barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Beyler yeni oled b7 aldim lg den. Kendi icinde netflix, puhu tv dilan vardi. Izleyeyim dedim ama neredeyse 480p alabildigim en iyi goruntu. Internet baglantisi anormal yavas. Netflix uygulamasinda test var. 0.4mbps filan cikiyor benim 50mbps hiz. Benzeri sorunu yasayan var mi? Internette de yabanci sitelerde sorun cok gordum ama cozum yok. Bir ihtimal size sormak istedim. Apple tv ile netflix sorun cikartmiyor bu arada. Tv wifi baglantisi sikintili. Moralim bozuldu resmen ya. Apple tv yi birakacaktim. TV yi alacaktim sadece. Dizi film planlari yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ethernet girişi var mi ? kablo ile dene varsa. ps4 benzer sorunu yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Kablo girisi var da yeni tasinacagim evde kablo cekemem metrelerce. Bir de bu pek cozum degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 bende de lg oled var 2 sene onceki seri ama kablo ile bagli. baya 1080p stream ediyor netflix'ten. cihaz ve app. update'leri yap, lg'nin sitesine fln kaydol. kablo ile baglayamiyorsan 100-140tl'ye "prizden internet paylas" ethernet ile bagla olsun bitsin. https://www.hepsiburada.com/powerline-urunleri-c-3016744 https://www.akakce.com/powerline-adaptor.html dert etme boyle seyleri cozulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Abi bu cozumleein hepsi work around. Wi fi patlak ama kablo cek izle debiyor. Hayvan givi para vermisim. Eger wi fi kalici patlak ise iade edicem. Ondan soruyorum. Yok router ayar mayar bisi var ise. Ya sa bu tv yi kullananlar bende normal diyorlarsa illa duzeltir swrvis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Bu arada butun updateler yapilmis. Hatta onlari yaparken de aci cekti alet. 40mb inmedi kirk saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 aldigin tv de baya iyi bence, antensiz dahili wifi cok iyi cekmez. apple tv de wifi'la bagli herhalde, onunla kiyasliyorsun televizyonu. bence iade en zor secenek. misal uydunet modemlerinin wifi'lari baya kotu, ben ayri router aldim. edit: modemin wifi kanalini falan da degistirmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kurulumu eve gelen adamlar yapmadı mı abi denemedin mi o sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 nası 2 tane post attım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Goering said: aldigin tv de baya iyi bence, antensiz dahili wifi cok iyi cekmez. apple tv de wifi'la bagli herhalde, onunla kiyasliyorsun televizyonu. bence iade en zor secenek. misal uydunet modemlerinin wifi'lari baya kotu, ben ayri router aldim. edit: modemin wifi kanalini falan da degistirmeyi dene Abi router var asus. Hayvan gibi kaliteli. Kanal ayarlarini de degistirmeyi denedim. Cozmedi. Eger wi-fi degistirip, tekrar 2.4ghz e gelirsem hizlaniyor. Bir sure sonra yine dusuyor 0.5 lere. Ya da tv yi kapatip acayip yine 0.5lere iniyor. @mokoko. Kurulimi adamlar yapti da acip netflix dizi izlemedim abi. Anca baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 iade et. smart olmayan tv al. yanına bi android tv al, mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 lgnin smart tv arayüzü bildiğin çöp eğer imkanın varsa andorid ara yüzlü bir televizyon tercih et hem böylece vlc plex gibi natural android aplikasyonlarıda kullanabilirsin ben sadece android için televizyon değiştirmeyi düşünüyorum param olursa ek olarak aynı sıkıntılar bende de vardı kopmalar yavaşlamalar wireless televizyonlarda çok çok kötü bir opsiyon altında modem varken bile sıkıntı yaşattı bana ben kablolu bağladım 1080p netflix problemsiz izleniyor bir opsiyonda ps3 yada ps4 felan varsa tvye baglayıp onun üstünden seyretmek ben bir süre ps3den netflix aplikasyonu üzerinden izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben normal lg smart tv kullanıyorum onda wifi sorunu yok. bence donanımsal sıkıntıdır servisi ara garantinden wifi kartını değişsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 2 sene OLED'e baktiktan sonra baska tv'de bir sey izleyemiyorum su an. ben iade etmezdim, servis cagirmak mantikli veya powerline alip ethernet ile baglardim, gigabit'e fln gerek yok: https://www.akakce.com/powerline-adaptor/en-ucuz-airties-air-0500-fiyati,3110511.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 adamın cihazın wifi bozuk veya dandik, herkes kablo bağla diye önermiş. ben olsam iade ederdim ayarla vs çözülmüyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Videolari, resimleri filan cektim. Hen normal olan apple tv hem de lg app uzerinden. Lg yetkililerine attim. Bakalim ne cevap verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Kablo çekersen düzelir. Cekemiyorsan ethernet prizlerinden al tv nin dibine sok işte. Para var belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Adam çuvalla para vermis neden ayıplı mal kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 kendi wifi adaptörleri sorunlu olabiliyor ben access point ile çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 lg'nin genel problemi heralde, baska modeller icin de sikayet edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 samaella said: kendi wifi adaptörleri sorunlu olabiliyor ben access point ile çözmüştüm. Anlayamadim? Tv nin adaptor sorunluysa nasil ap ile cozun? Ben de modem ustune router kombosu kullaniyorum su an. Ayar filan ise belki yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 BonePART said: lgnin smart tv arayüzü bildiğin çöp eğer imkanın varsa andorid ara yüzlü bir televizyon tercih et hem böylece vlc plex gibi natural android aplikasyonlarıda kullanabilirsin ben sadece android için televizyon değiştirmeyi düşünüyorum param olursa Gerek yok, android tv alabilirsin, xiaomi nin ki satılıyo mesela TRde çok da başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 barbu said: samaella said: kendi wifi adaptörleri sorunlu olabiliyor ben access point ile çözmüştüm. Anlayamadim? Tv nin adaptor sorunluysa nasil ap ile cozun? Ben de modem ustune router kombosu kullaniyorum su an. Ayar filan ise belki yapabilirim. a.pointi ethernetle tv ye bağladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Haydaa. Wi fi sorunu var ve kalsin diyip kolaya kactin. Yapmayin abi. Sorun varsa cozsun adamlar. Soyle teknoloji firmasiyiz boyle harikayiz demesini biliyorlaesa cozum de uretsinler. Sonra tek sivri ben kaliyorum piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 ya o şeyden de oldu sanırım Modem 2.4/5 ghz ama tek kanal yolluyo wifi. Tv 2.4 görüyo telefon ve laptopta 5 istiyorduk. Kablonet modemin kendi wifi olayı zaten sıkıntılıydı tv netten kopuyordu vs biz de böyle bir çözüm bulduk. modeme a.point tvye repeater solved :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar