HellHound Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 fuck yeah yeni doom, ama bu sefer baya erken acikladilar gibi gozukuyor gelecek seneye herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 fallout'u bence 2064'te falan çıkarsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 bethesda meh. sürpriz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Abii.. Todd.. ve todd'un çıkmasıyla beraber twitch chatte "Lies" spamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 kendileriyle güzel toshack geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ahah godd howard çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=yvGXCisAaR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 of bayağı iyiye benziyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 İlk oynayacağım Fallout oyunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 14 Kasım 2018 power armor edition mükemmelmiş. hayatımda alacağım ilk collector's edition olabilir fiyat saçmalamamışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 14 kasıma all my preorders! pvp kapalı sunucu olursa yeni coop oyunumuz olur direkt. knoxa yazayım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 oooo tes6 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 mod desteği getirirlerse ve pve serverlar olursa sonsuza kadar oynanabilir fallout 76. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Ağır rip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ya şu bladese harcanan emek tes6ya gitseymiş keşke. üzüldüm ama bedava, neyse artık biraz denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 tes6 tease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 ELDER SCROLLS 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 adam yedirdi lafımı resmen, sasuga todd howard. (tu) TES6 NİHAYEEEEET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Tes 6 planlarında yoktu bile... Adamlar o kadar sıçtı ki hemen birisi icerse gorsel hazirladi şovun sonuna yetişti sdfsdadz Ismi bile yok oyunun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 abi böyle troll konferans görmedim. 89 dakika full saçmalık, doom 2 hariç, kapanışta 2 dakikada tes 6 ve yepyeni ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 süper showcase oldu ya, ayakta alkışladım. fo76 ve tes6 bile yeter ama wolf youngblood, doom eternal, starfield filan sürprizler gümgüm geldi. iyi ki bekleyip seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 fallout 76 bayağı iyiydi de yani neye ağladığınızı anlayamadım şu an. ne bekliyordunuz yani? hakkında sıfır haber çıkan, hiçbir sızıntı falan olmayan elder scrolls 6 mı tanıtılsaydı full oynanış videosuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bak şincik Fallout severler 2'ye ayrılıyor. 1.si Fallout RPG'sini sevenler. Fo3 RPG anlamında berbattı. New Vegas harikaydı. Fo4 RPG bile değildi. Yes, No, Sarcasm. 2.si Fallout evrenini sevenler. Mesela Fo4'te power armor alıp ateş etmece falan gibi. 76 1. gruba (ben de buna dahilim) hitap etmiyor. 76 ile aynı/benzer formatlarda pek çok oyun var zaten. 2. grup için ise muhtemelen çok güzel bir oyun olsa gerek. Doğal olarak RPG olmayı başarabilecek bir fallout oyununu tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bir önceki iğrenç Dante'den kurtulduk diye sevinirken bu sefer de garip bir Nero ile karşı karşıyayız 4. oyundan. Müzik meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. En sonda Dante var ama tipi değişmiş gibi epey. Nero iyi bir karakterdi bence, ama ısınamadım şu an ki haline. Yanındaki karı da baya mal duruyor. http://www.youtube.com/watch?v=KMSGj9Y2T9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar