Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 hala barselona ile kontrati var bu adamin fsdhdsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 gelişmeler gelişmeler said: Özlem Ada Şahin: “Arda’nın doğum yapmak üzere olan eşi Aslıhan Doğan, benim konuştuğum görüştüğüm bir arkadaşım. Olay olduğu sırada evde oturuyormuş. Sabah saat 6’da Aslıhan’ı arayıp her şeyi tek tek anlattım.” said: Özlem Ada Şahin: “Olay sonrası Arda eline bir silah alıp sabah hastaneye Berkay’ın yanına geldi. ‘Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim.’ dedi.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 evli karılara mı asılıyor birde kocasını mı dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 adamlık budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 futbolcularla ilgili bütün skandallarda niye Berkay var abi ben onu anlamıyorum huehue bir de türk futbolunun böyle skandal bir figüre ihtiyacı vardı, gascoigne gibi george best gibi, sergen falan o açığı yeterince dolduramamıştı arda daha da iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 İddialar doğru mu bilmem de doğruysa etik anlayışı daha da acaip. "Evli olmasan kaçırmazdım" deyip üstüne "senin karın olduğunu bilmiyodum" demiş. Başkasının karısı olsa problem yok yani sorun o kişinin karısı olması. Edit: yalnış okumuşum, olmasam demiş olmasan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 ekside ADAM için girilen ilk entrylere bir de son entrylere baktım. Anakin skywalker yaninda cok basit kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 adam hala barcanın kontratlı topçusu ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Stringray said: gelişmeler gelişmeler said: Özlem Ada Şahin: “Arda’nın doğum yapmak üzere olan eşi Aslıhan Doğan, benim konuştuğum görüştüğüm bir arkadaşım. Olay olduğu sırada evde oturuyormuş. Sabah saat 6’da Aslıhan’ı arayıp her şeyi tek tek anlattım.” said: Özlem Ada Şahin: “Olay sonrası Arda eline bir silah alıp sabah hastaneye Berkay’ın yanına geldi. ‘Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim.’ dedi.” 1- Doğru düzgün özür dilemeyi bile becerememiş. Özür, af dileme, aman dileme aşağıdan yapılır. Bu kendi üzerinden kocaman gene - bi sön bi küçül be abim. BEN DERHAL AFFEDİLE falan olmaz iş 2- Şu eşi hamileyken dönemi gelmiş hayvan gibi saha sola saldıran ilkel insan türü çok yaygın değil mi? Kaç tane duyduk bundan? Eşi hamileyken evde doğum beklerken admalar delirmiş gibi sex peşine düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 zaten ben senin karın olduğunu bilmiyordum nasıl bir bahane ya, lan evde kendi karın var onu da mı bilmiyordun üstelik hamileymiş kadın sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Hamileyse vermez abi, bi de gotu basi dagilmistir. Adamjn cani cekmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 said: Arda Turan'ın eşinden ilk açıklama: Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Esh said: Hamileyse vermez abi, bi de gotu basi dagilmistir. Adamjn cani cekmiyodur basinizdan hamilelik gecmedigi cok belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 YOK ARTIK!!!! O KADAR DA DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 adam birinin burnunu kırmış polis molis devreye girmiyor ülkeye bak tck 5237 madde 89’a göre kavgada birinin burnunu kırmak 1 yıla kadar hapis cezası var bakalım yargılanacak mı? berkay şikayetçi olmuş görücez. gerçi şikayet de aranmıyormuş bu durumlarda Madde 89 - (1) Taksirle başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. (2) Taksirle yaralama fiili, mağdurun; a) Duyularından veya organlarından birinin işlevinin sürekli zayıflamasına, b) Vücudunda kemik kırılmasına, c) Konuşmasında sürekli zorluğa, d) Yüzünde sabit ize, e) Yaşamını tehlikeye sokan bir duruma, f) Gebe bir kadının çocuğunun vaktinden önce doğmasına, Neden olmuşsa, birinci fıkraya göre belirlenen ceza, yarısı oranında artırılır. (3) Taksirle yaralama fiili, mağdurun; a) İyileşmesi olanağı bulunmayan bir hastalığa veya bitkisel hayata girmesine, b) Duyularından veya organlarından birinin işlevinin yitirilmesine, c) Konuşma ya da çocuk yapma yeteneklerinin kaybolmasına, d) Yüzünün sürekli değişikliğine, e) Gebe bir kadının çocuğunun düşmesine, Neden olmuşsa, birinci fıkraya göre belirlenen ceza, bir kat artırılır. (4) Fiilin birden fazla kişinin yaralanmasına neden olması hâlinde, altı aydan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (5) (Değişik fıkra: 06/12/2006 - 5560 S.K.5.md) Taksirle yaralama suçunun soruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlıdır. Ancak, birinci fıkra kapsamına giren yaralama hariç, suçun bilinçli taksirle işlenmesi halinde şikâyet aranmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 ekside okumustum hosuma gitmisti ..yeni tr yi ozetliyor.. basina takke giyip 3 5 cemaatle selfie ..becerebilirsen de bir de tayyiple foto..instant invul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Fistan said: adam birinin burnunu kırmış polis molis devreye girmiyor ülkeye bak tck 5237 madde 89’a göre kavgada birinin burnunu kırmak 1 yıla kadar hapis cezası var bakalım yargılanacak mı? berkay şikayetçi olmuş görücez. gerçi şikayet de aranmıyormuş bu durumlarda Madde 89 - (1) Taksirle başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. (2) Taksirle yaralama fiili, mağdurun; a) Duyularından veya organlarından birinin işlevinin sürekli zayıflamasına, b) Vücudunda kemik kırılmasına, c) Konuşmasında sürekli zorluğa, d) Yüzünde sabit ize, e) Yaşamını tehlikeye sokan bir duruma, f) Gebe bir kadının çocuğunun vaktinden önce doğmasına, Neden olmuşsa, birinci fıkraya göre belirlenen ceza, yarısı oranında artırılır. (3) Taksirle yaralama fiili, mağdurun; a) İyileşmesi olanağı bulunmayan bir hastalığa veya bitkisel hayata girmesine, b) Duyularından veya organlarından birinin işlevinin yitirilmesine, c) Konuşma ya da çocuk yapma yeteneklerinin kaybolmasına, d) Yüzünün sürekli değişikliğine, e) Gebe bir kadının çocuğunun düşmesine, Neden olmuşsa, birinci fıkraya göre belirlenen ceza, bir kat artırılır. (4) Fiilin birden fazla kişinin yaralanmasına neden olması hâlinde, altı aydan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (5) (Değişik fıkra: 06/12/2006 - 5560 S.K.5.md) Taksirle yaralama suçunun soruşturulması ve kovuşturulması şikâyete bağlıdır. Ancak, birinci fıkra kapsamına giren yaralama hariç, suçun bilinçli taksirle işlenmesi halinde şikâyet aranmaz 5 yila kadar olanlarin da hapse girmedigini biliyosun di mi, cikin birini bicaklayin oldurun, beceriksiz ilkokul mezuni polis sizi bulursa yerinize ben girecem hapse soz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 biliyorum konuyla alakası ne hüküm giymesi önemli olan yatmış yatmamış banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 "adam", kafayi koydum, sonra silahla hastaneye gittim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Stringray said: said: Arda Turan'ın eşinden ilk açıklama: Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim "ya bir durun çocuğu doğuruyum, bebekle ayrılınca permanent nafaka açılıyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 milliyet de şimdi hastaneye gidip elindeki silahlada 1 kere ateş etmiş diye haber çıktı. Kovanı delil diye almışlar, oha bu doğruysa artık bu adam aşmış içeri girsin bir zahmet. Kendilerini nerelerde görüyorsa bunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Şaka gibi bir adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Spor bölümümü diye tekrar baktım başlığa. Sporcu dediğimiz bu adamı milyonlar örnek alıyor. Vah ki ne vah !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 ex-babasindan ogrendigi gibi mekanda basarmis kocum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 said: Berkay: “Arda Turan hastanenin acil servisine 6-7 kişiyle beraber geldi. ‘Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum, al silahı vur beni’ dedi. Ben de ‘sen y...klık ettin’ dedim. Bu sözümden sonra da yere ateş etti.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar