oldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Ersun cok terste kaldi. Enkaz devraliyor resmen. Zaten sene sonu hedefi ne olucak takimin o bile belli degil. Zoraki evlilik oluyor suanda maks 6 ay.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 1.5 yil anlasmadilar mi? niye 6 ay? ha kovulur diyorsun.. ersun yanal kesin basarili olur ya adam gittigi her takimla tepeye oynadi sayisiz sampiyonluk kazandi
oldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Evet kovulur demeye calistim.Ersun o dedigini genelde sene basinda aldigi takimlarda duzgun kondisyon yukledigi icin basarili oluyor gibime geliyordu.Suan fenerin durumu bundan biraz daha farkli bir de fener cok geride ligi 5. bitirse bence ciddi basari ama yonetim 5. olunca kovar falan gibime geliyor.Aziz sozleri ve ali kocun sozleri hala duruyor.Biri gitsem de gelmicek dedi oteki adini artik anmayin dedi. Ersun epic success yapmadigi surece maks 6 ayi gecmemesi lazim.Fenerin sorunlari bir de degil bir sürü. En ufak yanlis tercihinde medya yaa tamam oyunculari kotu durumun kotu ama x mi sahaya sürdün bu adamdan kime ne fayda gelmis diye elestirmeye baslarlar 6 ayda biter gider.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 umarım öyle olur ersun isteyen taraftar da apışıp kalır
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 abi kendi sözünü yiyo, azizin sözünü yiyo kalkıyo ersunu getiriyo yani aklım almıyo bu kadar olur. ulan ver takımı şenol çorluya işine de karışma o da seni ilk 6'ya sokar.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Eraun cok sansli abi, daha kotu yapamayacagi icin takimi, her turlu taraftar gozunde “BAK ERSUN GELDI GAZANIYOZ” konumuna gececek.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Trabzon'a kazık attı en son. Çöpleri doldurup takımı batırıp gitti Ersun.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 gerçek fenerli adam işte trabzonu çökertti
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Cocu'nun sözleşmesi "karşılıklı anlayış ve hoşgörü" çerçevesinde sonlandırılmış. 17.'yiz lan, yemişim hoşgörüsünü.. Neyse, Yanal hayırlı olsun. Kötü günler geride kaldı, artık daha kötüleri geliyor :p
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 8. falan yapar ya ersun, kötü ama o kadar değil asfsd
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Esh said: Ne kadar domalindi el altindan yani? Hollandalı abi tatlı tatlı silkmiştir
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 abi fener kendine gelip 2 maç kazansa zaten ilk 10a girecek ama tatava yapıldı ersun için. bunun ekmeğini deli yiyecek ama, zaten daha kötü olabileceği 1 sıra var yani sdsafas
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Sabah sosyal medyada "CL şampiyonluğu bonusunu dahi istiyo adam" gibi haberler dolanıyordu, gerçekliğini bilmiyorum, ama o noktadan "karşılıklı hoşgörü"ye iniş için araya birkaç milyon Euro sıkışmış olması lazım heralde.
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Gençler oynayacakmış İzleyelim ..
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Karsılıklı anlayıs ve hosgoru dedikler 3 senelik kontratında kalan paranın tamamıdır. Baya bir kisi yapılan kontratta ilk senesinde gonderilirse butun parasını alacagını soyluyordu. Fener olmak da guzel ha. Kontratlarını acıklamıyorsun, el altından para falan versen kim bilecek takıl. Sonra 700m euro borcun cıkıyo tabi.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Halka acik sirketin aciklama yapmamasi skandal degil mi ya? Fenere gelince nedense bircok sey aciklanmiyor, sozlesmeler, ucretler. Bana mi garip geliyor bu durum.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Oyle anlasmıslar nasıl yaptılarsa, 5m euro altında olanları gizli tutma hakları varmıs. Diger tarafta galatasaray da herseyi acıklasın keriz gibi.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Valla SPK kurallari boyle esnetilebiliyor mu bilmiyorum ama baya sacma eger oyle bir anlasma varsa.
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Slovakya'dan otobüsle kaç saat sürüyor ?
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 15-16 saat. gümrüğü molası 20 saat. var ya mis gibi olur. arka 4lüde el konsolları, geyik, abur cubur. efsane ortam, ben olsam her maç otobüsle dönmek isterim.
Öne çıkan mesajlar