ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Polis en son açıklama yaptı vızın kurşunumuzla olmemis diye. İntihar etti demek istiyorlar ama diyemiyorlar da muhtemelen daha adli tıp kesin rapor vermediğinden.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 kendi silahından ateşlenen mermi ile intihar ettiği açıklandı olaydan sonra
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Darkın soylediği dogru aslında :D sadece kendini ifade edemiyor. Vucuduna göre atletik her uzunda sakatlanma riski çok fazla dizlerine ve vucuduna basan yük her türlü fazla. Sadece uzunlarda bu mesele yok Bakın TMAc adam uçar kaçar efsane dripler, smaçlar, garip hareketler vs sakatlık adamın peşini bırakmadı. Ama uzun olunca daha da vahim +160 KG lık adam uçup kaçınca 1-2 yıl sonra dizler, bilek patlıyor maalesef. Çok iyi bakması lazım uzunların kendisine.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 genel olarak uzunlarda var o mesele. tmac kisa bi adam degil, atlet olmana da gerek yok, boyun gereksiz uzunsa dizler gg.
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 furksn 40 atti gecen mac 8-14ucluk, dun de 0-13fg, 0-9 3pt atmis, 1 sayi. cedi de akiyomus son2 mactir da izlemedim. hiyar lue bebeyi hic oynatmadi bu sene seve seve oynatacak
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 doncic almak icin trae young u vermek? stephi andiriyor gercekten. dallas malligina yanmaz umarim. charles barkley de euroleague e doncic domine edip mvp oluyosa sikko bir ligdr kaale almam demis ben o ligi
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 barkley goy goy yapıyo zaten doğru düzgün analiz vs yaptığı da yok, shaqla kapışsın geyik yapsın diye koyuyorlar programa falan. eğlencelik bi adam. genelde çok da şaapmamak lazım.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 ya barkley doncic'in bir tane maçından bir tane klip bile izlememiştir siz ne bakıyosunuz o goygoycuya. hatta herhangi bir draft prospect ile ilgili en ufak bir fikri bile olduğunu sanmıyorum. ordan burdan duyduğunun goygoyunu yapıyor sırf.
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 :D ne güzel sonunda CBarkley in mallığı konusunda herkez hemfikir :P. Ciddi saçmalıyor son zamanlar. Summerlig beklediğim gibi geçmiyor :D... Ama Furkan maşallah normal seasona yansıtırsa bu oyununu seneye yemede de yanında yat NBA in. Trae, Deandre, ve Bambayı daha çok görmek istiyordum. Deandre bamba nın ağzını kırdı :D eşleşmede. Bambanın kas yapması lazım daha her maç 5 blokla geçmez hayat.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 summer league de ne yapıyorlarsa 10'a falan bol, normal sezon istatistikleri o ya sdafsd
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 bu seth curry i niye kimse istemedi bu arada herif 2.5 a gitmis. 42.5 la 3pt atiyor daha ne. sonucta genetigi var diyip alirdim ben . dusunsene gsw ye koyuyorsun, 4 tane splash brother + durant ddsgsg
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 geçen sene hiç oynamadı seth curry o yüzden
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 FUrkan çok istikrarsız. Bir maç 40 atıp 2 maç sıfır cekti. Her maç 15-20 atsa daha iyi olacak.
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 IT 2m e nuggetsa gitmis. boy kisa, kaseyi de kirdirinca mvp adayligindan nerelere geldi. ya da bu brad stevens harbiden max a cekiyor insani.boston, lakers ve celticsi cok merak ediyorum bu sezon(actim agzimi yine sakatliklar baslar ilk hafta)
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 it gaza gelmiş. Çabuk unuttunuz iyi günlerimi hepinize gösterecem moduna girmiş. Becerirse denver büyük is yapmış olur.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Isaiah thomas iyiyken de iyiydi ama adam Bir takımı alıp başka bir takıma dönüştürebilecek potansiyel var adamda. demişken uzun ama izlemediyseniz şunu izlemenizi tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=PAWRYCdT5f8
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 1 senelik kontrat zaten, köpek gibi oynar yine bu sezon seneye alır güzel bir şeyler.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/07/18/QGXPA.png kawhi -> toronto derozan -> sas ben lakersımız açısından bakarsam 2019'da kawhi lakersımıza hayırlı olsun diyebiliriz heralde. kawhi'ın toronto da kalması imkansız gibi bişi. okadar büyük market büyük market diye ağlayan adamın kanada'yı kabul edip commitlemesi imkansız bence. sas için gayet iyi hamle gibi. istediğini alamadı hiçbi takımdan. 1 senesi kalmış superstar için derozan gibi superstar civarında gezinmeye çalışan bi adamı alabilmek iyi hamle. toronto'da şansını deniyor ama sanmıyorum ki başarılı olabilsinler. önümüzdeki sene doğu finalinde boston'a yenilip sonraki sene kawhi'ın lakersımıza gelmesi ile birlikte onlarda yeniden yapılanma sürecine girerler gibi. bu arada derozan'ın instagram storyleri olayın ciddiyetini gösteriyor. https://pbs.twimg.com/media/DiX36CDWAAAXV7p.jpg edit: ben bunları yazarken ztn kawhi'nin toronto için oynamak istemediği haberleri gelmeye başladı bile https://i.imgyukle.com/2018/07/18/QGg1I.png
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Kawhi da efendi yıldız imajını feci yıktı ya bu sezon kaprisleriyle. DeRozan vs Kawhi teke tek takasının iki takıma da hiçbir yararı olmaz. +'ları ve verilecek pick'leri görmek lazım. DeRozan'ın Lowry'siz bir yapıda oldschool orta mesafe stiliyle tutunması imkansız, bu sene o ezberleri yıktı gerçi 3ptm olarak da fena değildi ama yine de tek sezonluk performans büyük bir gösterge olmaz. Kawhi'ın da hiçbir garantisi yok şu an. Lakers da Lebron'un yanına adam koyamayacak anlaşıldı. Capela falan gelse bari, bir o kaldı sanırım FA piyasasında
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 kawhi de ne ağlak çıktı arkadaş
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 bu sene artık lakers takas vs yapmaz. önümüzdeki sene klay, kawhi birini getiricek. bu sene için çocuklar + lebron + deliler olarak takılıcaz. batıyı top4'te bitirdiğimiz sürece sıkıntı yok ki lebronun ölüsü bitirir ztn top4'te sezonu.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 bu arada og anunoby de takasa dahil olacak söylentileri vardı başlarda. şimdi adam twitter ve ig profil fotolarını uni fotoları ile değiştirmiş toronto formalarını salmış. çok saçma olur lan toronto'nun og'yi yollaması. daha 20 yaşında hayvan gibi wingspanli 3andD oyuncusu bırakılır mı? sas için takas her geçen dakika daha da iyi oluyor https://twitter.com/World_Wide_Wob/status/1019506557648695296 şunu şuraya bırakayım bu arada sadfsadfsaf
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 DeRozan+OG çok ağır abi. Kawhi dediğimiz adam değer olarak Lebron ve AD'nin arkasından gelir derdim geçen sezon başına kadar ama şu an soygun olur net.
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 https://twitter.com/wojespn/status/1019555631810801666
Öne çıkan mesajlar