eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Nigger_of_the_sand said: Holdfast ve Tannenberg alinir mi? Holdfast Warband Napoleonic'in ilerisinde bir oyun mu? Verdun'i biraz kaotik bulup pek sevmemistim, Tannenberg o oyunun ustune birseyler koyuyor mu? Bence Holdfast çok iyi bir oyun fakat Napelonic'den gelmesi oyunun önünde engel. Başarılı olacağını düşünmüyorum. Yapımcılar klanların lafına fazla bakıyor, oyunu pub'dan ziyade competitive'e göre tasarlıyorlar. Bana göre bir multi oyunun başarılı olması için sürekli yeni oyuncu gelişi olması lazım. Bu oyunda sıkıntı tam olarak bu, zaten sunucunun kalabalık olması lazım, bir de sen yeni gelenleri düşünmezsen hem öğrenme zorluğu hem sunucunun sürekli dolu olmaması yeni gelenler için zorluk yaratıyor. 30-40 saat oynadım, battle royal türevlerini kenara koyarsan piyasadaki en zevkli shooter. Adam öldürmenin zevkini hatırladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 queue bakarken soyle bisiye denk geldim,baya guzel duruyor hazir indirim bitmemisken isteyen olursa, old school yaris: coop falanda var. https://store.steampowered.com/app/389140/Horizon_Chase_Turbo/ https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/389140/ss_16181d2ac2bbe7701009628254d3b85659b46fbe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Oha! Eski lotus'çulardan kim kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 bu oyun androidde bedava ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 oyunun adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Abi adam link koymuş ya ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 iş yerinde yasaklı açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 anladığım kadarıyla llama linklere tıklamaya gerek duymuyor :D biraz önce de dünya kupası konusunda sormuştu böyle bi soru sdfsdfs edik: aa açıklama gelmiş lan, üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Oooo o zaman Horizon Chase Turbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 oradaki sorum ingilizce bilmememden kaynaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 25tl çokmuş ya bu oyuna, 10 15 civarı verilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Llama said: iş yerinde yasaklı açamıyorum linkin üstüne gelirsen içinde yazıyor zati horizon chase turbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Abi tamam vurmayın öldürdünüz adamı, iş yerindeymiş olur o kadar. Ben kötü hissettim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Norak said: queue bakarken soyle bisiye denk geldim,baya guzel duruyor hazir indirim bitmemisken isteyen olursa, old school yaris: coop falanda var. https://store.steampowered.com/app/389140/Horizon_Chase_Turbo/ https://steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/389140/ss_16181d2ac2bbe7701009628254d3b85659b46fbe.jpg bunu ben de aldım. çok güzel abi ekranı 3 e bölüp oynuyoruz klavyeden 2 kişi 1 kişi gpad ile falan baya zevkli. tavsiye ederim. alın oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 sabonis said: linkin üstüne gelirsen içinde yazıyor zati horizon chase turbo bunu bilmiyordum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 -Deno- said: Abi tamam vurmayın öldürdünüz adamı, iş yerindeymiş olur o kadar. Ben kötü hissettim sdf. ben vurmak için değil bilmiyorsa öğrensin diye yazdım öğrenmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 o değil de şöyle oyunları görünce aklıma Blur geliyor. arcade racing oyunları arasında beni daha fazla eğlendiren olmamıştır herhalde. 2.si falan gelecekti negzel, activision vurdu baltayı yapan şirket kapandı. o da pc'de falan ekranı 4'e böldürüyodu yanlış hatırlamıyosam. steam'de yok tabi ama malum ortamlardan indirilip oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 keske online ve turbo zone olsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Üzerinize kürekle boktan oyun atsalar doymayacaksınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 lethis'i alıcam heralde ceasar gibi çok canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Raylen said: lethis'i alıcam heralde ceasar gibi çok canım çekti Ben ilk çıktığı zaman almıştım aynı umutla, 2. bölümü bitirmeden bıraktım :(. Şu kötü diyeceğim bir yeri yok, herhalde benden geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Sale özeti; https://i.imgyukle.com/2018/07/05/QCKeA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 İndirime giren bütün oyunlar kötü değildi, isabetsiz bi özet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 just cause 3 xl bence kaçırılmaması gereken indirim. oyun tam eğlenmelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 quixef said: Üzerinize kürekle boktan oyun atsalar doymayacaksınız ha Aynen aynen. Var mı daha böyle shitpixel junk game fırlatayım 10 lira 20 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar