pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Şubat ayında alındı GG üzerinden. Dijital accountu da mail vs ile teslim edeceğim. E-shoptan da birçok oyun alındı liste aşağıda. Kutusu, docku herşeyi ile eksiksiz teslim edeceğim. Yanında da kartuşlu olarak aldığım Super Mario Odyssey ve Zelda BotW oyununu VE e shop accountunı da maili şifresi herşeyi ile vereceğim... 128gb mikro sd kart takılı alette. Tek oyun satışı yoktur. Sonuç olarak bu ilanı alan kişi aylarca sıkılmadan ve para harcamadan iyi bir arşive sahip olabilecek. Satma sebebim Ağustos ayında çıkacak olan WoW ek pakedi ile az olan zamanımı wow + ps4 harcıyor. hevesti geçti kısacası dfg. BU İLAN İLE: - Nintendo Switch Konsol - Lisanslı Switch el çantası - 128gb micro sd kartı dahil hazır - Mario Odyssey ve Zelda BotW kartuşlu oyun - Mario Kart 8 Deluxe Dijital - Neo Geo Street Hoop Dijital - Football Manager Touch 2018 Dijital - Stardew Valley Dijital - Donkey Kong Country™: Tropical Freeze Dijital Edition - Mario Tennis™ Aces Digital Edition - Hollow Knight Digital Edition FİYAT: 2,075 TL / trol serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 hollow knight steam'de 15 liraya iniyor. (piyasayı bilmiyorum, benden bu kadar balta çıktı. hayırlı satışlar.) bu arada süper oyun hollow reis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 1000 lira trink veririm 1050 lira dolmuşa binmek için ayırdığım 1 liralık ve 25-50 kuruşlardan oluşan kumbaram var, onu da paketleyip gönderirim istersen kumbaranın kendisi 20 lira, domuz şeklinde ve kıvırcık kuyruğu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Oyunlar çok güzel seçilmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Fiyat cok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 28 gün kullanıp geri versek kaç gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 fiyat çok güzel, geçen ay hayvan gibi araştırdım almak için bu fiyata bulmuş olsam kesin alırdım ki sonra vazgeçtim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 off hiç vaktim de yok ama alasım geldi ya; napsak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Oyunları alana cihaz bedava gibi bir kampanya olmuş. Swktch'in en iyi oyunları var. 350 dolardan daha fazla oyunların piyasa fiyatı. 128gb kart, çanta vs. var bir de. Kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 hakkaten az baktımda oyunların tanesi 300 kaat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 qesqe param olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 bi tane balta yok halaluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Satıcı galatasaray taraftarı olduğu için almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 2000 lira donkey kong mario tennis oynamak için mi veriyonuz lan agmasdagasdzxcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 fiyat baya iyi. 417$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Satıcı nerden İzmir ise niyeti bozabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 fiyat çok iyi cidden, 3ds oynamasam alırdım herhalde. sadece konsolu 1600'den aşağı bulamadım sıfır olarak mesela. ben switch'i de kırılınca alırım gibi duruyor ama sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 dağılın konu kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Aldın mı li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 accountu alıp switchi tekrar satmayı düşünüyorum asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar