-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Abi son zamanların en kötü Steam Summer Sale başlangıcı olabilir ya. Çok kötü indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 basi sonu ayni degil mi? nesi kotu indirimlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Aynı da indirim oranları boktan. Ve yani her yer JRPG falan ana sayfada, adı sanı duyulmamış bi dolu oyunda yüksek indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 anasayfa her gun degisiyor, esit dagilim yapiyolar ya da parayla satiyolar vitrini emin degilim. oranlar da oyundan oyuna degisiyo. mesela mgs v iyi indirim gormus bu sefer. ama stardew valley daha az nedense. historical lowest price goremiyoruz yani her oyunda malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ben butun salelari wishlistten hallediyorum, ana sayfayi nerdeyse hic kullanmiyorum zaten anime virtual novel indie vb oyunlarin hepsi not interested listesinde benim o yuzden tum ekran onlarla kapli degil neyseki adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ben de oyle yapiyorum ama yine de 10 tl alti, 20 tl alti listelerine bakiyorum. cogunu almisim zaten, almadigim ve oynayabilecegim oyunlar cikiyor oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 UK’den TR store’a cevirdim Steam’i, 3’te 1’ine aliyirum artik oyunlari UK’e gore. Fantastik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Gelmiş geçmiş en kötü sale bu ya. Library'miz dolu alacak bir şey bulamıyoruzla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Ben artık zamanım dolu diye almıyorum, yoksa wishlistin yarısı %80-90 filan. Bir de genel indirimler spesifik oyun veya şirket indirimleri kadar yüksek olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Resmen oyunsuzluktan ölcem hiç içimden gelmiyor artık zamanım da yok yaşlandım sanki, hiçbir oyun heycanlandırmıyor. Belki resident evil 2 remastered gelince biraz heycanlanabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 frostpunk göre göre %15 görmüş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Benim listenin çoğu 40-50% filan. 70% i geçen çok az var. Eskiden bayağı 75% görürdüm, ya hepsini aldım bitti ya da indirimleri bayağı bi kıstılar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 abi türkiye store'u EFSANE ucuz bide hala indirim beğenmiyosunuz ya çok ilginç gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 dolar/euro kazanana göre ucuz tabi. tl kazanan ne yapsın?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Tim said: UK’den TR store’a cevirdim Steam’i, 3’te 1’ine aliyirum artik oyunlari UK’e gore. Fantastik... bunun için sadece TR kartı yetiyor mu? VPN falan filan uğraşmak mı gerekiyor yoksa.. ban yemeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 totemic said: dolar/euro kazanana göre ucuz tabi. tl kazanan ne yapsın?.. dolar alsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 tr store'dak oyunların bir kısmı tr region only yalnız, alırken dikkat edin ona. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ana sayfaya bakamıyorum bile. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 2 gün önce şunu gördüm , dedim bugsız falansa güzel gider bütüm bölümler https://i.imgur.com/VmAbfiy.jpg şimdi baktım T1-T2 3.64 tl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Half-Life The Fidelio Incident J.U.L.I.A.: Among the Stars FTL: Faster Than Light bu kadar simdilik. en ucuz ne varsa onlari aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Shoppe Keep Euro Truck aldım. Far Cry 5 alayım mı almayayım mı çok arada kaldım 150 tl ne dersiniz ? Ana sayfa çok kötü olmuş bir bok bulamıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 whislist e attıklarınızı discount a göre dizin ne uğraşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Dragonfire said: whislist e attıklarınızı discount a göre dizin ne uğraşıyorsunuz? ben de şaşırarak izliyorum yazılanları ya :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 köylüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 aynen. ek olarak specials sayfasına gelip rating'e göre sıralıyorum wishlist'e doymazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar