama japon yeni üzerinden dönen gacha piyasası kadar kazık değildi doçe mark üzerinden dönen kinder. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 evimizde buzdolobi yoktu, firin yoktu ama kinder alabiliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Çıkartma albümleri veya Magic tarzı oyunlar için alınan booster packler için de aynı şey söylenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 *daha kibar sürprizler için. tamam yapmayacağım bir daha söz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Çocuklara alıyorum arada da nerede eski Kinder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 reyou said: Az mi mincikladik tombileri icinde birden fazla taso var mi diye. bi kere bende 3 tane çıkmıştı aman yarabbim o hayat neydi mahallenin dünya kupasını kazanmış gibi herkes saygı ile eğiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Kinderin cikolatasi tirtti. Zaten oyuncagi icin aliyorduk, en son cikolatasini yemeyi birakmistim ben. Bizim valide yiyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 o kadar aldık çocukken ama aklımda kalacak, kayda değer çıkmış bi oyuncağını da hatırlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 geçen hatuna hediye diye aldım kdfhgsdlghsdglsd, bok gibi olmuş oyuncakalrı eskiden daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 reyou said: Az mi mincikladik tombileri icinde birden fazla taso var mi diye. tombilerden araba çıkıyordu, taso çılgınlığından baya önce aha buldum: http://img01.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/257928_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Llama said: reyou said: Az mi mincikladik tombileri icinde birden fazla taso var mi diye. bi kere bende 3 tane çıkmıştı aman yarabbim o hayat neydi mahallenin dünya kupasını kazanmış gibi herkes saygı ile eğiliyordu 5 tane cikmisti bi kere bakkal eve kadar kovaladiydi kajgdlkajhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 çikolatası gayet lezzetli ben seviyorum. kinder joy da çok lezzetli ama çok küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kaşıkla kinder mi yenir abicim. boh gibi olmuş. Oyuncakları da yapılı geliyor. Eskiden parça parça birleştirirdik, şimdi "kurbağayı al, çıbığa koy, zıplat" meh... Eskiden yapılı geldiği için sevindiğim tek şey, metalimsi figürlerdi. Koleksiyon gibiydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kinder alamayıp tombi alan fakirler gelmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Lopeth said: kinder alamayıp tombi alan fakirler gelmiş yine tombi'yi bilmiyorum bile.. 91liyim yasim mi yetmiyor, yoksa fakirligim mi sanki fistik tadini hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Yaşın yetmemiş, çitostan önce o nişi dolduran tombiydi işte. Kinderin metal heykelcikleri de ne imbaydı ama, süper detay falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kinderle tombinin ne alakasi var, ben onu anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Jaegerjaquez said: geçen hatuna hediye diye aldım kdfhgsdlghsdglsd, bok gibi olmuş oyuncakalrı eskiden daha güzeldi hatuna bu yaştan sonra hediye diye kinder sürpriz mi alınır ya. Kendi toplarını sunaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 for the luls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Oha manyaan biri tüm kinder metal heykellerini toplamış. Gerçi kessin biri toplamıştır diye internette aramıştım zaten, niye şaşırdıysam http://sitekreator.bg/ivan_ivanov/kinder-surpise.html http://0701.nccdn.net/4_2/000/000/15c/4c9/samurai-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar