Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 bu bahsettiğim hattın etrafında bildiğiniz güzel yerler nereler var? yeşili, ağacı bol, yazın nemi sıcağı fazla olmayan, rahat insanları olan, tatil yapacak bir yerler arıyorum. Alaçatı felan kafasında sakinleştirici bir yerler de olur. geçen sene Çanakkale'den Adatepe'ye (Adatepe Ida Blue Hotel) gitmiştik, güzeldi. bu sene Ankara'ya biraz daha yakın bir yere gitmek istiyorum. Sinop, Bursa felan gibi, gerçi Bursa'nın yobazı da fena oluyormuş, öyle olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Kütahya'da bir bok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2018 bolu abant var orman serin bi de edremitin kendisi var kaz dağları baska da bişey yok o nasıl bi hat onu da anlamadım ya neyse gezdim tozdum diye bölüm var bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Alaçatı gibi sakinleştirici mi. Turistik hiç bir yer tatil sezonunda sakinleştirici olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Kütahya'nin özel bi sebebi yoksa bursa üstünden git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 uzak durulmasi gereken lokasyonlar oralar yazin değil hiç gitmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Abi alacatinin neresi sakinlestirici sdfsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Bursadan Edremite geçeceksen Karacabey de Tavacı Refik var ona mutlaka uğra ve aç git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Sinop'tan çıkacağını düşünerek Bolu üzerinden neden Edremit'i pas geçip önce Kütahya'ya gitmeyi planlıyorsun acaba ağsdomfdas olm nasıl bir tatil programı lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 balıkesir edremit oldugu için olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Bir mazosist nasil tatil yapmali? Sorusunun cevabi gibi baslik olmus. Gerci Yozgat - Corum - Kutahya -Afyon - Konya daha sik olabilirmis ama nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 kütahya ne ya sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=_85z-a3dQcQ http://kutahyamuzesi.gov.tr/wp-content/uploads/2015/01/991.jpg Amazonlar lahdi bile varmış orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Fistan said: gezdim tozdum diye bölüm var bone topiği açtıktan çok sonra aklıma geldi. taşınabilir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 khalad said: Sinop'tan çıkacağını düşünerek Bolu üzerinden neden Edremit'i pas geçip önce Kütahya'ya gitmeyi planlıyorsun acaba ağsdomfdas olm nasıl bir tatil programı lan bu. tatil programı değil yahu. sadece birisine gideceğim ama bu söylediğim bölgede olsun diye istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Kütahya ya uğrayabilirsin. yeni altgeçit yaptılar vazonun oraya bi ziyaret et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Bone said: tatil programı değil yahu. sadece birisine gideceğim ama bu söylediğim bölgede olsun diye istedim. salla ucakla urfa ya antep e git..icin acilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Catze said: Bursadan Edremite geçeceksen Karacabey de Tavacı Refik var ona mutlaka uğra ve aç git. Ayva tatlısı da ye burda. Ben sevmem ayva tatlısı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 dana22 said: salla ucakla urfa ya antep e git..icin acilsin.. özellikle Sinop - Bolu - Kütahya - Edremit hattı diyorum, Urfa Antep git diyorsun. http://blogs.coventry.ac.uk/uncovered/wp-content/uploads/sites/7/2017/05/love-memes-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 sinop ta bir halt yok..edremit dolu olur yazlik tuzluk..kutahya malumunuz ..bir bolu o da mengenspor munasebeti ile tercih sebebi olur..daha once de soylenmisti sanirim belirledigin guzergah turkiyenin yarisi kadar zaten..edremit merkez nokta kabul eder de sinoptan yaricapi uzatirsak tokat osmaniye kapsama alanina giriyor adriyatik kiyilari da emrinde..sinop merkez yaricapi kaydirirsak suriye erzurum yaltaya kadar yolun var.. bosver sen antep e filan git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 mengen'de yemek yicek biyer yok doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 şehirlerle ilgili bir şey diyemeyeceğim de, manzara olur karadeniz kıyısından giderim falan diyerek hayatının hatasını yapma. 300 km 3,8,W,U,S tüm alfabeyi çizerek gidersin. ne mide kalır ne bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 edremit/kazdaglari civari yazin keyifli olur, gorulecek/yapilacak bol. bolu abant da iste dogayla hasir nesirsen. kutahya'da da vazo var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 kütahya sapanca bolu üçgeninde termal oteller de olabilir bak, şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar