Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Haklısınız. Bir yandan da mephistoyu tekrar gördüğüme sevineceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Spoiler taşı tyrael'e götürüyormuş kız. tyrael kızın babası diyorlar hatta. mefisto da tyrael'in bedeni ele geçirip hayvanlar gibi güçlü olmayı planlıyormuş falan filan. teori spoiler, doğru çıkarsa kızmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Oce4n, 10.06.2024 14:15 tarihinde dedi ki: asırlardır diyoruz blizz game yapmayı bıraksın film yapsın diye. çok güzel yapıyorlar bu cinematic işini. 6-8 bölümlük mini dizi tadında bi şey yapsalar keşke yağ gibi akar gider valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Darksun, 10.06.2024 14:35 tarihinde dedi ki: çok klişe gidiyor sürekli, yeni fikir yok. Şu taşı alıp ben kendim hallederim çok güçlüyüm deyip sonra corrupted olanlardan gına geldi . Kız taşı çalıp yok olduğunda 'yine mi ya' tepkisi vermeyen var mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Ve hala para bayılmamız da ilginç :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 (düzenlendi) Abi diablo lan.. Hani önümüze gelene bin tekme diye koşturduğumuz oyun. Hikaye arayan gitsin kitap okusun! Ben 47681714 defa nefisto kesmeye tamamım gayet. Sallıyorum blizz'in içinden bi adam şöyle aşşşşşşırı iyi bir oyun hikayesi yazsa, blizz de gidip onu diablo'da kullansa valla üzülürüm. Gitçez kescez işte diyip hikayeyi murdar ederim. Haziran 11, 2024 Aceace tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 (düzenlendi) Bir de.... Diablo'nun hikayesinin bir Grace Slick şarkısından çalıntı olduğunu buldum. Sözler direkt diablo 1-2'nin konusunu oluşturuyor. NET! Soulstone bile var sdf Haziran 11, 2024 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Alıntı [Verse] El Diablo, I can feel your power in my soul Dancing like your puppet,, though I try to break your hold Half succeeding still I find I'm healing quickly You'll not trick me one more time [Verse] El Diablo, you are like a fountain blowing dust Peddler of delusion, dire confusion and disgust As you hook your mark with joyous heart, you up the price Take your pleasure elsewhere, cast your gaze not on my life, my life [Verse] El Diablo, I can feel your power in my soul Dancing like your puppet, though I try to break your hold Half succeeding, still I find I'm healing quickly You'll not trick me one more time [Verse] El Diablo, I can hear you calling in the night Pass me by in silence, I'll not follow you tonight Beat your breast like thunder, vent your anger with a howl You'll not pull me under, I'll not tremble at your growl [Outro] El Diablo, I can hear you Hear you calling, reaching out Don't come near me, El Diablo Don't come near me, get out of my sight El Diablo, don't come near me I won't hear you, hear you tonight I can see you, trying to see me El Diablo, El Diablo, oh, oh Kafan güzelse Kürdilihicazkâr makamından bir aşk hikayesi bile olur bu sözler. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 (düzenlendi) diablo falan benden geçmiş ya yukardaki cinematic'i böyle torununun öğrendiği tiktok dansını izleyen 60 yaşındaki ev teyzesi gibi izledim Haziran 11, 2024 Saeros tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Yillar da gecse hala d2.. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 expansion ne ulan koduklarim daha full contentli d4 u 2 saat oynamadik, bozuk oyuna para verdirtip expension aldiriyorlar. bunlara para vermemizi istemiyorlar xbox almamizi istiyorlar. o daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Ben almadim d4’u hala. Merak etmiyor degilim ama iyice duzeltsinler indirimler falan gelsin oyle alir bir bakarim. Zaten o noktada PoE2 de piyasaya cikar, d4 campaign’i bitirip PoE2 grindfeste donerim efendi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Vanilla D4 almanın en iyi zamanı şimdi. Bundan sonra bence major rework ancak Expansion ile gelir. PoE2 closed beta Kasım 2024 görünüyor, release en iyi ihtimal 2025 Q3 sonu olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Gamepass varken ne vanilla d4 satinalimi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2024 d4 baya güzel bu arada. sadece son sezon biraz poe ye benzettiler geçici ama o da neyseki. Çok lezzetli arkadaşlarla beraber oynaması keyifli bir arpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Tam noob sorusu:) Lvl 90 itemleri nerden dusuruyoruz:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2024 (düzenlendi) item level önemli olan silahın üst tarafında yazan, silahın altında yazan level req. sadece onun önemi yok. item level de silah ve yüzüklerde fark ediyor baya, geri kalan itemlar için statlar ve aspectler daha iyi. helltide'dan yüksek level itemlar düşüyor hep. Haziran 15, 2024 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2024 Sorc açtım hayat çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 ya şu lilith in tek atma olayina napicaz? 30k hpvar hala tek yiyorum dalgaya yakalanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 onu nerflemişler herhalde. daha doğrusu değiştirmişler. dalgaya yakalanırsan bir debuff stacklıyor üstünde. 3'den sonra falan tek atıyor. o yüzden hiç kaçmadan direk nuke ile ilk phase'i geçmek daha mantıklı olmuş. ama şu oyunda en sinir olduğum fight açık ara o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 damage type ne onun resistler full ama armor az bişey eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 resistle armorla vs olacka şey değil o moveları bilip dodgelayamazsan tek atmaya başlıyor 3. 4. değdirişten sonra, herhangi bir sezonda 1 kere kestiyseniz uğraşmaya gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 sezon achivementini fullemek istiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 hepsini yapmadan tamamlayabiliyorsun o sezon basamaklarını ama zevkine içindeki içerdeki tüm görevleri patlatmak istiyorsun herhalde, geçen sezon o şekil tüm görevleri yaptıydım lüzumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2024 bu d4 için ilk sezonum ya lilithi de keseyim, andariel duriel vs çabuk oldu da lilith abla iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar