Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Gazinski'yi Rusya oynatır mı bilemediğimden ekleyip çıkartmıştım ya, attı golünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 putin ne haplatmıştır bunları belli değil. ilk 3te kesin ruslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 fantazi dedigin yatakta olur genc. orada sipor yapacaksan haplanmak lazim. keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 kaptanım dzagoev sakatlandı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 nasıl cenabetsin kimbilri ljkdghldsk dzagoev ve kaptan ne alaka amk :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Fistan milletin metalika dinledigi donemde pj harvey dinliyodu , o yuzden kaptan dragunov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 noobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 çerişev alan var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ben akinfeev aldıydım araplar nasolsa gol atamaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ne güzel attı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 golovin alanlar çoştu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 takımların çoğunun da ikinci kalecisi kim birinci kalecisi kim belli değil ha. bi de gea,courtois ve lloris garanti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 beyler sakin solakların ilk günden 20 puanlık liderliği suni bir fark yedeğinde kurtuğa var kesin dayanamayıp değiştiricek akinfeevi, bir de ispanya sçtı mı gg evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 ben Mısır'daki zebellahları sürdüm sahaya bakalım, para kalmadı diye aldıydım, yarın fena patlarlarsa yerlerine girecek Coutinho, Müller falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 hames sakatlanmış fuck sake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 salah oynamıyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 oynuyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 ben kolu tam geçmmeiştir diye almadıydım la yoksa baya ucuzdu 8.5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 tek başına takım kurtarılıyo olsa messi arjantin'i kurtarırdı abi boş ver iyi olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 yedekten sürülecekmiş salah cuper hocam yine 3 otobüs çekmeli plan yapmış. sobhi, salah yok. warda, mohsen ile falan defansif kanat oyuncuları ile çıkmış vs... said: #EGY XI: Elshenawy, Fathy, Gabr, Hegazy, Abdelshafy, Elneny, Hamed, Warda, Elsaid, Trezeguet, Mohsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Sokrates dergi grubunda 38 puan var yuh tum kadroyu rusya maci ustunden mi kurdular naptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Gimenez kralı çekmiştim, 12 puan getirdi de Torreira ve Cavani ikilisinden totalde 5 puan geldi sadece. ki Cavani takım kaptanıydı bir de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Neymar 3 tane sallar degisir o isler ya. Cok erken daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 cavani reyizin frikik fena patladı direkte ya. https://streamja.com/rdKw tekrar da göstermediler, üstünden çok geçmeden de gol olunca bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 cavani, gimenez ve godin hariç takım o kadar kötüydü ki bu cavani'nin şutundan sonra yanlışlıkla gol atacağız diye panik yapıp; kaleye giden topu falan kesti dangalaklar asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar